Şimdi Ara

Rüştü Reçber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünün saygı duyulacak esas adamıysa Rüştü Reçber’di. Futbolcusu, antrenörü ve hakemiyle Avrupa’nın eliti içine girmiş Türkiye’yi paçasından aşağı çeken en büyük problem: “erdem zafiyeti”… Hakemi ve rakibi aldatmanın âdiyattan sayıldığı, en basit taç atışında bile haksız kazanç sağlamaya çalışan ve yüzü hiç kızarmayan 500 küsür adamın yarıştığı Süper Lig’de böyle bir sporcu olduğu için çok şanslıyız.

30 senedir hemen her gece rüyamda Süper Lig’de futbol oynadığımı görürüm. Eğer rüyalarım 1 günlüğüne gerçek olsa ve bir seferliğine yeşil çime çıkma şansı bulsaydım; sizi temin ederim, Hagi gibi bir frikik, Rıdvan gibi bir çalım atmanın değil, Rüştü gibi topun kornere çıktığını itiraf etmenin gururunu yaşamak isterdim. İyi ki varsın Rüştü…

Uğur Meleke

Maçı izlediğim zaman takdir ettim, helal olsun dedim. Uğur abimizde hakkını vermiş.

• Maçı izlemedim. Ama Rüştü'nün karakterini biliyorum. Futbolun günden güne çirkefleştiği, taraftarların maçları oynanamaz hale getirdiği, kasaplık mesleğinin(!) maalesef futbolun içine girdiği, stadlarda milletin birbirini kovalayıp balkondan düştüğü şu günlerde, "helal olsun" demek lazım, yüceltmek lazım. Ama çok takdir görmez gelir geçer. Forum da bile ilgi çekmiyor. Medyada ancak Uğur Meleke gibi bir kaç gerçek spor yazarının kaleminde dil bulabilir. Ben Rüştü'yü parmaklarım yırtılırcasına alkışlıyorum
  • Oldum olası Rüştü'ye her zaman hayran olmuşumdur. Ve bu hayranlığım gün be gün katlanarak artıyor.
  • Uğur Meleke gibi objektif yorum yapan pek fazla yorumcu yok maalesef.Rüştü
  • Futbolumuz geldiği noktaya bakın arkadaşlar. Hakem, Rüştüye inanmıyor hemde kendi aleyhine birşey söylese bile.
    Hakemler artık futbolculara inanmak istemiyorlar. Gerçekten üzücü bir durum.

Keitanın attırdığı golmüş, yaptığı hareketlermiş, Alexin attığı golmüş, vs.. hiçbirisi bu hareket kadar beni mutlu etmedi.

20 yaşındaki gencecik futbolcu bile ilk maçında hakemi kandırmaya çalışıyor, örnek olması gerekiyor Rüştünün.

Bence yılın fair-play ödülüne layık olması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Bence yılın fair-play ödülüne layık olması gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Henri Bienvenu Fenerbahçe´de
    14 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hakem Rüştü böyle demesine rağmen kararını değiştirmedi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cscageonly

Hakem Rüştü böyle demesine rağmen kararını değiştirmedi mi?

Yok değiştirmedi.
    Rüştü tamam ben söylemiş olayım gibisinden hareket yaptı.
    Hakemler artık futbolcuların samimiyetine güvenmiyor, çünkü en ufak bir olayda bile kandırmaya gidiyorlar.
  • çok ilginç buldum rüştünün hareketini.

yediği "her" golden sonra elini kaldırıp ofsayt isteyen adamın bu hareketini nasıl yorumlayacağımı bilemedim..
  • Fenerbahçede yetişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustang

Fenerbahçede yetişti

Tövbe etti doğruyu buldu ve Beşiktaşa geldi
  • Rüştü zaten genel olarak zaman geçiren hareketlerde yapmıyor mesala dün hiç yere yattığını görmedim hatta bir pozisyonda 85-90 arası dakikalarda gerçekten düştü ama hemen kalkıp eliyle başlattı.
  • quote:

Maçı izlemedim. Ama Rüştü'nün karakterini biliyorum. Futbolun günden güne çirkefleştiği, taraftarların maçları oynanamaz hale getirdiği, kasaplık mesleğinin(!) maalesef futbolun içine girdiği, stadlarda milletin birbirini kovalayıp balkondan düştüğü şu günlerde, "helal olsun" demek lazım, yüceltmek lazım. Ama çok takdir görmez gelir geçer. Forum da bile ilgi çekmiyor. Medyada ancak Uğur Meleke gibi bir kaç gerçek spor yazarının kaleminde dil bulabilir. Ben Rüştü'yü parmaklarım yırtılırcasına alkışlıyorum

araya bunu sıkıştırman çok komik olmuş, sen şuna adamı balkondan aşağı attılar desene

• Yaptığı bu davranış ile tüm Beşiktaşlılar'ın gururunu okşadı. Helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

quote:

Maçı izlemedim. Ama Rüştü'nün karakterini biliyorum. Futbolun günden güne çirkefleştiği, taraftarların maçları oynanamaz hale getirdiği, kasaplık mesleğinin(!) maalesef futbolun içine girdiği, stadlarda milletin birbirini kovalayıp balkondan düştüğü şu günlerde, "helal olsun" demek lazım, yüceltmek lazım. Ama çok takdir görmez gelir geçer. Forum da bile ilgi çekmiyor. Medyada ancak Uğur Meleke gibi bir kaç gerçek spor yazarının kaleminde dil bulabilir. Ben Rüştü'yü parmaklarım yırtılırcasına alkışlıyorum

araya bunu sıkıştırman çok komik olmuş, sen şuna adamı balkondan aşağı attılar desene

Arkadaşım mümkünse mesajlarımdan alıntı yapıp cevap yazma bana, zira sizinle muhattap olmak istemiyorum. Konu Rüştü'nün yapmış olduğu güzel davranış, fair play ruhu. Sizde rakibinize saygı duyma gibi bir kavramın, düşüncenin gelişmemiş olduğunu attığınız saçma sapan mesajlardan anlayabiliyorum. Dediğim gibi münkünse bu mesajlarınıza benim yazdıklarımı dikkate almadan devam edin. Kolay gelsin

• Yeter uzatmayın artık. Gidin özelden çözün ne sıkıntınız varsa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.