Şimdi Ara

RTX2080Tİ Helvası 2. kez kavruldu bu sefer finduklu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
8.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ne kadar ayıp, bencil başlık ve yorum 2080ti kartım yok ama anlayışızda değilim hani sen o kartları pahallı diye satan kişileri antisempatik görüyorsunya bu başlıkta emin ol seni öyle gösteriyor yani en azından istediğine ulaşmak için daha yaratıcı daha anlayışlı olmalısın değilmi hani biraz empati.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gördüğüm her 3000 serisi kart konusunda aynı mesajları atıyorsun, 2080ti sahiplerine sallıyorsun kartı kötülüyorsun,birde konu açmışsın burda sallıyorsun.Şöyle tahrik edici konuya izin veren yönetiminde gözlerinden öpüyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SIKINTI MI VAR

    Elimde 2080 super var, kartımı değiştirsem mi diye çok düşünüyorum. 2K da oyun oynuyorum genel olarak ve yayın vs. olabilir. 3080 biraz fazla gelir fiyat olarak, 3070 veya yeni gelecek amd 6000 serisi nasıl olur? Şubat ayına kadar kart almasamda olur, acaba almayıp 3070Ti falan mı beklesem...

    Eğer 4K 144hz bir monitör alma planınız yoksa gereksiz bir hamle olur. Ya paraya kıyıp 3080 alıp gerçek bir yatırım yapın ya da 80 Super ile bir sonraki nesli bekleyin.


    RTX2080Tİ Helvası 2. kez kavruldu bu sefer finduklu




  • beyler 3440x1440 monitorum var 144hz sizce 3070 yeterli olur mu ?



    Aslinda 3080 almaya yetecek bütcem var lakin sadece founders edition alabiliyorum ( almanyada yasiyorum siparis edebilirim ) kasama ancak o sigiyor ama stok yok gelecek gibi de gozukmuyor. Heralde bu 3070 in baska firmalari da cift slot 2 fan uzunlugunda kartlari cikar diye dusunuyorum ama yeter mi benim monitorumu beslemeye ?

  • loses kullanıcısına yanıt

    Oyunlarda ayar kısarsan olur neden olmasın.

  • Muten Baba kullanıcısına yanıt

    Muten hocam Warcry konusunda tanımıştım sizi herkese yardımcı olmaya çalışan iyi biri olduğunuzu düşünüyordum, hala daha düşünebilirim sadece bu konudaki düşünce biçiminizi bana açıklamanızı rica ediyorum. İsteyen istediği mala istediği fiyatı yazar, satılıp satılmaması kimseyi ilgilendirmez, alıp satmayacağınız bir eşyayı yorumlamak yada başka birinin avukatlığını yapmak ne kadar doğru? Bir ikinci el ilanı açıldığında oraya polemikseverlerin toplanıp, forumun ünlü fiyat yorumcularının gelip (Bunu bu paraya alanın aklına sıçayım) demesi ile mi yapılacak insanların kendine addediği kahramanca mazlum savunma, yoksa sizin gibi insanların eskiyen malları üzerinden laf sokarak konu açarak mı? Bu mu gerçekten fahiş fiyat yazanlarla mücedele yönteminiz? Ben bu zihniyet yüzünden forumda satış yapmayı bıraktım ibret olsun diye de silmedim ilanı. İsteyen bakabilir linki bırakıyorum. O ilandaki bir fiyat yorumcusuna söylediğim gibi (Delikanklıysan bir esnafın dükkanın önüne gidip şu lafı bağırarak söylesene, bak sana neler yapıyorlar.) Şuan ikinci el araçlar sıfırlarından pahalıya satılıyor yarın gidelim bir galericiler sitesine deneyelim isterseniz. Ha bunu reel hayatlarında yapamıyorsa buradaki fiyat yorumcuları, yaptıkları siber zorbalıktan başka birşey değildir.


    Not: Hayatımda 2080 ti sahibi olmadım 2080 imi satıp 1 hafta önce 3080 aldım.


    Mevzubahis ilan linki: https://forum.donanimhaber.com/evga-geforce-gtx-1080-ti-sc2-hybrid-satildi--142333620





  • @HALO Hocam 1 ay içinde çok tatlı bir kart bolluğu olacağını düşünüyorum. Bundan emin değilim ama büyük ihtimalle 1 ay sonra piyasa durulmaya başlamış olur.


