Şimdi Ara

Rüşvetçi Polisleri Nereye Şikayet Edebiliriz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
6.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yorumları okudum arkadaşlar sağolun işten çıkar çıkmaz gerekli yerlere şikayet edeceğim Bimeri hariç tutuyorum malesef yüksek mevkilerde hiç bir tanıdığımız yok imkanlar dahilinde yapacağım şikayeti.

Yukarda arkadaş demiş çalıştığın yeri söyle sigortasız çalışmaktan şikayet edelim diye Sigortalı çalışıyorum çalışanların tamamı da sigortalı o konuda şikayet edilecek bir şey yok Muhasebeci abla çok üstüne düşüyor sigortanın belki bir ihtimal Suriyeli var 3 tane onlar sigortasız olabilirler konuşmalarından hiç bir şey anlamıyorum onu da öğrenirim yarın.

Dediğim gibi işini hakkıyla yapan Polis arkadaşlara aldıkları paranın her kuruşu helal olsun haklarıdır ! Konuda polislere bir genelleme yapmadım çalıştığım yerde gördüğüm polisler ile sınırlandırdım olayı yoksa bütün gün ayakta olan yerinde durmayan işine emek gösteren binlerce polis kardeşimiz, abimiz var onlara dil uzatmak haddimize değil konuyu saptırmak isteyen arkadaşlara da burdan kemik çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 8 Mayıs 2017; 19:11:9 >

• E Devlet sitesinde BİMER den başbakana ve Cumhurbaşkanına sorunuz dan Erdoğana yazarak sorarsın ilgilenirler. asli görevini yapsınlar, Türkiyede soyulmayan lastikçi kalmadı ben biliyorum dükkandan eve gidemiyoruz, diğer sektörlerdede çok, hırsızlarla mücadele yok bunlarda
    gene sonuç alamazsan Adliyede her hangi bir savcıya dilekçe yazarak anlatırsan netice alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 6 Mayıs 2017; 23:35:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen gene şikayetini et ama sonuç bekleme
    torba yöntemi işliyor çünkü
  • Kimi kime şikayet ediyorsun ?

• Başka bir polise !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyanın önde gelen ADALETli ülkesinde yaşıyorsun, avrupa seni kıskanıyor

otur şükret

• şikayet işe yarıyor, av tüfeğimin ruhsatı yeninlenecekti sonuçlandırmıyorlar yenilemiyorlar 10 km mesafede yazı ordan buraya 25 gündür gelmiyor 1 ay süre var, tüfek iptal olacak yoksa, yazdım ikisinede, cevap geldi, cumhurbaşkanı konuyu başbakana ilettik dedi, 2 gün sonra yazıyı göndermesi gereken karakol aradı telefondan evrağı yolluyoruz ne gereği vardı şikayete dedi, yollayın acele süre dolacak, koşuşturarak 1 aylık sürenin son gününe zor yetişti, bimerden cevap geldi işiniz halledildi dedi.

keyfi avtüfeklerini toplayıp 2 binlira değerindeki tüfeği hurdacıya kilosu 1 tl den veriyolar 3 tl eder bu plisler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 7 Mayıs 2017; 0:3:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Son 2 yıldır polisler coştu haraçmı dersin rüşvetmi dersin gırla.
    Benim arkadaşta geçen gün gece 3 de bira alırken marketten aniden 2 polis gelmiş marketçiden 750 tl para almışlar marketçide ceza yememek mecbur vermiş.Ne olacak bu ülkenin hali bilmiyorum.
  • Gece gece bunu nasıl okumamızı bekliyorsun allah aşkına.
  • Buna rüşvet değilde komisyonculuk desek daha doğru olur. Yasadışı oldugunu düşünmüyorum sonuçta polislerin ek iş yapma hakkı var ve eğer dediğin gibiyse herşey bu yöntemle para kazanan milyonlarca çalısan var. Servis araçları düzgün dediği gibi yapıyorsa bence sıkıntı yok.
  • biri yer biri bakar, kıyamet ondan kopar.

