Şimdi Ara

Rus haber ajansı: 'IŞİD'in bomba yüklü araçları Türkiye'de'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • IŞİD'in İstanbul, Ankara, İzmir ve Diyarbakır başta olmak üzere bazı metropollerde toplam 10 adet bomba yüklü aracı olduğu iddia edildi.

Rus haber ajansı: 'IŞİD'in bomba yüklü araçları Türkiye'de'

Rus haber ajansı Sputnik'in emniyet yetkililerine dayandırdığı haberine göre; IŞİD İstanbul, Ankara, İzmir ve Diyarbakır başta olmak üzere bazı metropollerde bomba yüklü araçlarla terör saldırıları yapmaya hazırlanıyor. Güvenlik güçleri alarm durumuna geçildiğini ve olası saldırılara karşı gereken tedbirlerin alındığını belirtiyor.

Kaynak :http://www.mynet.com/haber/dunya/rus-haber-ajansi-isidin-bomba-yuklu-araclari-turkiyede-2140207-1

• Samsunda birşey var mı?
  • Diyarbakır metropolmüymüş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

Diyarbakır metropolmüymüş

Hayatında diyarbakıra gitmediğin için bilmezsin tabi, bende köy kötü bi yer sanıyordum gittiğimde şok olmuştum gayet güzel ve büyük bir şehir diyarbakır

• Hayatta kalmanın bile bir umut olduğu acaba ölürmüyüm diye kalabalık bir alana girerken düşünülen özgürlüklerle dolu demokrasi ülkesi Türkiyeye hoşgeldiniz ..
  • İşte gerçek müslümanlık.

• quote:

https://tr.wikipedia.org/wiki/Metropol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chicky123

quote:

Hayatında diyarbakıra gitmediğin için bilmezsin tabi, bende köy kötü bi yer sanıyordum gittiğimde şok olmuştum gayet güzel ve büyük bir şehir diyarbakır

Belli ki metropolün tanımını bilmiyorsun.

• Yeni değil 5 ay önce doğuda askerlik yapan arkadaşıma istihbarata bu tarz kesmeler geliyodu
  • Rusya'nın bile bizim ülkeden haberi var Türkiye'nin haberi yok tabi istihbaratı sadece fişleme amaçlı kullanmanın faydaları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

İşte gerçek müslümanlık.

İşte insanlar IŞİD'i Müslüman sanıyorsa, düşmanlarımız amacına ulaşmıştır yapmayın dostlar. İstedikleri Müslümanları dünyaya çok kötü tanıtmak. Çok basit bunları anlamanız.
  • quote:

İşte gerçek müslümanlık.

Bir gün allah belanı öyle verecekki perişan olup ben neden böyle oldum diye ağlaya ağlaya sürünücen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 16 Ekim 2015; 13:21:22 >
  • Artık tesadüf eseri yaşıyor insanlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reis-i Cumhur güvendeyse sıkıntı yok her koşulda napar ne eder ülkeyi tekrar kurar ALLAHın izniyle inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

İşte gerçek müslümanlık.

Bir gün allah belanı öyle verecekki perişan olup ben neden böyle oldum diye ağlaya ağlaya sürünücen

Kafamı kessen daha az canım yanardı ama sen sürünmemi istiyorsun. ışid'den farkın ne şuan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TırnakMakasındaKiZincir

quote:

İşte gerçek müslümanlık.

İşte insanlar IŞİD'i Müslüman sanıyorsa, düşmanlarımız amacına ulaşmıştır yapmayın dostlar. İstedikleri Müslümanları dünyaya çok kötü tanıtmak. Çok basit bunları anlamanız.

Hadi ışid'i ortaya çıkaranların amacı o diyelim, peki ışid için ölen ve öldüren mücahitler zındık ateistler mi yoksa dindar müslümanlar mı?

• medet ya selahattin demirtaş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.