    @acura07 Sıkıntı benim yedek kartımın olmamasından kaynaklanıyor , 2080Tİ için de 3070 ve hatta 3080 den fazla fiyat ödemek istemiyorum , herkes elindeki en yüksek fiyata çıkarmak derdinde , bunu da anlıyorum en doğal insani içgüdüdür ama 8000 de abes rakam be hocam küfür eder gibi yanlışmıyım ? İsteyen istediğini istediği fiyata satar diyeceksen onda hemfikiriz zaten birşey demiyoruz, o mantıkta olsaydık foruma kimse 1 mesaj atmazdı kimseyi hiç birşey ilgilendirmeyeceği için :)


    @trumpet Bana soruyorsan her türlü eder. Kayıp üst seviyeden alta doğru inecek , sen en az kayıp yaşayacaklardan birisin elindeki kartla hocam , tabi bu bence. Daha alt sınıfta bence fiyatlar değişmeyecek bile.


    @YandaşSKN Çok kinci adamsın , hemen üyelik alıp gelmişsin. Yazdıklarının tamamı iftira, mesajı sana değil genele cevap olarak yazmak durumundayım.


    Kısaca özetlersek , kendi kartını yüksek fiyattan satabilmek için diğer kart konularına çok güzel fiyat vs. yazan uyanık vatandaş , yurtdışı 2070 kartına 4100TL istiyordu. En temizi onunkiymiş. Arkasından bende son dönemde satılan kartları, kartının o fiyata satamayacağını , forum kuralları dahilince yazdım. İstediğimi de yazarım çünkü burası forum. Tabi doğal olarak şahsın zoruna gitti . Konunun polemiğe dönüştüğünü gören , hiç tanımadığım bir yönetici arkadaş mesajları temizlemiş, ben ona benim mesajımda birşey yok derken bu şahıs PM atıp ağıza alınmayacak küfürler etti. Ekran görüntüleri vs. her şey vardır. Adı soyadı telefon numarası her şeyde bellidir. Boş yapıp aklı sıra beni korkutmaya çalışıyor lakin, o ettiği küfürlerden dolayı kendisini savcılığa vereceğimi bilmiyor. Sen gör bakalım yeni sistemde bilişim suçları nasıl hızlı işliyormuş. Bunun sonuçlarından tamamen kendisi mesuldür , kimsenin kimseye küfür etmeye hakkı yok. Karşılığını da alır. Bu küfürler neticesinde de kendisinin üyeliğinin üzeri çizilmiştir.


    Sana son bir şans veriyorum , otur düşün. Hemen cevap yazma. Eğer memursan, çoluğun çocuğun varsa herşey ispatlı olduğu için ceza alacaksın ve bu aile ve iş düzenine yansır. Herkesin cezasını çekmesini isterim ama senin çoluğun çocuğun ve eşinin vebalini almak istemem. Yeniden üye olup sonradan attığın tüm iftiralarıda görmezden geleceğim. Özür dilemen kafi.


    @SIKINTI MI VAR Hocam bana sorarsan kartını 1 yıl daha kullan , ama dersen ki kartı satınca üzerine 2000-2500TL koyacak gücüm var , kartımda garantisi de güncellensin , ozaman değiştir. Ben 1 yıl sonra alım gücümüzün %20 daha düşeceğini düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 28 Ekim 2020; 7:31:47 >




  • @TeknolojiveBililisim Yani başka konuda da yazdım , burada gelip beni yermeye çalışmanın amacı nedir hocam ? Beni sevdiğin saydığın için sempatik görünmemi istemen mi yoksa benim fırsatçıları yermem mi ? Fırsatçıları yermemse , yani bu konu zoruna gidiyorsa senin de içinde bir yerlerde benzer hisler vardır belki , olamaz mı ? Sonucu isteyen istediğini istediğine satar kime ne ye getirme uğraşındaysan, bu konuda mesajının işi ne ? cevabını alacaksın , bilgine.


    @onur_emu Hocam öncelikle şunu belirteyim , bu kadar zamandır üyeyim , düşündüklerimi yazmaktan asla çekinmedim asla da çekinmem. Ben sen beni iyi niyetli yardımsever bir insan olarak gör diye inceleme konuları açmıyorum , benim hobim bu. 10 senedir de böyle. Yani senin gözünde iyi yada kötü insan olmamın önemi nedir ki ben sadece bir kişiyim ve kendimce doğru kişiyim. Sorduğuna cevap vereyim. Forumda istersen 2.el ilanına yorum yaptırmayabilirsin. Konunu kapatırsın yorumlara isteyen sana PM atar görüşürsün. Eğer konuyu yoruma açıyorsan , herkes gelir yorum yapar istediğini ve düşündüğünü yazar çizer. Bunu kaldıracak bünyen yoksan , yorumlarla uğraşmak istemiyorsan , konuya yorum kabul etmeyeceksin bu kadar basit.


