Şimdi Ara

Runes of Magic (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.866
Cevap
6
Favori
171.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım çok teşekkür ederim ben faşişt avrupa serverlerine girememiştim verdiğin bilgiler doğrultusunda yarn giriyorum rom us'a bu arada bir sorum olacak. Ben Rom'u enden indirdim senin dediklerinin aynısını yaparsam oyunun çalışmasında bir sorun olmaz dimi patch sorunu gibi? Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpeelCatcher

Arkadaşım çok teşekkür ederim ben faşişt avrupa serverlerine girememiştim verdiğin bilgiler doğrultusunda yarn giriyorum rom us'a bu arada bir sorum olacak. Ben Rom'u enden indirdim senin dediklerinin aynısını yaparsam oyunun çalışmasında bir sorun olmaz dimi patch sorunu gibi? Şimdiden teşekkürler.

HAYIR SORUN OLMAZ.....oyun aynı oyun........

birde....yarın (yani bugün) 16:00'ya kadar dükkanlar kapalı

quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

ana sayfada server ların ne kadar sonra açılacağı çıkıyor.....zaman geriye sayıyor

mesela şu an 16 saat 7 dakika sonra server lar açılmış olacak gözüküyor

YANİ
    18 MAYIS SAAT: 16:00 'YA KADAR TÜM SERVERLAR KAPALI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 18 Mayıs 2010; 0:34:12 >

• Evet biliyorum us'da chapter 3'e geçiş varda avrupadaki neden anlayamadım.
  • Knight/Scout---Scout/Knight sizce nasıl seçim?
    hem çevik hem çelik--- hem uzak hem yakın --- shield- sword -crossbow üçünüde bi arada kullanmak isteyenler özellikle scout acayip sağlam oldu
    scoutunuz zırhlı ekipmanlar(chain) giyebiliyo iki el sword kullanabiliyo kalkan kulanıyomu onu bilmiyorum daha o seviyede değilim:D
    knightınız bow croossbow kullanabiliyo scoutun vampir oku üstüne knightın holy striki karşısında düşmanızın pek de şansı kalmıyo zaten hp deseniz bu sınıftan daha iyi tank olmaz yalnız şunuda sölicem bi haftadır oynuyom benim dışımda bi knight/scout görmedim daha çok nadir ender ikilidir:D

bide bikaç sorum olcak lütfen bileniniz varsa üşenmesin cevaplasın
    -oyunda belli bi süre oynayana ücretsiz elmas falan geliyomu yada hediye falan bu tür oyunlarda hiç bilgim yok aslında ilk kez bunu oynıcam
    -eu serverlarında türklerin ip leri banlandı ilerdede usa serverlarından türkleri banlamazlar değilmi
    -bu oyun ilerde ücretli olabilirmi
    -guild liderinin parti içinde bi avantajı oluyomu (guild savaşlarında)

eu- usa server arasındaki bi farkıda ben sölim
    eu da ücretsiz hiç ruby bonus kazanamassınız usa da her phirius token alışverişinden 1 ruby bonus kazanırsınız

bu arada bende USA Reni serverindayım

• Arkadaşım bnde başlıyorum bugün Renide açıyorum . madluck@sanalrap.net eklersen beraber kasabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sultanosman

Knight/Scout---Scout/Knight sizce nasıl seçim?
    hem çevik hem çelik--- hem uzak hem yakın --- shield- sword -crossbow üçünüde bi arada kullanmak isteyenler özellikle scout acayip sağlam oldu
    scoutunuz zırhlı ekipmanlar(chain) giyebiliyo iki el sword kullanabiliyo kalkan kulanıyomu onu bilmiyorum daha o seviyede değilim:D
    knightınız bow croossbow kullanabiliyo scoutun vampir oku üstüne knightın holy striki karşısında düşmanızın pek de şansı kalmıyo zaten hp deseniz bu sınıftan daha iyi tank olmaz yalnız şunuda sölicem bi haftadır oynuyom benim dışımda bi knight/scout görmedim daha çok nadir ender ikilidir:D

bide bikaç sorum olcak lütfen bileniniz varsa üşenmesin cevaplasın
    -oyunda belli bi süre oynayana ücretsiz elmas falan geliyomu yada hediye falan bu tür oyunlarda hiç bilgim yok aslında ilk kez bunu oynıcam
    -eu serverlarında türklerin ip leri banlandı ilerdede usa serverlarından türkleri banlamazlar değilmi
    -bu oyun ilerde ücretli olabilirmi
    -guild liderinin parti içinde bi avantajı oluyomu (guild savaşlarında)

