Şimdi Ara

Ruhi Çenet'in esinlendiği video(!) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
7.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel ülkemde birşeyi eleştirmek için, eleştirdiğin şeyden daha iyisini yapman gerekiyor diye bir algı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Bunun videosunu izlemiştim, savunması şu:

"Benim aldıklarım da aynısını yapıyor"

Böyle saçma bir savunma olabilir mi Sadece benim takip ettiğim 50 bilgi içerikli kanalın birçoğundan da video çalmış. Orijinal içerik üretiyormuş gibi havalara girmesi komik
    İlk mesajı gördüğümde "orjinal içerik sahibi ile anlaşıp kullanmış olabilir" dedim ama eğer açıklamanız gibiyse hiç hoş değil.
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Ruhi Çenet son of Constantinapole
  • interwap kullanıcısına yanıt
    Takip ettiği kanalların birçoğundan gördüğü konuları alıyor ve kendinden de biraz bir şeyler katarak Türkçeye çeviriyor orijinal içerik üretiyormuş gibi havalara giriyor. Hadi bak bunu yapmasına bir şey demeyelim ama adam kaynak vermiyor ya da esinlendiği kanalları videonun altına yazmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • videoları izlemedim sadece dakikalarına baktım

orjinal video : 17:47 Dk

Ruhinin video: 17:28 Dk

özet ustanın iyisi malzeme artırırmış adam gereksiz yerleri atmış bunun da adını esinlenmek koymuş sizin için daha ne yapsın !
  • Kendisi bu konuda iyice popüler olduktan sonra söylemişti zaten konuyu açan arkadaş busefer abarttmış demek istiyor olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neden bilmiyorum ama bu elemani hic sevmiyorum. Oldum olasi itici geliyor sesi tavirlari. Cok yapmacik.

• Şirket sahibisin şu konuda uzmansın falansın filansın. Bana, bize ne faydan var? Sosyal medyada genel olarak kime ne faydan onu sordum. Bende holding sahibiyim ama kime ne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noche34

Şirket sahibisin şu konuda uzmansın falansın filansın. Bana, bize ne faydan var? Sosyal medyada genel olarak kime ne faydan onu sordum. Bende holding sahibiyim ama kime ne.
    Ruhi Çenetten daha vasıfsız olduğumu iddia ettiğin için söyledim.

Kesin holding sahibisindir bu arada inandırıcı DH Şakası.

Hadi Ruhi Çenet abini savunmaya devam
  • 4-5 yıl önce bir videosuna denk gelmiştim sonra önermeyi kaldırdım, yani boşverin izlemeyin herkes ekmeğinin peşinde
  • Yazdığım ilk yorumu oku bakalım öyle bi şey mi söyledim? Naptığını göster dedim, işini gücünü sormadım. Kimsenin işi gücü sosyal medyada kimseyi ilgilendirmez. Sosyal medyada yaptıkları beni ilgilendirir. Bu adamın işi gücü nedir ne yapıyor onunla hiç ilgilenmem.

Kendi hayatından vakit harcayarak insanlara elinden geldiğince faydalı içerek sağlayan biri. İyi kötü seversin veya sevmezsin. Zoruna gidiyorsa bu adam kadar olamadığın içindir. Takdir etmek gücüne gidiyor maalesef.

Bu arada yaşça büyüğümdür kendisinden merak etme. Sosyal medya çöplüğünde 3-5 düzgün adam varsa onlardan biri de bu kardeşimiz. Tanımam etmem yoksa..

Sana iş hayatında başarılar diliyorum. Sosyal medyada katkı sağladığın içerikler olursa paylaşırsan değerlendiririz.. hadi eywallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Celest

ülkede o kadar tartışılıcak konu varken adam ruhinin videosuna takmış türkiyede ne kadar çok boş insan varmış onu gördüm.

Alıntıları Göster
    Ülkede her zaman tartışılacak bir konu olacak zaten. Finlandiya değil burası. O zaman hiç kendi hayatımızla ilgilenmeyelim zamanımızın çoğu gündeme gitsin olur mu öyle şey.

• ruhi kadar itici bir youtuber yok , kendisinden nefret ediyorum. Belliydi böyle yapacağı 😂

• Sosyal medya kim köpek mi 😅 valla galiba sen trolsün. Muhattap olduğum insana bak ya.

Bu kadar egoyla patlarsın dikkat et. Çok boş yapıyorsun.

• noche34 kullanıcısına yanıt
    hocam sorunlu bir arkadaş kendisi, hiç nefes tüketmeyin, bırakın takılsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry Toad

Youtube tr maalesef böyle hep çalıntı videolardan oluşuyor özgün videolar pek yok emek sıfır.
    Bottube ne beklersin. Şişirilmiş izlenme sayısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milletin faydalı içerik ölçütü ne kadar düşük.Arkadaşlar düşmeyin,az bi bakın etrafa dünyada neler olup bitiyor
  • boş konu tabi diğer kaynaklardan esinlenerek video oluşturacak bir çok içerik üreticisi böyle yapıyor doktorlar bile yeri geldiği zaman başka kaynaklardan yararlanarak tez hazırlıyor neyin kafası bu
    video çalmak demek mesela adamın biri video yükler ruhide o videoyu indirip kendi sayfasına indirdiği gibi direk yükler bu çalma olur böyle birşeyde olmadığı için çalma olmuyor bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celest -- 16 Mayıs 2020; 13:39:55 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.