    Diğer dediğine geleyim, tabiki isteyen istediği fiyata satar elindeki malını, serbest piyasa, burda bir yanlışlık yok. Ama burası forum , insanlara yorum yapma hakkı verilen tüm konularda insanlar yorum yapar fikir beyan eder , senin söylediğin mantıkta bende sana isteyen istediği konuyu açar sana ne diyeyim , ama konumda mesajın var bak fikir beyan ediyorsun ? Umarım mantıklı bir açıklama olmuştur , yermeden yazdım yanlış anlamayasın. RTX2080Tİ Helvası 2. kez kavruldu bu sefer finduklu 





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muten Baba

    @HALO Hocam 1 ay içinde çok tatlı bir kart bolluğu olacağını düşünüyorum. Bundan emin değilim ama büyük ihtimalle 1 ay sonra piyasa durulmaya başlamış olur.


    @acura07 Sıkıntı benim yedek kartımın olmamasından kaynaklanıyor , 2080Tİ için de 3070 ve hatta 3080 den fazla fiyat ödemek istemiyorum , herkes elindeki en yüksek fiyata çıkarmak derdinde , bunu da anlıyorum en doğal insani içgüdüdür ama 8000 de abes rakam be hocam küfür eder gibi yanlışmıyım ? İsteyen istediğini istediği fiyata satar diyeceksen onda hemfikiriz zaten birşey demiyoruz, o mantıkta olsaydık foruma kimse 1 mesaj atmazdı kimseyi hiç birşey ilgilendirmeyeceği için :)


    @trumpet Bana soruyorsan her türlü eder. Kayıp üst seviyeden alta doğru inecek , sen en az kayıp yaşayacaklardan birisin elindeki kartla hocam , tabi bu bence. Daha alt sınıfta bence fiyatlar değişmeyecek bile.


    @YandaşSKN Çok kinci adamsın , hemen üyelik alıp gelmişsin. Yazdıklarının tamamı iftira, mesajı sana değil genele cevap olarak yazmak durumundayım.


    Kısaca özetlersek , kendi kartını yüksek fiyattan satabilmek için diğer kart konularına çok güzel fiyat vs. yazan uyanık vatandaş , yurtdışı 2070 kartına 4100TL istiyordu. En temizi onunkiymiş. Arkasından bende son dönemde satılan kartları, kartının o fiyata satamayacağını , forum kuralları dahilince yazdım. İstediğimi de yazarım çünkü burası forum. Tabi doğal olarak şahsın zoruna gitti . Konunun polemiğe dönüştüğünü gören , hiç tanımadığım bir yönetici arkadaş mesajları temizlemiş, ben ona benim mesajımda birşey yok derken bu şahıs PM atıp ağıza alınmayacak küfürler etti. Ekran görüntüleri vs. her şey vardır. Adı soyadı telefon numarası her şeyde bellidir. Boş yapıp aklı sıra beni korkutmaya çalışıyor lakin, o ettiği küfürlerden dolayı kendisini savcılığa vereceğimi bilmiyor. Sen gör bakalım yeni sistemde bilişim suçları nasıl hızlı işliyormuş. Bunun sonuçlarından tamamen kendisi mesuldür , kimsenin kimseye küfür etmeye hakkı yok. Karşılığını da alır. Bu küfürler neticesinde de kendisinin üyeliğinin üzeri çizilmiştir.


    Sana son bir şans veriyorum , otur düşün. Hemen cevap yazma. Eğer memursan, çoluğun çocuğun varsa herşey ispatlı olduğu için ceza alacaksın ve bu aile ve iş düzenine yansır. Herkesin cezasını çekmesini isterim ama senin çoluğun çocuğun ve eşinin vebalini almak istemem. Yeniden üye olup sonradan attığın tüm iftiralarıda görmezden geleceğim. Özür dilemen kafi.


    @SIKINTI MI VAR Hocam bana sorarsan kartını 1 yıl daha kullan , ama dersen ki kartı satınca üzerine 2000-2500TL koyacak gücüm var , kartımda garantisi de güncellensin , ozaman değiştir. Ben 1 yıl sonra alım gücümüzün %20 daha düşeceğini düşünüyorum.

    5k ya 2080s ler satılıyor 5.6k yada 2080ti satıldı evga. Kaçırdın yapacak birşey yok. 2. El bölümü hızlıydı geçen ay:)


    Tabi beklenti 4.5-5k 3070 7k da 3080 di ama 2 şer k fazlayla gelecek görünüyor.


    Dolar böyle devam ederse bu fiyatlardan da alınamayacak.

