Kolay gelsin. Warrior/Scot Karakter açmayı düşünüyorum ne dersiniz eksi ve artılarını gerekli püf noktalarını anlatabilirmiisniz.
romtr'yi gazetenin verdiği dvd den kurdum oyun açılıyor ama karakter yaratamıyorum "Karakter Verisi Yükleniyor.." yazısı ölece kalıyor ekranda nasıl iş anlamadım biyerde eksik bişeymi yaptım ki??????????
Rom tr yi bende chip dergisinin verdği dvd den kurup updatelerini yaptım ve kayıt oldum fakat oyuna login olamıyorum , kullanıcı adı ve şifre hatalı mesajı geliyor sürekli, acaba sorunmu oldu diye başka bir mailime yeni aldım onada aynı şekilde kullanıcı adı ve şifre hatalı mesajı geliyor sirekli , oyuna giremiyorum . acaba yapmam gereken başka bir şey mi var , yardımcı olurmusunuz ?
ben runes of magic in avrupa serverinda oynuorum ve gatheringleri(mining vb..) 20 lvl a kadar kastım ama 20 de kaldı ne yapmam gerekior???
quote:
Orijinalden alıntı: benkaan
ben runes of magic in avrupa serverinda oynuorum ve gatheringleri(mining vb..) 20 lvl a kadar kastım ama 20 de kaldı ne yapmam gerekior???
Kasman
yanlış hatırlamıyorsam 40 lvl için training yapman lazım. bu ilk doğduğun şehirdemiydi yoksa class açtığın şehirdemiyidi net hatırlamıyorum , uzun zaman oldu oynamayalı.
bende tr servera girmeye çalışıyoruma ma bir türlü hesabımı onaylamıyor , kulanıcı adı ve şifre hatalı mesajı geliyor halen daha. anlamadım gitti.
eu yu indiriyorum tekrardan.
quote:
Orijinalden alıntı: benkaan
quote:
Orijinalden alıntı: bluelion
Rom tr yi bende chip dergisinin verdği dvd den kurup updatelerini yaptım ve kayıt oldum fakat oyuna login olamıyorum , kullanıcı adı ve şifre hatalı mesajı geliyor sürekli, acaba sorunmu oldu diye başka bir mailime yeni aldım onada aynı şekilde kullanıcı adı ve şifre hatalı mesajı geliyor sirekli , oyuna giremiyorum . acaba yapmam gereken başka bir şey mi var , yardımcı olurmusunuz ?
Oyuna e-mail adresin ve hesap şifrenle giriş yapmanız gerekiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: alonefox
romtr'yi gazetenin verdiği dvd den kurdum oyun açılıyor ama karakter yaratamıyorum "Karakter Verisi Yükleniyor.." yazısı ölece kalıyor ekranda nasıl iş anlamadım biyerde eksik bişeymi yaptım ki??????????
Güvenlik Duvarı yada kullandığınız herhangi bir antivirüs engelliyor olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: FATAL1TY`
Arkadaşlar bana perşembe akşamı mail geldi Runes Of Magic den uzun bir kod vardı mailde aynı mailde link de var girince reedem gift code diye bişe çıktı oraya girince başka bir kod verdi sanırım bu yılbaşı için hediye kodu bunu oyunda nasıl kullanacaz bir bilgisi olan varmı herhalde tek bana gelmedi herkese gelmiştir.Yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar ben eu serverda oynuyorum. Türkiye serverlarında oynayan arkadaşlara sesleniyorum. Bana bu iyiliği yapın lütfen...