• bir yere sikayet edemezsin.

rusvetci olduklarina gore oraya torpille gelmislerdir zaten.
  • birde gece tekel büfelerden rüşvet karşılıgı bir şey alıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkurt02

Polis tavsiye ediyor bunun karşılığında para alıyor. Onlar anlaşmalı ne kadar müşteri o kadar para ama bu faliyet yanlış sen yinede şikayet et.

Yapma hocam polisin böyle bir hakkı yok bu iş için devlette n maaş alıyorlar tavsiye ettiğin yere gidip tavsiye ettim para ver bana der bütün gün bedava yer içermisin? Bu inanan biri için haram meslek için ise şerefsizce bir davranış

• bundan sonra polisleri cameraya alıp ifşa edecegim ankardaki polislere duyrulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scheisse

Buna rüşvet değilde komisyonculuk desek daha doğru olur. Yasadışı oldugunu düşünmüyorum sonuçta polislerin ek iş yapma hakkı var ve eğer dediğin gibiyse herşey bu yöntemle para kazanan milyonlarca çalısan var. Servis araçları düzgün dediği gibi yapıyorsa bence sıkıntı yok.

Ortada ek iş felan yok hocam bu adamlar bunu polislik gorevindeyken üzenlerin polis üniforması belinde polis silahı varken devleti temsil ederken yapıyor yani polisliği imkanlarını kullanarak bu araçları buraya yönlendiriyor yani mesleğini bu iş için kullanıyor ve yönlendirdiği yerden cebine sürekli para alıyor bedava yiyip içiyor polislik görevini de ihmal ediyor böyle şerefsizliğe komisyonculuk dersek bütün rüşvet olaylarına kılıf buluruz bu mesleği kendi çıkarları için kullanmak dolayısıyla ruşvettir adamların araçlar nasıl yapılıyor umrunda değil tamirhaneye inmiyorlar bile.

• Akp de rüşvet yasak değil bilmiyor musun? Hayrettin Karaman dan fetva aldı reis. Devletten para çıkmıyorsa birşey olmazmış. Bu akp den önce islamı tanımasam kesin ateist olurdum. Akp den önce İslamı tanıtan Allahıma hamd olsun.

• Patron pasif değil oda bu bozuk düzenden faydalanıyor.
    Ak parti sistemi dönüştürmedi , sistem ak partiyi dönüştürdü , balık baştan kokar derler.
    2010'a kadar gümrüklerde vb düzelme vardı şimdi rüşvet yine zirvede.
    Düne kadar kul hakkı diyenler , kul hakkı yemekten başını kaldırmıyor ve bu normal görünüyor.
    Yani sorunun cevabı yok.

Bu arada keki yemeseler çokta sorun yokmuş gibi :D
  • sakın bimere falan yazma bimer gider polisin çalıştığı karakola yazı yazar araştırın diye polis bunu öğrenebilir ve sonra polise bişey olmaz. ama polisle başın belaya girmiş olur boşu boşuna.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet saçmalamamış ötesine geçmiş. Bak canım kardeşim o polisleri gidip tabiki onların amirine şikayet etmeyeceksin, bimere de yazma çünkü onlarla alakalı olduğu için yine onların amirine düşebilir. Git Ankara İl Emniyet Müdürüne olayı Özel Kalemine anlat Emniyet Müdürüyle görüşmek istediğini söyle, onlar seni Emniyet Müdür Yardımcısına da yönlendirebilir. Orda birine anlatırsan mutlaka gereği yapılır. Bu işin teknik takibi var aylar alabilir. Ama mutlaka gereği yapılır. Arka sokaklar gibi hemen gelip alıp götürmelerini bekleme. Bak beni dinle bu doğrultuda hareket et. Gel buraya sonucu yaz.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.