Şimdi Ara

Runes of Magic (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.866
Cevap
6
Favori
171.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bakın sizin hevesinizi kırmak gibi olmasın ama,bu oyunda özel hiçbir şey yok insanı eğlendirecek.Levelini kasıyorsun,en son aşamaya geliyor rade rade rade setini de düzdün sonra yapacak hiçbir şey bulamıyorsun.Yani oyunda level kasmaktan ve rade partylerden başka hiçbirşey yok
  • 2.clası scout secersen ok kullanabilrisin
    Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrinceOfPersia

arkadaşlar bakın sizin hevesinizi kırmak gibi olmasın ama,bu oyunda özel hiçbir şey yok insanı eğlendirecek.Levelini kasıyorsun,en son aşamaya geliyor rade rade rade setini de düzdün sonra yapacak hiçbir şey bulamıyorsun.Yani oyunda level kasmaktan ve rade partylerden başka hiçbirşey yok

pvp sunucusu deneyebilirsin. Bayağı seçenek var

quote:

Orijinalden alıntı: Hellstalker

Arkadaşlar cahilliğimi maruz görün sormak istediğim bir kaç soru olucaktı cevaplayıp yardımcı olursanız çok sevinirim;
    Rougue bir karakterim var level 11 acaba rougue Bow yada Crosbow kullanıyormu ??? benim bildiğim kullanıyor olmaı lazım ama character ekranında arkadaş yayı eline almıyor Cannot use diye bir yazı çıkıyor?? ingilizcem pek iyi olmadığı içinde hafiften kıvranıyorum elimden geldiğince forumlardan çözmeye çalışıyorum kendimce
    Şimdide 2. karakterimi seçicem sizce hangi class seçsem daha mantıklı ve yararlı olur ?*
    şimdiden tüm yardımlarınız için çok teşekkür ederim .

Yay kullanan karakter rogue değil scout. Fazla oynamamışsınız. Yeni bir karakter açın scout olarak mesela. Hatta bütün karakterleri açın tek tek. 10 a 15 e kadar oynayın zaten çok uzun sürmez. Skillerine göz atın. Hangisi zevkli görünüyorsa onu oynarsınız.
    http://romdata.getbuffed.com/skill/list/1#knight Burada karakterlere ait tüm yetenekleri görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevi şahsına münhasır -- 25 Kasım 2009; 12:51:21 >

• Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim çok makbüle geçti Hökela sana da ayrıca teşekkür ederim;
    dediğin gibi Level'im fazla yüksek olmadığı için yeni bir Scout karakter açıcam unutmadan bu arada sizler hangi serverde oynuyorsunuz ? bende oyunun her 2 sürümüde mevcut (Haber türk gazetesinin verdiği türkçe olan ) makinada şu anda kendi orjinal olan 5.5 gb sürüm yüklü hazır.
    Bana bulunduğunuz serveri söyleyin yada oynadığınız sürümü orda yeni bir karakter açayım.
    Belki siz benden çok ileride olabilirsiniz ama,biliyorsunuz bir söz vardır azimle s.... taşı delermiş en kısa zamanda görüşmek üzere.. sağlıcakla kalın..
  • Ya oyuna girişte sözleşme ekranı geliyor. Ama orda hiç bir yere tıklayamıyorum. kabul et yada iptal et hiç biri çalışmıyor
    ne yapmam gerek??
  • gazete dvd sini dağıttı update yapıyo giricem
  • RomTR ANADOLU sunucusunda 50-50 sovalye/savaşçı Full item 11.5oo HP ve 12500 defans
    Satılık
  • Beyler hangisi ne anlama geliyor bu priest falan scout rogue oyundaki anlamları ney rahip düzenbaz gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutlug

RomTR ANADOLU sunucusunda 50-50 sovalye/savaşçı Full item 11.5oo HP ve 12500 defans
    Satılık

Oyunu mu birakiyorsunuz yoksa EU sunucusuna mi geciyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutlug

RomTR ANADOLU sunucusunda 50-50 sovalye/savaşçı Full item 11.5oo HP ve 12500 defans
    Satılık

