Şimdi Ara

Runes of Magic (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.866
Cevap
6
Favori
171.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben üyelik aldigimda aktivasyon maili gelmiyor
  • Oyun hakında bir kaç bir ligi vermek isterim

Şimdi ESKİDEN server felaketti LAG bug ne ararsan vardı yani oyun oynamak zul dü

Şİmdi coğu hatlar düzeltildi

Oyunda Bir ara app Noob ne derseniz abi10k cılar dolmuştu HABERTÜRK gazetesi yüzünden

Şimdi o kişiler gitti Bunun iki sebebi var

1.)Oyun zor geldi KO mantıgı burda sökmez kasılma yok görevleri yapma var lvl50lerin oldugu yerlere lvl30aşşa sı pek gelemez

2.Oyunda şuna Gercektende İyi kaliteli insanlar var ve bunla 50/50 olmuş kişiler Muhabbeti cok iyi AZ AMA ÖZ KİŞİLER YANİ bunlar olunca app ler barınamıyor

OYUNUN EN SEVEDİĞİM ÖZELLİĞİDE BU ZATEN AZ VE ÖZ

Gelelim Kötü Yanlarına

1.) GM ler biraz yaratıcılıktan uzaklar Event ler coluk cocuk işi

2.)Oyun aslında Free gibi gözüksede Para cok harcatıyor caktırmadan

3.)Oyunda hala bazı hatalar var ve bir türlü düzeltilemedi (oyunu cok etkilemesede genede olmaması gerekir)

SON SÖZ ÜM

OYUNDA KÜFÜR NERDEYSE YOK (şimdi oha dicekler nasıl yani dicekler)

OYun zor olunca 15yaş altı beceremiyor ve lvl20 gecemeden Oyunu bırakıyor

oyun görev üzerine oldugundan kısa yoldan kasılmaya alışmış KO oyuncuları yok

Oyunde her Klanda en az 2-3 bayan var ve bunlar oldugu için Klanlar kendi Oto denetimini yapıyor ve Küfür olmuyor

TAVSİYE EDERİM EU DA ZORLANIRSINIZ LVL55 ADAMLAR COK GÜCLENMİŞ yani party bulmak v.s cok zor olur yanlız kalırsınız ADAM LVL52-55 boss lara 30k hp ile giderken siz 12-15k hp ile olacagınızdan sizi almazlar party lere

• OYUN BEDEAVA MMPORGLAR ARASINDA EN KALİTELİSİ AMA NEDENSE COK ZEVKLİ DEĞİL SAVAŞ YOK YAŞA GELİNCE 15 YAŞ ALTI COK VAR 20 LVL ALTI KÜFÜR EDİP ADAMA KAFAYI YEDİRİYOLAR
  • arkadaşlar bu oyunda umut var bence şlimdiden üye olun erken üye olanlara inanılmaz önem veriyolar daha 1 haftadır oynuyorum ve okadar elmas ödülü aldımki buda oyun dağıtımcısı game first ün türk oyuncusuna ne kadar önem verdiğini gösterir oyunda tonlarca item tonlarca görev devasa haritalar tonlarca zindan var yani bence bedava mmporg lar arasında en kalitelisi
  • char isteyen varsa satabilirim Rumelide 50/50 büyücü/rahip . Yeni patch bi türlü gelemediği için bırakmıştım .
  • oyunu indirdim ama gamefirst den indirmedim yha eu server ındayım.türkçe server varmı veya turklerin server ı.bide oyunda 10 lwl e kadar bedava 10 dan sonra sı paralı gibi bisi yokdur ins. warhammer gibiyse pek turmaz bu oyun
  • arkadaslar kac saat patch yapıcak bu ya suan 2.1.7.2095 son patch kac eu server
  • arkadaşlar birisi bilgisayarından awesomium.dll dosyasını kopyalayıp bana gönderebilir mi? ama 9.17 mb olanını. şimdiden çok teşekkürler. İlgilenen arkadaşlar özel mesaj atsın mailimi vereyim.
  • ARKADAŞLAR YENİ PATCH SONUNDA GELDİ AMA YENİ PATCHLE SEVIRLAR 4 GÜN BAKIMA ALINICAKMIŞ HERKEZE HAYIRLI OLSUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: cerberuss blaze

sorunu çözdüm hard discimde boş alan yokmuş sonradan farkettim

• EU serverinda DİA karşılığı GOLD ve GOLD karşılığı DİA satışı kaldırılmıştır
  • Sadece geçici bir süreliğine durdurdular (kaldırmadılar) (en azından yapılan açıklama bu yönde)
    Aynı zamanda mail yolu ile altın gönderme veya item gönderme olayını da durdurmuşlar.. Bakarsınız ileride trade i de kaldırırlar :)
  • 1gb lık paket ile birlikte lvl sınır 60 oldu eu da
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkweber

arkadaslar kac saat patch yapıcak bu ya suan 2.1.7.2095 son patch kac eu server

aynn ya kaç sattir bekliyorum
  • eu serverında Turk ip leri ban yedi arkadşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: golddragonx

eu serverında Turk ip leri ban yedi arkadşlar

Nasıl ya şaka mı?
  • arkadaşlar beni çok dikkatli dinlemenizi istiyorum !!!!!!!

