Şimdi Ara

Ruhi Çenet'in esinlendiği video(!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
7.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu adamın yaptıklarının çoğunun %1ni yapmamışsın. sende yap görelim, faydalanalım.
  • 𝓑𝓾 𝓪𝓭𝓪𝓶ı 𝓲𝔃𝓵𝓮𝔂𝓲𝓹 𝓸𝓻𝓽𝓪𝓶𝓵𝓪𝓻𝓭𝓪 𝓮𝓷𝓽𝓮𝓵𝓮𝓴𝓽ü𝓮𝓵 𝓭𝓲𝔂𝓮 𝓰𝓮ç𝓲𝓷𝓮𝓷 𝓮𝓵𝓮𝓶𝓪𝓷𝓵𝓪𝓻 𝓿𝓪𝓻 𝓫𝓲𝓻 𝓭𝓮 𝓱𝓪𝓱𝓪𝓱𝓪
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

Celal Şengör videolarını izleyin hem müthiş bir bilgi haznesi, hem de özgün.
    İnsanın youtube'da abone olduğu kanallar kendilerini yansıtıyor aslında. Ne kadar kaliteli, gerçekten birşeyler vermek için çabalayan kanallar, bu şaklabanların çeyreği kadar izlenmiyor.
  • atlatarak baktım diğer videoya tamamen aynısı değil.. bazı yerlerde de benzerlik olması normal yani.. konuyu açan saçmalamış ancak benim izlememe sebebiyet verdiği için teşekkür ederim..
  • Onu bunu boş verin bu ruhi'nin yaptığı konseptin aynısını bizlerde yapabilirdik zamanın da başlasaydık , çalıntı'da desen hırsız'da desen adamın umurunda değil,cebine giren paraya bakıyor yıllar önce çıkardığı youtube eğitim setinde 1 gün içinde kazandığı para bizim belki de 10 yılda çalışıp kazanacağımız paraya eşit.
  • Sadettinn teksoy özentisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: noche34

bu adamın yaptıklarının çoğunun %1ni yapmamışsın. sende yap görelim, faydalanalım.

Bu çocuk benim yaptıklarımın %0,1'ini yapabilmiş mi acaba diye bi sormak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

İnsanın youtube'da abone olduğu kanallar kendilerini yansıtıyor aslında. Ne kadar kaliteli, gerçekten birşeyler vermek için çabalayan kanallar, bu şaklabanların çeyreği kadar izlenmiyor.

Alıntıları Göster
    Bunun nedeni tüm toplumların ekseriyeti düşük zekalı olmasıdır diye düşünüyorum.
  • şu ülkede ingilizce bilip yabancı kaynaklardan neler çalış getirilmedi ki ? ingilizceyi bilen birşey getirip parayı kırdı sanki kendi bulmuş gibi
  • enes batur 13m abonesi var o bile çalıntı video dolu not:13m nasıl oluyor o bile mantıksızlık
  • Minecraft videoları Pubg Fortnite videoları paylaşıp milyonlar izlenen veletlerden iyidir. Böyle olaylardan haberi olmayanlar bilgileniyor genel kültürleri artıyor insanların. İçerik çalmıştır ya da esinlenmiştir bir şey diyemem.
  • Göster bakalım naptın? Görelim hadi hodri meydan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noche34

Göster bakalım naptın? Görelim hadi hodri meydan.
    Şirket sahibiyim
    Mobilde 4 Milyon İndirmeli Oyunu tek başıma geliştirdim.

Programlamada uzmanım.
    3D Modelleme ve Animasyonda tecrübem var.
    2D Çizim ve Animasyon tecrübem var.
    Ses Tasarımı tecrübem var.
    Level Design gibi konularda ayrıca uzmanım
    Marketing uzmanıyım.

CV'mi daha yazıyım mı? Ruhi Çenet CV'sini yazsın bakalım.

Ben Ruhi Çenet random işletme mezunuyum ve yabancı videoları kopyalayıp türkçeye çevirip, saçma ses tonuyla okuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 14 Mayıs 2020; 18:52:34 >
  • Başkalarının videolarını araklayıp, çeviriye bile tenezzül etmeyip olduğu gibi kanalına aktaran var. Aslında youtube bunları tespit edip temizlese cillop gibi olur.
  • Buna çalmak denmez Türkçeleştirmek denir. Türkiye de yabancı dizi ve filmlerden uyarlanmış bir sürü dizi ve film gösterebilirim. onlara ses etmiyorsunuz Ruhi nin yaptıklarına söz ediyorsunuz. ingilizcen ve iyi bir anlatım yeteneğin varsa sen de aynını yap para kazan elini kolunu tutan mı var.
  • Bu kim . Niye böyle bir konu açılmış .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yapsın yani adam tek başına belgesel ekibi kurup gidip bizzat videoları kendi mi çeksin illa ? Youtube'de kaynak göstererek yayınlanan milyonlarca video var. Zaten olduğu gibi yayınlamamış . Türkçeye çevirip insanlara anlatması bile başlı başına bir emek ürünü . Gerçekten izlemek istemiyorsanız çok basit 1-2 tıklama ile gözünüzün önünden yok edebilirsiniz ama hırsızlık ile suçlamak gerçekten hoş değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celest

Ruhi çenet diğer kaynaklardan esinlenerek videoları oluşturuyor bu arada anlamanda sıkıntımı var senin bunun açıklamasını yaptı zaten.
    thumbnail'ine kadar çalıp hepsini türkçe'ye çevirmek ne zamandan beri esinlenmek?

ulan ben de tolstoy'un kitabını alıp aynen çevireyim, ben yazdım site satayım size. soran olursa esinlendim derim

türkiye sizin gibiler yüzünden bu halde işte. hırsızı bile savunuyorsunuz. sizin olduğunuz ülkeyi bırak, gezegende bile yaşamak istemiyorum. oksijeni israfı herifler
  • konuyu merak ettiğimden kim bu bloklu dedim bi açtım, zafer korkmaz ve klasik boş konularından biri. neyse tekrar blok
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.