Şimdi Ara

Runes of Magic (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.866
Cevap
6
Favori
171.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben eu için RoM u indirdim, kurdum . sora launcherı calıstırdım , update yaparken bi uyarı cıkıo ve

extract to:

diyerek bi klaso gostermemi istiyor. ordan sora da hata alıorum RoM klasorunu secince

Ne yapmam lazım?
  • sorunu çözdüm hard discimde boş alan yokmuş sonradan farkettim
  • eu serverinda oynayan arkadaslar var mıdır..? turk klan bakınıorum...su an yabancı klandayim ama eger turk bir guild(aktif) var ise gecmek isterim...Bu arada Macantach tayim...
  • Bende EU Macantach dayım.. Türk guild bulamamıştım ben :S Ama galiba birader guildi varmış (tam emin değilim)
    Aslında bir türk kanalı var Türkiye isminde girdim ama hiç giren yoktu. bir iki kişi girdi selam verdim cevap veren olmadı
    Böyle olunca da çıktım o kanaldan. Guild olmasa bile birlikte takılabileceğimiz bir kanal kursak fena olmaz. En azından Türk ler gelip oradan türkçe muhabbet edebilir. Birlikte zindanlara girebilir vs vs vs.

Macantacht Guildlerini şurada bulabilirsin;
    http://romdata.getbuffed.com/server/view/6

• Chapter III - The Elder Kingdoms geliyor.eu serverı
  • quote:

Orijinalden alıntı: golddragonx

Chapter III - The Elder Kingdoms geliyor.eu serverı

Nasıl bir eklenti? Yenilikler neler? Biraz acıklayabilir misin?
  • Eklenti değil tamamen bir bölüm. üç yeni harita geliyor.. yüzlerce yeni görev.. lvl sınırı 60 a çıkıyor.. yeni ve orlu zindanlar geliyor. tabii ki daha güçlü silahlar zırhlar ekleniyor..

ayrıntılı bilgi için Tıklayınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: metkam_42

Ben şuanda Avrupa (Eu) serverinde oynuyorum.Gerçekten oynamak istiyorsanız Eu serverlarında oynayın.Çok daha stabil, bug yok hile yok, ayrıca çok daha geniş, ayrıntılı.Mesela Türk serverinde çoğu instance, item, sınıf yok...ingilizce yoksa bile sıkıntı yapmayın, çabuk alışırsınız ayrıca Türk guildleri var yardımcı olurlar oyunda...Bu arada hepiniz gelmeyin Knight Online gibi olmasın

Ancak Knight'ın tahtına aday diyorlardı bu oyun için
  • Arkadaşlar ben oyunun ingilizce versiyonunu indirdim 5gb nasıl Türkçe yapıcam yardım edin lütfen , yeni başladığım için bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 17 Şubat 2010; 15:55:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GENERAL006

Arkadaşlar ben oyunun ingilizce versiyonunu indirdim 5gb nasıl Türkçe yapıcam yardım edin lütfen , yeni başladığım için bilemedim.

Yanlıs client'i indirmissin. Senin indirdigin EU sunucusunun client'i. TR sunucusunu oynamak istiyorsanwww.gamersfirst.com/runesofmagic/ adresinden indirmelisin.
  • EU sunucusunu oynasam bişe olurmu peki ?
  • hayır olmaz
  • Tamam Türklerden Eu sunucusunda oynayan varmı , hala iindirme devam ediyo 6gb oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: GENERAL006

EU sunucusunu oynasam bişe olurmu peki ?

EU sunucusunu oynarsan cok daha fazla zevk alırsın oyundan. Net degisiklikler var sunucular arasında. Mesela TR sunucusu Chapter1'de, tek ırk mevcut su an ve maksimum ulasabilecegin seviye 50. EU sunucusu ise sanırım Chapter3, iki ırk mevcut ve maksimum seviye 60. Sanırım dememin sebebi ya Chapter3 oldu ya da olmak üzere. Bir süredir girmiyorum EU sunucusuna. Velhasıl bana soracak olursan daha fazla zevk alınacak sunucu EU.
  • Teşekkürler
  • Arkadaşlar bu oyunun updatesi ne kadar sürüyor yaw?Kaç saat sürdü halen aynı birşeyler yüklüyo tekrar yüklüyo ama baya saat geçti halen aynı :S
  • Yokmu yardım edicek biri ?
  • Bende indirdim kurdum updatede sorun çıkmadı.
  • Alalal bende nıye sorun cıkıyor acaba:S
  • Sanırım Version 2.1.5.2036 e kadar patchlıcek benim oyun sıfır daha avrupa serverında oynuyorum 2.1.3.1984 teyim daha bakalım umarım öyledir.
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.