runes of magic oyununu wow dan sonra oynamaya başlamış eski bir oyuncuyum.....yaklaşık 1 yıl veya daha fazla...net hatırlamıyorum...oynamaktayım
    başından beri avrupa da kurulan oyun server ları ile amerika da kurulu olanlar arasında İŞLETİM ve YÖNETİM anlamında çok farklar oldu....

ben ilk önce amerika serverlarında runes of magic oynamaya başladım.....daha sonra avrupaya geçtim....arkasında türkiye için türkçesini denedim......

runes of magic türkçesi beta aşamasında uzun zamandır....asıl firmanın çok ciddi bir desteği olmadığını biliyorum....tecrübelerime göre türkçe runes of magic yaramaz çok sorunlu....ayrıca görev olarak ingilizcesine göre eksiklikler var......günlük görevlerde de çok eksik var...itemlar da da yine ciddi eksiklikler ve özellik olarak eksiklikler var....ben amerika ve avrupa serverlarında oynadıktan sonra bunu farkettim...forumuna yazdım...kabul ettiler ve tamam geliştitiyoruz zaten oyunumuz BETA dediler...anlayış filan istediler....ama 6 aydır arasıra takılıyorum türkçesine....ciddi bir gelişme yok...bana inanın....beklediğiniz hızda ilerlemiyor...hatta hiç olmaması gerek kadar yavaş gelişme var...kağnı gibi....kaplumbağa gibi .....kesinlikle hala beta hala kaplumbağa hızında geliştirilmekte olan ve ismini sonsuz macera yaptıkları oyunda zamanınızı harcamayın derim...üzüntü olur...harcadığınız zamana yazık....cidden üzülürsünüz...

gelelim avrupa serverlarında türk IP adreslerinin banlanması kısmına....haklısınız....

region yani bölgenizi avrupa ve dilinizi ingilizce seçtikten sonra oyun oynamak için login olmaya çalıştığınızda obtaining server list dedikten sonra unknown error verip kalıyorsunuz......yani oyuna giremiyorsunuz....IP adresiniz türkiye için ayrılan grup içinde olduğundan oyuna erişiminiz kaldırılmış durumda.....ciddi bir duyuru yapılmadan resmen ırkçılık yapmış adamlar...ya da türkçesi olan sonsuz maceraya insanları kaydırmak istemişler.....peki onca zamanını harcayan ve hatta belki diamond almak için parasını harcayan oyuncuların parası ve zamanı ne olacak???? bunu düşünen yok...

zaten almanlar bu işleri amerikalılar kadar iyi yönetemiyorlar....bu gerçek.....hem WOW oynadım hemde ROM....çok uzun zamandır....WOW kesinlikle daha profesyoneldi......ayrıca runes of magic in amerka daki server ları avrupadakindan çok çok daha iyi yönetiliyor....amerika daha iyi....

runes of magic in amerika serverlarında türklere karşı bir kısıtlama yoktur.....ve olamazda çünkü orası amerika....her türlü rezillik avrupada olabilir amerikada böyle saçmalıklar olmuyor...olamazda!!!!! amerika serverlerındaki oyuncu sayısı avrupanın 20 misli !!!!! her millettten adam var....amerika serverlerına daha fazla önem veriliyor ve serverları yönetenlar almanlar değil....almanların bazen domuzlukları tutar ve avrupa serverlarında yaptıkları gibi saçma sapan işler yaparlar....ama amerikada öyle saçmalıklara izin verilmez....bu kesin......inanın...

inanın yaklaşık 1 senedir runes of magic oynamaktayım.....ve bu oyunu oynamaya başladığını duyduğum her arkadaşıma amerika serverlarını önerdim....hepsi iyiki önermişsin sağol diye dua ettiler....avrupa serverlerında ve hele hele allah korusun uzak durulası türkçe runes of magic serverında yaşanan sıkıntılar ve boşa geçen zamandan sonra çok üzülen arkadaşlar amerika serverından account yaratıp ayarlarını değiştirdikten sonra ÇOK DERİN BİR OHHHHH çektiler......özellikle dikkat çekerim ve öneriyorum.....runes of magic amerika serverlarında oynanır!!!!

