Şimdi Ara

RTX2080Tİ Helvası 2. kez kavruldu bu sefer finduklu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
8.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GTX1080 bana yetiyorken isterse 5080 çıksın 6080 çıksın beni ilgilendirmiyor. Zaten alacak gücümüz de kalmadı artık. GTX1080'i 2000TL'ye almıştım. GTX1080Ti yeni çıkıyordu. $ kuru 3.60 TL idi, 555$ yapıyor. Şimdi 555$'a yani 4500-4600TL'ye 2060 alınıyor anca ki o da GTX1080 eşdeğeri.


    Bizim helvamız kavruldu da hala marka model fanlığı yapanların aklı başına gelmedi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 28 Ekim 2020; 10:57:51 >
  • 1000 serileri geçmek isteyenler güzel bir zamanlama gecelibilir performansıni ciddi hissedebilir.
    2080ti sahipleri satmayın kartlarınızı 3080 çıktığında da böyle yazanlar oldu galyana gelip sattı bazıları kartlarını.
    2080ti taş gibi kart daha bir sezon daha götürür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanikAtak -- 28 Ekim 2020; 11:6:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @fractal design @PanikAtak


    Eldeki kart yeterli geliyorken üst seviyeye geçilmesi gereksiz katılıyorum. 2080Tİ den geçilir geçilmez kısmına katılmıyorum. Bütçeyle orantılı, lüzum görüldüyse geçilir , lüzum görülmediyse geçilmez.


    @fero01 Bende seni anlamıyorum , sen bana mı zügürt diyorsun genele mi ? Çenesi yorulan ben miyim genel mi ? Paylaşım yapılmasına mı takıldın benim yapmama mı ?

  • Atmayın abi şu zehirli oku...

    3080 çıkarkende aynısı dendi 3080 bul ki alasın :)

    3070’ide bulamayacağız anlaşıldı 🤣 zehirli oku attınız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2080Ti gibi bi kartı satın aldım canavar gibi çalışıyor.

    Peki neden 3000 serisi bir kartı satın alayım 2080ti varken?

    biz 1 yıllık kart almıyoruz 5-6 yıl bizi götürecek kafasıyla kart alıyoruz. kartımız eskidiği zaman üst nesillere geçilir.

    1080TI bile hala canavar gibi çalısıyor.

    2080Ti sozde gommeye çalışan arkadasım hayır yani her guncel nesli insanlar satın almak zorundamı?

    3000 serisi 2000 serisinden daha ucuza çıkınca biz kazık yemiş ilan ediliyoruz müneccinmiyiz biz geleceği görelim?

    2080Ti satın aldığımda gtx 960 ekran kartım vardı.

    Yeni ekran kartı alacak arkadaşlara yaradı bu iş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tür alaycı başlıklar açarsanız sataşma da kaçınılmaz olur. Yapımız gereği her şeyi kişiselleştirip objektifliği kaybetmek gibi ufak! bir kusurumuz var. Benim yazdığım bir mesaja da "foruma katkın yok gelmiş bilmem ne


    yapıyorsun" demiştin. Burada bulunup mesajları okumak bile foruma katkıdır.


    Bu başıkta hakaret eden kim, daha önce aranızda neler geçti bilemem ama her konuyu kişiselleştirmeyin, insanları ötekileştirmeyin, bilmem kaç hesap kullanıyor v.s. diyerek etiketlemeyin.

  • Zenohsama kullanıcısına yanıt

    Katılmıyorum. Burada bulunup mesajları okumak foruma katkı değildir, kendine katkıdır. Ya birşey öğrenirsin yada sadece boş vaktini değerlendirirsin. Foruma katkı yapacaksan içerik üretmelisin, bunun en basit yoluda bu yaptığın gibi mesaj yazmaktır. Forum kuralları dahilinde herkesin 1 üyeliği olabilir. Fazlası var ise silinir. 4-5 tane üyelik alıp ekran kartı piyasasını yükseltmeye çalışıp kendi kartını 3 kuruş fazlaya satmaya çalışan şahıs , iyi niyetlimidir yani ? Durup dururken sırf yazılanalrın doğruluğu zoruna gitti diye birisi sana ana avrat sövse ne hissedersin mesela ? Senin düşüncelerin seni bağlar hocam ben sana katılmıyorum seninle de aynı düşünmüyorum, yine de foruma katkın için teşekkürler.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 28 Ekim 2020; 11:27:29 >
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle hocam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt

    Yanlış bilmiyorsam reklam verenler, foruma atılan mesajlardan ziyade okuyucu trafiğni baz alırlar, atıyorum günde 100 başlık açılıyor ve 10 bin okuma yapılıyor vs. gibi.



    Forumda bulunup başlıkları tıklamak ve okumak bu yönden katkıdır. Ha elbette yeni bir donnaım alıp inceleyebiliyorsa ne ala, belki bu trafiği artırabilir.



    Çok sık donanım değiştiren biri olmadığımdan bahsettiğiniz türden katkılar yapamam foruma. Karınca kararınca elimizden gelen budur, safımız belli olsun.



    Bu arada, biraz nüktedan olabiliyorum ama asla kimseye hakaret etmem. :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zenohsama -- 28 Ekim 2020; 10:35:3 >
  • Zenohsama kullanıcısına yanıt

    Yanlış anlıyorsunuz, kimse size paylaşım yapın demiyorki bende demiyorum, sizin bileceğiniz iş bu yazmak çizmek okumak vs. Sadece konuya tıklayınca katkı oluyor mu bilmiyorum benim bahsettiğim foruma katkı forum sahibinin kazandığı para değil , forum ahalisinin kazandığı edindiği bilgi vs. Buraya kadarına verdiğiniz yanıt sadece bir cümlem için geçerli , diğer söylediklerime yanıt vermemişsiniz, çünkü sizde aynı düşünüyorsunuz. Selamlar.

  • Muten Baba kullanıcısına yanıt

    Hakaret, küfür vs. bu konuda haklısınız, diyecek bir şey yok.


    Foruma maddi katkıyı da anlıyorum ben, yoksa zaten konular hakkında görüşlerimizi ve bildiklerimizi her zaman paylaşıyoruz.  

  • Muten Baba kullanıcısına yanıt

    Anlamicak birsey yok. Gecen serinin top kartini alan adamla dalga gecmeye calismak komik. Soyle denebilirdi belki, Arkadaslar lar su an 2080ti almak isteyen buna da parasini anca ayarlayan kisiler sikintiya girmicekse 1-2 ay bekleyip daha uyguna ayni performansi veren 3070 alabilir. Ama sen sanki herkes uyaniklik yapmis borc harc yapmista oyle almis 2080ti yi gibi konusuyorsun. Zaten buyuk cogunluk durumu olan insanlar. 2 ay once alsa nolur satar 3080 alir atiyorum. Her alim satim yapan dibine kadar kar etmek icin yasamiyor bu dunyada.

  • fero01 kullanıcısına yanıt

    Ben ne yazmışım ilk mesajda ? Farklı birşey mi söylüyorum ? Yani şu yaptığın yorum sırf yapılmış olmak için yapılan bir yorum.

  • Bence kimse hazır değil 3080 kartlara geçmek çünkü kimse de 4k 144 hz yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YandaşSKN

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    valla sorun nedir bilmem , taraf tutmam , kendi isime bakarim sadece ,

    kimsenin yorumunu desteklemem , sadece kendi dusunceme bakarim .

    Ama yazilanlara da saygi duyarim , sonucta herkesin fikri ayri , ayni olsaydi zaten bu durumlara hicbirimiz dusmezdik .


    2000 serisi kart alirsin almazsin , yada almissindir beni baglamaz , ben olsam su anda 2060/2070/2080 hic bir sekilde kart almam yeni yada 2. el , kimseyede almasini tavsiye etmem ,

    cok cok uyguna bulursan alirsin , 4000-5000 TL ye 2060/2070 alanin sifir yada 2. el olsun , cok cok gecmis olsun derim . 3060 TI nin ornek olarak performansi az cok belli , ilk sizintilar ortada .

    Ha millet simdi takmis 8GB yetmez diye , diyorum ki kime gore neye gore yetmiyor ?


    Melsef ki Nvidianin yeni startejisine gore 2000 seri olduruldu , incehesap gaming gecesinde peynir ekmek fiyatina satiyor/du , artik olayi tutturduklari icin indirimler de eh iste dedirtiyor . Bazen yine iyi fiyatlar yok degil .


    Hele TR den kart alinmasini hic tavsiye etmem , Aamazon DE yada UK den alirim , kafam rahat olur , cebimdede para kalir en azindan .





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tinúviel

    Eğer 4K 144hz bir monitör alma planınız yoksa gereksiz bir hamle olur. Ya paraya kıyıp 3080 alıp gerçek bir yatırım yapın ya da 80 Super ile bir sonraki nesli bekleyin.




    Alıntıları Göster

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederim, bu bir haftalık süre içerisinde durumu değerlendireceğim. Gelecek sene kart alabilir miyim bilmiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muten Baba

    @HALO Hocam 1 ay içinde çok tatlı bir kart bolluğu olacağını düşünüyorum. Bundan emin değilim ama büyük ihtimalle 1 ay sonra piyasa durulmaya başlamış olur.


