Bildirim
Rusların Araba Park Etme Kültürü
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Su yerine vodka içersen,doğal tab. Bi tane numunelik çıktı sonunda -
sanırım arkadaki yol dar oldugu için çarpraz parkedip yolu geniş tutmak istemişler. -
Skoda'nın viral reklamı gibi geldi bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Delinin biri kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış hesabı
Kesin o en sondaki lada yanlış park etti diğerleri de ona bakıp böyle parketti -
Hep vodka bunlar.. -
Bu da Törkiş parking..
Kazmalığı görünce dayanamadım, elcağızlarımla çektim..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bizde de böyleleri var. sadece rusya da olsa keşke. -
-
işte bunlar hep sürü psikolojisi -
-
Gerçekten böyle burda. Insanin içi aciyor. Bu yuzden babam ise külüstür bir renault twingo ile gidiyor -
Kim ne derse desin en aklı başında millet bizimkiler yine ruslar , fransızlar , almanlar , ingilizler v.s çok rahat milletler. -
quote:
Orijinalden alıntı: TürkogluTürk
Kim ne derse desin en aklı başında millet bizimkiler yine ruslar , fransızlar , almanlar , ingilizler v.s çok rahat milletler.
Rahat olmak daha önemli değil mi? Malına zarar geldi diye adam bıçaklamıyorlar en azından. -
quote:
Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi
quote:
Kim ne derse desin en aklı başında millet bizimkiler yine ruslar , fransızlar , almanlar , ingilizler v.s çok rahat milletler.
Rahat olmak daha önemli değil mi? Malına zarar geldi diye adam bıçaklamıyorlar en azından.
Yok ben şu açıdan belirttim mesela yukarıda bir video paylaşılmış fransız'ların park etmesi diye şahsen ben öyle bir durumda dayanamam adam vura vura park yapmaya çalışıyor ve daha niceleri yani biz öyle bir toplum değiliz ondan bahsetmiştim rahatlık derken.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancan. -- 7 Eylül 2013; 8:37:12 > -
quote:
quote:
quote:
Rahat olmak daha önemli değil mi? Malına zarar geldi diye adam bıçaklamıyorlar en azından.
Yok ben şu açıdan belirttim mesela yukarıda bir video paylaşılmış fransız'ların park etmesi diye şahsen ben öyle bir durumda dayanamam adam vura vura park yapmaya çalışıyor ve daha niceleri yani biz öyle bir toplum değiliz ondan bahsetmiştim rahatlık derken.
işte onlar senden, bizden daha iyi, bir arabanın tamponuna dokundun diye saldırmıyorlar birbirlerine,
-
quote:
Orijinalden alıntı: S_O_S
quote:
quote:
quote:
işte onlar senden, bizden daha iyi, bir arabanın tamponuna dokundun diye saldırmıyorlar birbirlerine,
Yok beni yanlış anladınız bizde böyle hareketleri kasıtlı olarak yapan var mı ? Bu videoda'ki kasıtlı yapılan bir hareket.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: S_O_S
quote:
quote:
quote:
Yok beni yanlış anladınız bizde böyle hareketleri kasıtlı olarak yapan var mı ? Bu videoda'ki kasıtlı yapılan bir hareket.
Tüm Fransızlar böyle. Özellikle Paris'te dokundurmayan yoktur herhalde.
-
fransız geleneği,ittirip kaktırmak serbest. -
haksızlık yapmayalım. parka alanını geniş açıda görmüyoruz. belki giriş-çıkışta dik park edilince bir problem oluyordur, o nedenle park yerleri çizili de olsa çizgilere uyulmuyor olabilir ki muhtemelen buna benzer geçerli bir sebep vardır. yoksa bu kadar yanlış park edeni özellikle toplasanız bir araya getiremezsiniz. hadi 1-2 kişi yanlış yaptı, o kadar da olmaz herhalde...
Benzer içerikler
- e sınıfı ehliyet hangi araçları kullanır
- en iyi motor koruyucu hangisi
- gül hasar danışmanlık
- esp ve abs ışığı neden yanar
- trafik polis plakanın fotoğrafını çekti
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X