ayrıca amerika serverlarının ping süreleri daha kısa ve server laglar kesinlikle daha az......server bakımları daha çabuk bitiyor.....serverlarında çok çok daha az teknik sorun yaşanıyor.......amerika serverları avrupa serverlerından KESİNLİKLE çok çok daha hızlı ve SORUNSUZ....ayrıca türkleri banlama gibi saçmalıklar asla olamaz....orası amerika adamı çiğ çiğ yerler .....avrupa serverlarına asla güvenmeyin.......1 yıllık ciddi tecrübe ile söylüyorum......beni ciddiye alın !!!!!

runes of magic oyunu amerika serverlarının dışında asla oynanmaz !!!!! AMAN DİKKAT !!!! yoksa zamanınıza emeğinize ve paranıza yazık olur !!!!

amerika serverı içinhttps://account.frogster-america.com/ adresinden oyuncu hesabı yani account yaratın....
    sonra oyun programının ilk gelen ekranından REGION / LANGUAGE kısmından REGION u USA ve LANGUAGE i English yapın....sonra oyuna girip keyfini çıkarın.....kesinlikle avrupa veya türk serverlarından kat be kat daha çok memnun kalacaksınız.......dua edeceksiniz...söyliyeyim TECRÜBE İLE SABİTTİR !!!!!

ben bu önerimle 50 den fazla arkadaşımdan hayır duaları aldım... .....inanın..... sizde bunu başka yerlerde paylaşıp insanların hayır dualarını alabilirsiniz .... zaman+emek+para kaybını engelliyorsunuz çünkü.... çok ciddiyim.... inanın.... arkadaşlar bunu yaşayıp gördükten sonra başkaları ile mutlaka paylaşmalısın diyor... zaten onlarda kendi çevresine yayıyorlar....

zamanınıza, emeğinize ve belki de paranıza yazık olmasın diye buna aman dikkat edin diyorum.....

İLAVE NOT: amerika için PVE server olarak yeni kurulan "Reni" isimli serverı öneririm......diğerleri kadar kalabalık sayılmaz......çok arkadaşa önerdim orada çok türk var.....sizde "Reni" ye gelin ve arkadaşlarınıza bu server ı önerin ve böylelikle türkler burada toplaşsın......

• 1500. yorum
  • USA Rine serverenda oynayan türk arkadaşlar oyundaki isimlerini yazsın
  • hocam veya hocalar
    amma runes of magic oynayan varmış...amerkan serverından bahsedince bir sürü özel mesaj yağmış ne olacak nasıl olacak diye
    bir olayı şöyle özetleyeceğim....umarım açıklayıcı olur....ama pek kısa bir özet olmayacak

1 - öncelikle runes of magic in türkçe hali olan sonsuz macera ile orjinali arasında görevler ve kullanılan itemlar açısında çok ciddi fark var....ekran görüntüleri büyük kısımda aynı olsa bile farklar var.....türklere özel filan diye yapılmış ama bence FİYASKO!!!.....türkçe diye oynarsanız bilemem ama bence orjinalini oynayacak kadar herkeste ingilizce vardır....ya da zaten bu tip oyunun meraklısı bu oyunu oynar daha öncede türkçe oynamayan için hiç sorun olmaz......türkçe diye runes of magici in YANDAN YEMİŞİNİ oynayıp sinirlenmeye gerek yok....zaten sonsuz macera da oyuncu kalitesi acaip düşük, çoluk çocuk sürekli para ve yardım dileniyor, küfürün bini bin para....oyun yönetiminde iş yok....sonsuz maceranın oynandığı serverdada iş yok....yani kısaca türkçe yandan yemiş runes of magic olan sonsuz macerayı sonsuz bir şekilde TAVSİYE ETMİYORUM...

2 - geriye en mantıklı tercih olan orjinal hali ile RUNES OF MAGIC kalıyor......WOW (world of warcraft) a verecek parası olmayan için iyi bir tercih denebilir.....runes of magic de world of warcraftın yandan yemişi ama her neyseeee

3 - runes of magic i orjinal olarak oynamak için önce yüklemeniz gereken programı altta ki linkten indiriyorsunuz....boyu 5 gigabyte fillan uzun sürebilir....
    http://frogster.vo.llnwd.net/o9/FOG/rom/Runes_of_Magic_3.0.1.2153_YuLeech/FOGDownloader-RoM_3_0_1_2153.exe
    yukarıda linkten program yükleme programını indiriyorsunuz....sonra bunu çalıştırıyorsunuz ve program bilgisayarınıza indirlmeye başlıyor
    yükleme bitince programı kuruyorsunuz....ama ilk kurulumlardan sonra güncelleme ve yeni ekler yüzünden ikinci üçüncü ve dördüncü şeklinde ardarda yeni indirme işlemleri başlayabilir....normaldir....ilk kurulum aşaması UZUN SÜRÜYOR.....sabirlı olun....

