|
Herkese merhabalar hayırlı günler keyifli forumlar sistemim bu şekilde lg 27gl830b 144hz Monitor GeForce RTX™ 3070 Phoenix V1 amd 5600x gskill 3600mhz 32gb Aerocool KCAS 750W 80+ Gold psu arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi tam olarak neyin nereden kaynaklandığını anlayamadığım bir acayip görüntü ve performans problemi var ilk bu durumun FIFA 23 de fark ettim belki dedim online da oluyordur offline modda da oluyor Ve tecrübe ettiğim bütün oyunlarda oluyor GTA Battlefield Need for Speed forza Örnek verirsek FIFA da offline modda Oyunu yüksek fps oynuyorum Bir anda ana fps 160vs iken %99 fps değeri 110lardan 35lere 55lere düşüyor Ve bu durum olurken oyun yavaşlıyor gibi ağır çekim oluyor gibi sonrasında birkaç saniye sonra oyun değerleri yükseliyor oyunda hızlanıyor muş gibi oluyor bir hafta önce böyle bir şey yoktu ama son bir haftadır olmaya başladı Ve bunun yanında monitörün bize yansıttığı görüntünün içindeki bir görüntü sanki sürekli titriyormuş gibi görüntünün içinde bir görüntü varmış gibi ve sürekli bir şey görüntüyü içerden yukardan aşağı yatay bir şekilde dalgalandırıyormuş gibi oluyor şöyle örneklemek gerekirse Önlü ve arkalı bir dikdörtgen olarak düşünün görüntüyü öndeki değilde iç taraftaki dikdörtgenden yukardan aşağı o görüntüyü dalgalandıran bir şey var titreme midir dalgalanma mıdır tam olarak da anlayamadım Sorun monitördandır diye düşündüm farklı monitör denedim diğer oyunlarda aynı şekilde test ettim yine ani düşüşler oluyor ve görüntüde rahatsız edici bir hissiyat oluyor Ve bunun yanında yüksek değerler olurken bile oyun hissiyat bazında akıcı değilmiş gibi oluyor dilim döndüğünce durumu sizlere iletmek istedim aynı durumu benim gibi yaşayan var mı acaba sorunun çözümü konusunda bana yardımcı olursanız minnettar kalırım sorun tam olarak neyden kaynaklanıyor acaba Hatta bunu en net gt ada gördüm fotoğraflarına da şu şekilde paylaşıyorum ekran ve görüntünün tam ortasında yatay şekilde düz bir şerit halinde siyah siyah sıralı bir şey mevcut Özellikle bunu en net görebildiğim an yeşillik olan bir yere gittiğimde çok bariz şekilde görünüyor ![]() ![]() Ben videosunu da çektim ama video yüklenmiyor nedense arabayla yeşillik yanımda kalacak şekilde yavaş yavaş gidiyorum o siyah şeyleri çok net görüyorum görüntüdeki rahatsız edici içteki dalgalanma ve görüntü sıkışıyormuş gibi olma durumunu da arabayı böyle yavaş yavaş sürüyorum sanki bir şey görüntüyü içerden Zıplatıyor muş gibi oluyor biraz uzun bir yazı oldu ama sorunu size detaylıca açıklamak istedim Yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schi20phrene -- 5 Kasım 2023; 15:6:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt