Şimdi Ara

EVGA GeForce GTX 1080 Ti SC2 Hybrid (SATILDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
6
Favori
1.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 EVGA GeForce GTX 1080 Ti SC2 Hybrid (SATILDI)
    Dün gece 23:00 da buradaki polemiklerden yılıp Sahibinden e koyduğum ilan gece 03:00 da Enpara üzerinden kapora yollanarak bugün de alıcısına teslim edilerek 3500 TL ye satılmıştır.

EVGA GeForce GTX 1080 Ti SC2 Hybrid (SATILDI)EVGA GeForce GTX 1080 Ti SC2 Hybrid (SATILDI)
    Fiyat : 3700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hayırlı satışlar. Birazdan şenlenir buralar.
  • henüz görmediler demek ki, çekirdeği de hazırladım oysa.
  • Bu karta 3700 lira verenin aklından şüphe ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanimist kullanıcısına yanıt
    Delikanklıysan bir esnafın dükkanın önüne gidip şu lafı bağırarak söylesene, bak sana neler yapıyorlar. Profiline baktım benim yaşımda adamsın(!) Burada 13 yaşındaki çocuklarla laf dalaşına gire gire onlar gibi olmuşsun yazık sana.

• onur_emu kullanıcısına yanıt
    Doğruları söyleyince hemen işi delikanlığa dökmek enteresan gerçekten. Birçok kez söylemişliğim var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fiyat takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Evga Gtx 1080 Tİ Ftw3
    6 yıl önce açıldı
    [SATILIK] EVGA GTX 1070 FTW 8 GB
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • donanimist kullanıcısına yanıt
    Yukarıdaki arkadaşların istediği dramayı verdim. Sana da gönlümden geçenleri söyledim.35 yaşına gelmişsiniz insanların ilanlarına nedensiz salça olup kendinizi rezil etmeyin, alan alır almayan almaz, pazarlık yapan olur yapmayan olur, bu sizi ilgilendiren birşey değil, bunu anlayın artık.

• Uzun zamandır mesaj yazmadan forumu takip ediyorum da, yeni yeni fiyat yorumcuları türemiş. Forumun kalitesini kendi seviyelerine çekmeye çalışanlar baya çoğalmış. Satıcı arkadaşa özel mesaj atmadan, fiyat hakkında neden herkes mesaj yazıyor anlamıyorum. Almayacaksan yazma, alacaksan da özel mesaj at. Belki adam 3700 yazdı ama 2700 e bile inecek, belki de fiyatı bilerek yüksek yazdı ki ölücüler doluşmasın diye. Özel mesaj attın mı? İndirim istedin mi? Ya da sen bu kartı almaya niyetli misin? Bu kart sende olsa sen ne yazarsın. Biraz empati yapın ama yorumlarınızı da kendinize saklayın bence.
  • İkinci el ekran kartı aradığım için formu bir süredir takip ediyorum, ve ben bu fiyat yorumcusu arkadaşlardan şahsen ben gayet memnunum. Burası ikinci el satış sitesi değil ki, forum. Sağolsunlar onlar sayesinde benim gibi acemi arkadaşların kafasında hangi kart kaça alınır bir fikir oluşuyor, yoksa her yeni ilan açan, dolar düşüyor olsa bile mevcut ilanların üstüne fiyat koyupta açıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_e

İkinci el ekran kartı aradığım için formu bir süredir takip ediyorum, ve ben bu fiyat yorumcusu arkadaşlardan şahsen ben gayet memnunum. Burası ikinci el satış sitesi değil ki, forum. Sağolsunlar onlar sayesinde benim gibi acemi arkadaşların kafasında hangi kart kaça alınır bir fikir oluşuyor, yoksa her yeni ilan açan, dolar düşüyor olsa bile mevcut ilanların üstüne fiyat koyupta açıyor.
    Çok dikkate almayın çoğu al-sat yapmak için fiyatı öldürüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeAdShOcK -- 21 Mayıs 2020; 20:22:33 >
  • Aynı kartı 4-5 gün önce sattım 3500 tlye ilana koydum 2 saatte gitti. Benim düşüncem 3500 tl sıvı soğutma garantili bir evga 1080ti için ideal rakam. Alacak olan da mesajını atar pazarlığını yapmak ister. İlanı baltalamanın anlamı yok. Alacak arkadaşa hayırlısı olsun, Hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kill3rvib3 -- 21 Mayıs 2020; 21:0:59 >
  • HeAdShOcK H kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuitarMania

Uzun zamandır mesaj yazmadan forumu takip ediyorum da, yeni yeni fiyat yorumcuları türemiş. Forumun kalitesini kendi seviyelerine çekmeye çalışanlar baya çoğalmış. Satıcı arkadaşa özel mesaj atmadan, fiyat hakkında neden herkes mesaj yazıyor anlamıyorum. Almayacaksan yazma, alacaksan da özel mesaj at. Belki adam 3700 yazdı ama 2700 e bile inecek, belki de fiyatı bilerek yüksek yazdı ki ölücüler doluşmasın diye. Özel mesaj attın mı? İndirim istedin mi? Ya da sen bu kartı almaya niyetli misin? Bu kart sende olsa sen ne yazarsın. Biraz empati yapın ama yorumlarınızı da kendinize saklayın bence.
    Ben sordum özel mesaj attım.3.200 e sar gönder dedim :) 3.500 den aşağı olmaz dedi.yani sizin tezinizde çürüyor.piyasa saçma şuan.herkesin tepkisi haklı.bu arada 3.200 de ciddiyim :) sar gönder

• quote:

Orijinalden alıntı: denizlion

Ben sordum özel mesaj attım.3.200 e sar gönder dedim :) 3.500 den aşağı olmaz dedi.yani sizin tezinizde çürüyor.piyasa saçma şuan.herkesin tepkisi haklı.bu arada 3.200 de ciddiyim :) sar gönder

Alıntıları Göster
    Arkadaş verir vermez onu bilemem ama sonuçta sen denedin ve olmaz dedi. Sormadan o fiyat bu fiyat deyip te önyargılı olanlara sözüm.
  • onur_emu kullanıcısına yanıt
    Bizi çok ilgilendiren birşey bu kadar yaş kompleksi yapmanızda iyi birşey değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.