4 - AMERİKA SİTESİNDEN yanihttp://us.runesofmagic.com/us/index.html adresinden yada daha kısasıhttps://account.frogster-america.com/ adresinden kendinize AMERİKA SERVERLERİ İÇİN bir kullanıcı hesabı yaratın.... (nasıl yapacağını çözemeyene açıklarım...veya bilen arkadaşlar cevap verir....aslında kolay...dert etmeye gerek yok)

5 - AMERİKA serverları için kullanıcı hesabı yaratıp daha sonra oyun yükleme ve kurma işlemleri bittikten sonra oyunu çalıştırdığınızda size REGION ile bölgenizi soracak siz buna USA diyeceksiniz ve oyun dilinizide LANGUAGE kısmında English seçerek oyuna başlayacaksınız.

6 - Oyuna başlamak için SERVER seçimi kısmında iki ana sınıf server var....biri PVE olarak geçen oyuncunun aslında görev tamamlayıp makina ile savaştığı kısım ........... birde oyuncuların birbiri ile kapıştığı PVP denilen kısım......KESİNLİKLE PVE SEÇEMENİZİ ÖNERİYORUM.....çünkü PVP kısmını becerememişler....sorun ve buglar var....world of warcrafttaki PVP ile aralarında uçurumlar kadar fark var.....aman PVP den uzak durun derim....PVE İYİDİR

7 - SERVER SEÇİMİNDE 4-5 server var PVE için ama benim önerim en son açılan AMERİKA (US) serverlardan biri olan RENİ dir....server olarak makina daha yeni ve kaliteli diyorlar....ayrıca çok aşırı kalabalık değil.....amerikan serverlarında oynamanın bir avantajıda oyuncuların ciddi bir miktarda çoğu kuzey amerikada oturanlar olduğundan ve aramızdaki saat farkından ötürü bizim saatimize göre sabahları server kalabalık asla değil....avrupa serverlarında yoğunluktan öyle takılmalar oluyordu ki bazı zor görevleri gece geç saatlerde yapardık......ayrıca türk oyuncular tek bir serverda toplanırsa ileride zor görevler için adam bulma ve guild (klan) oluşturma konusunda büyük avantajınız olur.....kısa önerim AMERİKA serverı ve RENİ dir......(YENİ den aklınızda kalsın.....YENİ RENİ)

reni de geçenlerde bir sorun oldu ve bir güne yakın oyuna giremedik....bu sırada oyuna girmek isteyenlerde sorun çıkmış neden giremedik diye mesaj atmışlar.....o sorun geçti....birde runes of magic de belli aralar ile en az haftada bir kere server bakımları olur ve o zamanlarda yine oyuna giremezsiniz....RUNES OF MAGİC SİTESİNİN ANA SAYFASINDAN DUYURULAR KISMINDA SERVER BAKIMLARI NE ZAMANMIŞ MUTLAKA KONTROL EDİN...BOŞUNA BEKLEYİP ENDİŞE ETMEYİN.....

8 - son olarak karakter / ırk seçiminde önerim (tamamen kişiseldir...herkesin oyun tarzına göre beğenileri farklı olabilir.) birincisi ELF WARDEN/MAGE ve ikincisi HUMAN MAGE/WARRIOR ve üçüncüsü HUMAN MAGE/PRIEST tir.....ya da HUMAN MAGE/SCOUT olabilir.... ama unutmayın herkes farklı bir karakter ile oynamayı sevebilir....yine de kısa bir süre azar azar tüm karakterleri deneyin derim...oynamayı en beğendiğiniz iki tane seçin ve onlar ile zamanınızı harcayın.....özel mesajlarda en rahat ilerleme level alma ve kolay adam öldürme isteyen (onların ağzı ile yazdım) DPS (vuruş gücü) yüksek ve savunma anlamında da güçlü karakter olarak benim önerim ELF WARDEN/MAGE dir....benimde bir sürü karakterim var ama en hızlı ve rahat level aldığım ELF WARDEN/MAGE olmuştur......

son olarak forumdan kurduğunuz türk guildlerini duyurmayı unutmayın...!!!!!!!!!!!!

iyi oyunlar....bol şanslar.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 17 Mayıs 2010; 22:26:18 >

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.