    Adam diyor 2080ti üzerine 2 3k koyar 3080 alırım. O adam 4000 5000e 2080ti satsa 5k ya yakın para ödeyecek.

    Onu yapacağına 5k ya 2. 2080ti yi alır sli yapar daha çok performans alır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • acura07 kullanıcısına yanıt

    2.ekran kartı ile dediğin performansı alamaz hocam , uygulamaların çoğunda getirisi çok çok düşük kalır. Yani ziyandan başka birşey değil. Ayrıca bir yanlışın var , 2080Tİ ile 3080 i neden kıyaslıyorsun ? 3070 i kıyasla. hatta 3060Tİ ile kıyasla 399 dolarlık kartla. 3080 ile kıyaslaman için kartların denk olması lazım. Kıyası ya isim denkligiyle yapacaksın ( 2080Tİ - 3080Tİ gibi ) yada performans denkliğiyle ( 2080Tİ - 3070 ) gibi. Diğer türlü elindeki 2080Tİ eski nesil kartını satan adam tek kart ile %30 daha fazla performans alıyor , 4K çözünürlüğün kapısından giriyor, güncel yeni nesil ve 3 yıl garantili kart alıyor. Ne yani bunu 1000TL harcamayla mı yapacak , sen bari yapma gözünü seveyim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 28 Ekim 2020; 8:57:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muten Baba

    2.ekran kartı ile dediğin performansı alamaz hocam , uygulamaların çoğunda getirisi çok çok düşük kalır. Yani ziyandan başka birşey değil. Ayrıca bir yanlışın var , 2080Tİ ile 3080 i neden kıyaslıyorsun ? 3070 i kıyasla. hatta 3060Tİ ile kıyasla 399 dolarlık kartla. 3080 ile kıyaslaman için kartların denk olması lazım. Kıyası ya isim denkligiyle yapacaksın ( 2080Tİ - 3080Tİ gibi ) yada performans denkliğiyle ( 2080Tİ - 3070 ) gibi. Diğer türlü elindeki 2080Tİ eski nesil kartını satan adam tek kart ile %30 daha fazla performans alıyor , 4K çözünürlüğün kapısından giriyor, güncel yeni nesil ve 3 yıl garantili kart alıyor. Ne yani bunu 1000TL harcamayla mı yapacak , sen bari yapma gözünü seveyim.

    Birçok oyun uygulama destekliyor. 3080i yakalar diye tahmin ediyorum.


    3070 le kıyaslıyorum zaten 7k ya 3070 almak mı yoksa 6k ya 2080ti mi?

    İş için 2080ti daha performanslı olacak.


    8k etmez de ama öldürmeyin 2080 tileri.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • acura07 kullanıcısına yanıt

    Hayırdır 2080Tİ var heralde sende yada benzer bir 2000 serisi kart :)

    3070 ' in 7K dan düşük geleceğini düşünüyorum burası ayrı , ama senin kıyas mekanizmanda yine sıkıntı var.

    Oyun performansları aynı sayılır 2080Tİ ile 3070'in. 3070 yeni ve sürücüleri oturmamış bir kart en kötü %5-8 arasında belki daha fazla canlanacak bir kart.

    İş konusunda yanlışsın , 11GB belleğin 8GB ile performans farkı , aradaki cuda performans farkından çok daha düşük. Kartın genel render performansı RTX2080Tİ den ortalama %30 daha yukarıda. Bu yüzden başlık , RTX2080Tİ Helvası 2. kez kavruldu bu sefer finduklu. şeklinde.


    RTX2080Tİ nin çıkış fiyatı 1200 Dolar , bu kartın 500 dolar , 3080 in 700 dolar , 3060Tİ 400 dolar.


    500 dolara çıkan kart 1200 dolara çıkan karttan daha iyi olunca , selası verilmiş oluyor işte, hemde nvidia tarafından. 2080Tİ leri ben değil nvidia öldürdü bana değil ona kızacaksınız.


    Sıfır 3070 7000TL olsa , Sıfır 2080Tİ en fazla 6000TL eder. Neden eski nesil bir kart alsın insanlar en ufak mantığı var mı bunun ? Zamanında bayiye gittiğimde focus kasa değiştiği dönem bana 5000TL farkla eski kasayı satmaya çalıştılar, dedim siz ciddimisiniz ? RTX2080Tİ Helvası 2. kez kavruldu bu sefer finduklu 


    Sıfırı maksimum 6000TL edecek 2080Tİ nin 2.eline 7000TL mi verelim hocam ? Seni mi kıracağız tamam madem yeni nesil 3060Tİ 3070 almasın kimse 2.elde 2080Tİ alsın, sahipleri de üzülmesin.