eu- usa server arasındaki bi farkıda ben sölim
    eu da ücretsiz hiç ruby bonus kazanamassınız usa da her phirius token alışverişinden 1 ruby bonus kazanırsınız

bu arada bende USA Reni serverindayım

hocam karakter seçimi tamamen kişisel bir zevk ve yetenekleriniz neye uygun ise onu seçmelisiniz
    atlayan zıplayan bir karakter için sizinde klavye ve mouse beceriniz olması gerekir mesela
    yani zevkler ve becerileriniz doğrultusunda bir karakter seçimi yapın

kesinlikle önerim şudur; oyunda kısa süreler ile her karakteri oynayın, human yanında elf leri es geçmeyin
    sonra oynamaktan en çok zevk aldığınızı belirleyin onun karakterinizin birinci/ilk sınıfı yapın sonra lvl10 olup karakterinizin ikinci sınıfıda en çok beğendiğiniz ikincisi olsun.....

yalnız teknik olarak bazı şeylere dikkat etmenizi öneririm...mesela scout'u çok beğendim demişsiniz...evet uzaktan atışları olan bir sınıftır ve Dexterity ağırlıklı olup kritik vuruşları önemli olan bir sınıftır....mesela buna strenght olarak destek verilir ise uzun ve yakın dövüş için iyi bir kombinasyon olabilir....yani bir warrior çok iyi gider.....scout/warrior gibi....ayrıca ikiside mana ya ihtiyaç duymadığında mana possion ile işiniz olmayacak demektir.

karakter seçerken karakterlerin temel yeteneklerini (basic talent) mutlaka gözönüne alın....çünkü bu temel yeteneklerden ikinici karakteriniz faydalanıyor...

yine mana tüketen iki sınıfı tek bir karaktere koymakta bana çok anlamlı gelmiyor....mesela imba karakter olarak piyasa mage/priest kaynıyor....ikiside intelligence ağırlıklı ve ikiside mana tüketen karakter.....birbirlerine farklı yetenekler konusunda çok büyük etkileri olduğunu söylemek zor....ama nedense beğenen ve savunan çok...ben tam tersini düşünüyorum.....mage ve priest gibi karakterlerin ikinciler yakın dövüşü olan strenght veya dexterity yeteneği olan bir karakter olmalı derim....mesela mage/priest yerine mage/warrior tercihim olur....mage/knight diyemiyorum çünkü ikiside mana kullanıyor, benim tercihim olmaz.......

knight ı bir türlü sevemedim ben rom da.....elbette tamammen kişisel......knight/mage ve knight/scout denedim üstelik....level 30 a kadar ikisindede sabrettim...ama en sonunda knight yeter yahu dedirti bana bana knight uymuyor, onun yerine warrior tercih ederim.......

açıkçası çok karakter ve ikili kombinasyonunu test ettim....bana cuk oturan ikili elf warden/mage oldu.....lvl20-30 arkadaşların necro görevlerine yardıma gidiyorum bazen....necro baydı desem yalan olmaz warden/mage ile necroya giriyorum ufakları arkamda tutup bekleyin loot a gelin sadece diyorum....son boss a kadar inanın yarım saatte iş bitiyor...arkadaşlar çok seri kesiyorsun be abii diyorlar dediğim gibi tamamen karakteri benimseme, iyi sınıf ve talent kombinasyonu, talentleri doğru seçmek ve doğru kombat serisi oluşturmak ile alakalı.....wow oynarkende dünyanın yazısını okuyup arkadaşlarla ders çalışır gibi çalışmanın faydasını görüyoruz....sizede önerim biraz karakterlerin özelliklerini çalışmanızdır.....tarzınıza ve karakterlerinize uygun talent seçmek çok çok çok önemli....doğru talentler sonucundada doğru kombar serisi oluşturmak ise çok daha önemli....

en baba karakter bile olsa doğru talentler seçilmedikçe ve doğru bir kombat serisi oluşturulmadıkça hikaye....birde aggro olayına gruptaki görevlerede gireceğim ama burada laf uzar....en iyisi biraz herşeyi deneyip okuyup öğrenip öyle oynayın....bu sizin içinde iyi ve keyifli olur....ayrıca başkalarınıda instance larda tank olmadığınız halde gereksiz aggrolar alıp yatarak deli etmeninde önüne geçersiniz...

amerika serverında oynayın korkmayın....online oyun dünyasının %95 serverı amerikadadır....avrupalılar bu işi amerikalılar kadar bilmiyor henüz....ondan saçmalıyorlar.....bir arkadaşa mail gelmişti...rom da US (amerika) serverlerında kısıtlama olamaz diye...nedeni amerikan tüketici yasaları....endişe etmeyin...rahat rahat takılın amerka serverlarına.....avrupa ve uzak doğudaki oyun serverlarından AMAN AMAN UZAK DURUN !!!!