    @acura07 Sıkıntı benim yedek kartımın olmamasından kaynaklanıyor , 2080Tİ için de 3070 ve hatta 3080 den fazla fiyat ödemek istemiyorum , herkes elindeki en yüksek fiyata çıkarmak derdinde , bunu da anlıyorum en doğal insani içgüdüdür ama 8000 de abes rakam be hocam küfür eder gibi yanlışmıyım ? İsteyen istediğini istediği fiyata satar diyeceksen onda hemfikiriz zaten birşey demiyoruz, o mantıkta olsaydık foruma kimse 1 mesaj atmazdı kimseyi hiç birşey ilgilendirmeyeceği için :)


    @trumpet Bana soruyorsan her türlü eder. Kayıp üst seviyeden alta doğru inecek , sen en az kayıp yaşayacaklardan birisin elindeki kartla hocam , tabi bu bence. Daha alt sınıfta bence fiyatlar değişmeyecek bile.


    @YandaşSKN Çok kinci adamsın , hemen üyelik alıp gelmişsin. Yazdıklarının tamamı iftira, mesajı sana değil genele cevap olarak yazmak durumundayım.


    Kısaca özetlersek , kendi kartını yüksek fiyattan satabilmek için diğer kart konularına çok güzel fiyat vs. yazan uyanık vatandaş , yurtdışı 2070 kartına 4100TL istiyordu. En temizi onunkiymiş. Arkasından bende son dönemde satılan kartları, kartının o fiyata satamayacağını , forum kuralları dahilince yazdım. İstediğimi de yazarım çünkü burası forum. Tabi doğal olarak şahsın zoruna gitti . Konunun polemiğe dönüştüğünü gören , hiç tanımadığım bir yönetici arkadaş mesajları temizlemiş, ben ona benim mesajımda birşey yok derken bu şahıs PM atıp ağıza alınmayacak küfürler etti. Ekran görüntüleri vs. her şey vardır. Adı soyadı telefon numarası her şeyde bellidir. Boş yapıp aklı sıra beni korkutmaya çalışıyor lakin, o ettiği küfürlerden dolayı kendisini savcılığa vereceğimi bilmiyor. Sen gör bakalım yeni sistemde bilişim suçları nasıl hızlı işliyormuş. Bunun sonuçlarından tamamen kendisi mesuldür , kimsenin kimseye küfür etmeye hakkı yok. Karşılığını da alır. Bu küfürler neticesinde de kendisinin üyeliğinin üzeri çizilmiştir.


    Sana son bir şans veriyorum , otur düşün. Hemen cevap yazma. Eğer memursan, çoluğun çocuğun varsa herşey ispatlı olduğu için ceza alacaksın ve bu aile ve iş düzenine yansır. Herkesin cezasını çekmesini isterim ama senin çoluğun çocuğun ve eşinin vebalini almak istemem. Yeniden üye olup sonradan attığın tüm iftiralarıda görmezden geleceğim. Özür dilemen kafi.


    @SIKINTI MI VAR Hocam bana sorarsan kartını 1 yıl daha kullan , ama dersen ki kartı satınca üzerine 2000-2500TL koyacak gücüm var , kartımda garantisi de güncellensin , ozaman değiştir. Ben 1 yıl sonra alım gücümüzün %20 daha düşeceğini düşünüyorum.

    Size de yorumunuz ve görüşünüz için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi seneye alım gücüm yüksek ihtimalle düşecek, fakat şu anda da 2.000₺ civarı ekleme yapamayabilirim. En iyisi birkaç hafta daha bekleyip durumu değerlendirmek. Mart ayına kadar 3070Ti vs çıkma ihtimali nedir bir değerlendirmeniz var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: REDSTONE

    Şu zamandan sonra gereksiz iş o...


    Bu tarz 1 nesil arayla olacak kart değişimleri; yeni nesil lanse edilmeden önce eldeki kart satılıp, idaretenlik bir kart alınarak (mevcutta da olabilir) veya onboard ile devam edilerek yapılır.  



    Alıntıları Göster

    Hocam anlayamadım dediğinizi kusura bakmayın, gereksiz dediğiniz olay nedir?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam bugünü bir atlatalim da , duyumlara göre stok sorunu nvdia da Mart ayına kadar cözülürmus ama belli olmaz bugün AMD kartları tanitsin az çok belli olur. En azından bugünden itibaren bekleyecekte belli olur satacak ta alacakta. Karmaşa bir nevi giderilecek diye düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.