Şu karakterlerin skilleri sizde türkçedir tahmininmce onların bi fotoğrafını çekip bana yollayabilirmisiniz. Özellikle düzenbazı.. Şimdiden teşekkürler..
quote:
quote:
dostum cevap için teşekkürler fakat ne e-mail adresimle nede diğer nickname vs yazdığım isimlerle giremiyorum oyuna, sürekli kullanıc adı hatalı diyor.
senden ricam eğer yapabiliyorsan , hotmailden bir mail alıp benim yerime kayıt olurmusun , bana hesap bilgilerini ve mail bilgilerini gönderirmisin. 2 mailimlede denedim fakat bir türlü giriş yapamadım oyuna.
quote:
quote:
quote:
dostum cevap için teşekkürler fakat ne e-mail adresimle nede diğer nickname vs yazdığım isimlerle giremiyorum oyuna, sürekli kullanıc adı hatalı diyor.
senden ricam eğer yapabiliyorsan , hotmailden bir mail alıp benim yerime kayıt olurmusun , bana hesap bilgilerini ve mail bilgilerini gönderirmisin. 2 mailimlede denedim fakat bir türlü giriş yapamadım oyuna.
Kardes ilk önce Gamersfirst in sitesinde oturum aç(zaten bu sitedede email ve hesabının şifresiyle giriş yapıyorsun) ondan sonra oyuna gir email ve kullanıcı şifrenle daha doğrusu Gamersfirst deki kullanıcı adı ve şifrenle bende çıldırmak üzereydim deneye deney buldum
FATAL1TY` , dostum uğraştığın için saol, ben vazgeçtim tr de oynamaktan eu ya devam zaten 50/40 priest rouge vardı pvp serverında daha ilk açıldığında kastığım onla oynamaya devam.
Arkadaşlar herhangi biriniz runes of magic'in kurulu olduğu yerdeki ''Runedev.ini'' dosyasını buraya upload edebilir mi?
Saatlerdir deniyorum.Bir türlü oyuna giremedim.Kullanıcı adı,şifre hatası veriyor.
Runedev.ini dosyası lazım acill(Tr serverlarında oynayanlar verebilirlerse iyi olur)
arkadaşlar oyunda yeniyim tr serverda oynamaya başladım hatamı ettim?
Merhaba arkadaşlar ben de yeni başladım ROM'a,
Oyunu İDM (İnternet Download Manager) ile indirdim. Yükledim. Ancak oyun açılmamakta kararlı. Normal simgesine tıklıyorum hiçbir şey olmuyor. Launcher bile gelmiyor. GamersFirst Live ile deniyorum gene aynı olay, olmuyor.
Ne yapmam gerekiyor?
Bir türlü üyelik alamadım ben şu oyuna kıyıda köşede duruyo oyun :/ Üye oldum ama üye oldugum kullanı adıyla giremıyorum nasıl yapıcam bu işi ?
quote:
Orijinalden alıntı: lars ulrıch
Bir türlü üyelik alamadım ben şu oyuna kıyıda köşede duruyo oyun :/ Üye oldum ama üye oldugum kullanıcı adıyla giremıyorum nasıl yapıcam bu işi ?
Oyuna kayıt oldugun email adresi ve kullanıcı şifrenle giriş yapman gerekiyor...Kullanıcı Adı ile olmuyor.
Beyler ben şifremi unuttum nasıl değiştirebilirm yada tekrar bulabilirim
arkadaşlar ben yeni başlıyorumda sanırım bu rom-tr sitesi kapanmış.
bana oyun oynanışını ne nerde nasıl yapılır falan anlatabilecek varmı acaba? Ko ve Rappelz bilirim az çok.
Rogue olcam Güncellemeler bitsin oyuna girince.
Ben şuanda Avrupa (Eu) serverinde oynuyorum.Gerçekten oynamak istiyorsanız Eu serverlarında oynayın.Çok daha stabil, bug yok hile yok, ayrıca çok daha geniş, ayrıntılı.Mesela Türk serverinde çoğu instance, item, sınıf yok...ingilizce yoksa bile sıkıntı yapmayın, çabuk alışırsınız ayrıca Türk guildleri var yardımcı olurlar oyunda...Bu arada hepiniz gelmeyin Knight Online gibi olmasın