• Abi tadilat süresi bitti accoountda hala sorun verıo yrdımcı olun delircem hala hata verıo
  • Runes Of magic TR Server oynayan var mı ?
  • bende eu serverda oynuyordum yaşanan olaylar sebebiyle bırakmak zorunda kaldım acıkcası zoruma gitmedi değil herifler kıcımıza tekmeyi bastı.herneyse kendilerine göre haklı sebepleri var

bende asla tr serverinde oynamayacagım için us serverinde reni de bi karakter açtım
    id: Dumbledor
    renide oynayanlar varsa lütfen ulassın zira yanlız takılmak canımı sıkıyor, beraber takılabiliriz.

yeni başlayacak arkadaşlarada druid tavsiye ediyorum yan sınıf olarak istediğinizi alın druid gercekten iyi bi seçim olacak.
  • Ben Tr Serveri İndirdim Destanda şuan oynuyorum.. tam 10 kişi gördum
  • Arkadasım uptade ediyorm 10 dkya biter eer msn adresini verirsen takılabiliriz beraber.
  • @DoSöDoKöKo

Hocam açıklamalarını okudum fakat aklıma takılan bir sorun var. Bende EU rom clienti son patch e kadar kurulu halde var. Ben bunu US e göre uyarlayabilirmiyim yoksa tekrar indirmem gerekir mi?

Arkadaşlarında dediği gibi faşist RomEU (aslında suçlu daha cok Tr gibi ama neyse) 57/56 Scout/Rogue mu çöpe attı. Bu kadar insanın emeğine nolacak. Tr de herkese char verseler gene olmaz. bana trde 12k ataklı scout mu verecekler sanki :D
  • us serveri için tekrar client indirmene gerek yok sadece launcherdan region olarak usa secmen yeterli otomatik olarak us serverine yönlenecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SroXLyN

us serveri için tekrar client indirmene gerek yok sadece launcherdan region olarak usa secmen yeterli otomatik olarak us serverine yönlenecek.

cevap budur
  • Arkadaslar ben oyunu indirdim 5.9 gb halinde saat 8.30 da oyunu kurdum hallettim launcheri açtım hala patch açıyor çıldırcam. Oyunun patchlerle olan büyüklüğü hakkında bilgi sahibi kimse varmı yada bnm launcher mi sorunlu
  • patchler gercekten muazzam zaman alıyor biraz daha sabret :).
    baktın olmuyor launcheri kapatıp yeniden aç patchlere öyle devam et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SroXLyN -- 19 Mayıs 2010; 0:20:48 >
  • DossöDököko bnm Rom'un versiyonu 2.1.7.2119 en daha kaç mb vardır son versiyona geçmesine ? 2.side bn bu patchleri manuel olarak daha hızlı indiremezmiyim.
    Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpeelCatcher

DossöDököko bnm Rom'un versiyonu 2.1.7.2119 en daha kaç mb vardır son versiyona geçmesine ? 2.side bn bu patchleri manuel olarak daha hızlı indiremezmiyim.
    Saygılar

Şu anki son sürüm versiyonu 3.0.1.2178 ENG ve RENI'de oynayanlardan biriyim nick:halid Reni müdavimleri eklesin orda topluluk haline gelelim TR sürümü hala beta hergünde hediye dağıtıyolar millete çoğu son lvl olan 52'ye gelmişler klasik zihniyette olanlar çar yapim de satayım mantığı hala sürüyo meraklısı için bu pazar da hürriyet gazetesi oyunun dvd'lerini dağatacakmış ücretsiz...(patchler için amerikan sitesinde var galiba ama tavsiyem en hızlı otomatik olarak indirmesi)
  • Amerikan oyun sunucusu RENİ'de ben de oynuyorum. Daha fazla Türk olursa çok iyi olur. Bizden önce RENİ'de oynamaya başlamış Türkler var, hatta Level 58 oldular. Onlar sayesinde "wanted" isimli guild'e katıldım. Türk guild'î mi değil mi bilmiyorum. İsmi Türkçe olan ve Türklere özel bir guild kurulursa ben katılırım. Guild'i kurduğunuzda buradan duyurun. Ama ismi mutlaka Türkçe birşey olsun. Mesela "NeMutluTürkümDiyene" olabilir.
  • ElmaKent arkadaşımıza katılıyorum. Bn daha 2 gün önce başladm oyuna 11 lw'yim Oyun hakkında bana tiyolar(hızlı exp kasma gibi , ucuz itemleri nerde bulabileceğim gibi ) sevinirim Oyundaki Nickim:SpeelCatcher scout/warrior reni'deyim
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.