Hocam Age of Conanda görmek istiyorum artık sizi.Yeter bukadar abudik gubidik oyunlarla uğraştığınız.Gelin şöyle kafa göz çıkartak.
  • "eu" da hangi server dasiniz beyler...ben de cocuklardan sıkıldım eu ya basladım dun itibariyle ve ohh dedim...yalnız boyle guild siz muhabbetsiz tadı cıkmıo...burada olanlardan guild de olanlar varsa beni aldırsın bi torpil yaptırsın beaa
  • Oyunu bırakacam chara 180 TL masrafım var 150 TL verenin elinde kalır
    Saygılar
  • Runes of Magic modası geçmiş bir oyun artık bizler için. yaklaşık 2 sene olucak (belkide oldu) oyun çıkalı ve artık kat kat üstün oyunlar piyasada şuan. Sizlere tavsiyem yeni oyunlara yönelmeniz. Emin olun öyle oyunlar var ki Runes of magic onların yanında mario gibi kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Beramus_

Runes of Magic modası geçmiş bir oyun artık bizler için. yaklaşık 2 sene olucak (belkide oldu) oyun çıkalı ve artık kat kat üstün oyunlar piyasada şuan. Sizlere tavsiyem yeni oyunlara yönelmeniz. Emin olun öyle oyunlar var ki Runes of magic onların yanında mario gibi kalıyor.

beleş varmı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Beramus_

Runes of Magic modası geçmiş bir oyun artık bizler için. yaklaşık 2 sene olucak (belkide oldu) oyun çıkalı ve artık kat kat üstün oyunlar piyasada şuan. Sizlere tavsiyem yeni oyunlara yönelmeniz. Emin olun öyle oyunlar var ki Runes of magic onların yanında mario gibi kalıyor.

Para ödersen romu ezicek oyun çok ama free olarak pek sanmıyorum . Ob ye geçtiğinde Allods olabilir .
  • Şu oyuna çok heves ettim bir türlüde girip oynayabilmek nasip olmadı hızlı bi torrent yada idm ile 8 kanaldan çekip hızlı bi şekilde kurmak istiyorum ama ...
  • Arkadaşlar bende oyunu merak ettim indirdim fakat karakter oluştururken onayla diyorum sistem hatası diyor bunun nedeni ne yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

Bu arada bir şeyi merak ediyorum pve oynayanlar daha iyi bilirler. Bound eşyaların takası mümkün mü pve sunucularda? Arkadaşlarımdan biri iki kişi pvp açınca eşya düşürülmesi mümkün olabiliyor demişti. Bu konuda bilgi sahibi olan var mı?

Gerçi epeyce bir zaman geçmiş siz soruyu soralı fakat yine de cevapsız kalmış sanırım. Malesef böyle bir şey söz konusu değil EU serverlarında. Aynı zamanda "Residence Friends" diye tabir edilen kişilerin bile sandığınıza erişim verdiğinizde bile "Bound" itemları alabilmesi söz konusu değil. Tek çare sanıyorum ki en eski "Bind Lifter" bu item aracılığı ile "Bound" olan itemlar "Bind When Equipped" özelliğine sahip oluyor (bir kere kullanılması yeterli, tabi elinizde varsa) fakat malesef bu itemda item shoptan kaldırılalı epey bir olmuş ve yeni gelen "Bind Lifter"ın özelliği ise normal olarak eskisinden farklı. Fakat ilginç bir durum var "Transport Rune"leri "Bound" olmalarına rağmen açık arttırmada satılabiliyor. Bunu bir bug kullanarak yaptıklarını söyleyebilirim ama hiç bir fikrim yok nasıl yapıldığı konusunda o da ayrı bir durum. Yalnız kısaca level 10'da hediye çantanızdan çıkan rune'leri sattıklarını söyleyebilirim.

• Arkadaşlar bana perşembe akşamı mail geldi Runes Of Magic den uzun bir kod vardı mailde aynı mailde link de var girince reedem gift code diye bişe çıktı oraya girince başka bir kod verdi sanırım bu yılbaşı için hediye kodu bunu oyunda nasıl kullanacaz bir bilgisi olan varmı herhalde tek bana gelmedi herkese gelmiştir.Yardımcı olursanız sevinirim
  • oyuna başladım arkadaşın pcsinde ama benim pcde yer kalmamış yükleyemedim habertürk cdsini dağıtırken almıştım bu yüzden 4 leveldr çakılıp kaldım
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.