    şaşırttın beni bu yorumlarınla.





  • Böyle konu açtığım için bana kızmayın. Nvidia RTX2000 serisinin selasını verdi müezzini de CEO suydu. Bana kızmayın yani kartlarınızın çıkış fiyatına göre değerini ben düşürmedim , teknoloji gelişince Nvdia da ayak uydurmak zorunda kaldı demekki ne yapsın daha az dolara daha fazla performans veren daha küçük kartlar üretti. Bugün bir tokat ta AMD den bekliyorum, umarım osmanlı tokadı olur. Böylece herkes teknolojiyi daha ucuza kullanır.


    Demek istediğim çok basit , sıfır 3070'i fiyatını abartalım 7000TL olsun , daha geride ve daha eski bir kart olan 2080Tİ nin sıfırı taş çatlasın 6500TL eder. Sıfırı 6500TL zor edecek kartın 2.eli maksimum kaç eder ? Üstelik daha 2080Tİ nin ensesine binecek 3070 ten 100 dolar daha ucuz olacak ki ortalama 1000TL yapar , 3060Tİ gelmedi , onuda hesaba katalım ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SIKINTI MI VAR

    Elimde 2080 super var, kartımı değiştirsem mi diye çok düşünüyorum. 2K da oyun oynuyorum genel olarak ve yayın vs. olabilir. 3080 biraz fazla gelir fiyat olarak, 3070 veya yeni gelecek amd 6000 serisi nasıl olur? Şubat ayına kadar kart almasamda olur, acaba almayıp 3070Ti falan mı beklesem...

    Şu zamandan sonra gereksiz iş o...


    Bu tarz 1 nesil arayla olacak kart değişimleri; yeni nesil lanse edilmeden önce eldeki kart satılıp, idaretenlik bir kart alınarak (mevcutta da olabilir) veya onboard ile devam edilerek yapılır. RTX2080Tİ Helvası 2. kez kavruldu bu sefer finduklu 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: REDSTONE

    Şu zamandan sonra gereksiz iş o...


    Bu tarz 1 nesil arayla olacak kart değişimleri; yeni nesil lanse edilmeden önce eldeki kart satılıp, idaretenlik bir kart alınarak (mevcutta da olabilir) veya onboard ile devam edilerek yapılır.  



    Alıntıları Göster

    Ve kimse de sana ula noliyi bu nasıl fiyattır yürek mi yedun ? vs gibi yorum yapmaz konuların altı mesajlarla dolmaz :)





  • Pahalı olduğu için 20 serisi içinde kalmış şişip şişip yeni kart çıkınca patlamış bir arkadaş daha :) hadi gelişmiş ülkede olsan anlarım millet dolar 5 iken aldı o kartları 2 sene keyfini sürdü şimdi sen hala içinde kalan sıkıntıları gidermeye çalışıyorsun anlamsız, 4080 çıkınca birileri çıkıp 3080 helva heheuehe yazacak ama gerçek bu değil 2080 ide 3080 ide 10 yıl 15 yıl kullanırsın reklamlara kanmıyorsan




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 28 Ekim 2020; 10:17:53 >
  • Yazdığım mesaj silindi mi buga mı düştü çözemedim.
    Neyse tekrar yazayım


    1060 6gb phoneix kartımla mutlu mesut takılıyorum


    @muten baba

    Aynı şeyleri söylüyoruz 6k olmalı 2080ti ve zaten o fiyatlara satılıyor.
    Üst modelleri 7k dır.
    7k ya 0 3070 mı 5.5 6k ya 2. El 2080ti öi?
    Bence bu fiyatlar hem alıcı hemde satıcı için normal fiyat.(3070 7k çıkarsa)

    4k takıntısı olmayan için 3060ti bile fazla.
    3080 3070 2080ti bu kartlar oyuncular a değil sektör e çıkan kartlar.

    Eski renkli tv işine dönecek aha daha renkli hahaha bu dahada renkli her ayarı ultra açıyor hooo ya doğru gidiyor.


    Satan yenilemek için satıyor alan ucuza alabilirmiyim diye bakıyor.
    Zarar eden hep alıcı oluyor ülkemde.
    3060ti yi 5k ya köstüklerinde daha iyi anlaşırılım sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yahu bende bu mantigi anlamiyorum. Paraya bakar bu isler varsa param alirim 2080ti gecerim. Ulan fukaralik ruhumuzda var bide kendimizi tatmin ediyoruz hehehe kazik yediler felan diye. Parasi olan adam neden beklesin neden hesap yapsin. 12 taksitle kart alan adam yapar bunlari... Zugurdun cenesi iste...

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.