Şimdi Ara

Rus kızları neden Türk erkeklerine ilgi duyar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden ilgi duyarlar hep merak etmişimdir Esmer olduğumuzdan olabilir mi?

• Fiziki özelliklerden değil, rus erkekleri komünist dönemden kalma alışkanlıklarından dolayı kadına ne doğru dürüst saygı nede sevgi gösterirler, ilgisiz kalan kadınlarda yurdumun abhazan erkekleri tarafından ''ilgi'' bombardımanına tutulur, ama aslında amaç bellidir.Ne yapalım, biz üstümüze düşeni yapıyoruz
  • onlarda herkes sarışın olduğu için böyle siyah saçlı esmer tenli erkekler ilgilerini çeker ayrıca rus erkekleri türklere göre ilgili değil.
  • İlgiliyiz baya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ne bileyim yandex miyim ?

• iki grup da azgın olunca böyle oluyor
  • Arkadaşimin dediğine göre rus erkeklerinin ilk postadan sonra pili bitiyormus ama karı doymuyormuş bir postayla istedikleri kondisyon hırs bizde bolca varmış ama bana sorsan bencede kadına saygı sevgi vs. sebeplerden dolayı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk kızları ile evlenilmez...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goblin Mind

Arkadaşimin dediğine göre rus erkeklerinin ilk postadan sonra pili bitiyormus ama karı doymuyormuş bir postayla istedikleri kondisyon hırs bizde bolca varmış ama bana sorsan bencede kadına saygı sevgi vs. sebeplerden dolayı

• Duymazlar.

• ten renginden. sen nasıl isveçli, norveçli görüp coşuyorsan onlar da bizi görüp coşuyor. az bulunan kıymetlidir xd

• Kurtlar Vadisinde Tilki Andrei İsimli Rus Ajanın Bi Lafı Vardı : Rus Kadınları Çok Abartılıyor Biz Ruslar Kadınlarımıza Değer Vermeyiz Fakat Türk Erkekleri Kadınları İçin Ölür Lafını Hatırlattın Bana.. Kısacası Deveyi İken İnsanı **** Lafına Denk Geliyor Yine.. Biz Türk Kadınlarımızın Böyle Popolarını Kaldırıyoruz Ruslar Bundan Dolayı Bize Sempati Duyuyorlar
  • türkiye'deki en büyük şehir efsanelerinden biri.x ülkesinin kızları türk erkeklerine bayılır geyiği.
  • türk erkeklerine ilgi duydukları için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Major König -- 18 Haziran 2016; 20:23:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goblin Mind

Arkadaşimin dediğine göre rus erkeklerinin ilk postadan sonra pili bitiyormus ama karı doymuyormuş bir postayla istedikleri kondisyon hırs bizde bolca varmış ama bana sorsan bencede kadına saygı sevgi vs. sebeplerden dolayı

Dotadan mi geliyor bu rus dostlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de şu var gençler ne kadar doğru bilmiyorum ama bu adamlar su niyetine vodka içiyor alkol de erkekliği alıyor belli bir kademeden sonra ve adamlar Ayık gezmiyor

• MehmetAbi. kullanıcısına yanıt
    Komünist dönemden kastın ne?
    Savaşta azalan erkek nüfusuna oranla fazla sayıda kadın düşmesi ve haliyle de kadının değer görememesi mi?

• Turk kizlari kadar dotleri kalkik degilde ondan hepside taş gibi lan bizdekilerin egosunu cozebilmis degilim

• olum 14 gündür cinsel oruç tutuyorum normal orucun yanında. rus demeyin bana
  • basior vodkayi basior vodkayi e oyle olunca islevini kaybedior kadinda ne yapsin 12 saat azginca calisan ve dunyanin en guclu erkegine kolayina birakior kendidisini
  • imakenya dragons kullanıcısına yanıt
    Oda arkadaşım la dota falan bilmiyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.