Şimdi Ara

Rtx 2080 Ti Model seçimi ve farkı Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2080 ti bir ekran kartı almak istiyorum öncelikle baktığımda baya bi model var msi zoteca asus vb şimdi bunların bir farkı var mı? Gördüğüm kadarıyla bazıları 2 fanlı bazıları 3 sanırım 3 olan ısı soğutma yönünden daha tercih edilebilir ekstra bir farkı var mı acaba?

Birde sitelerde fiyatlar uçmuş sahibinden de 7-7.500 tl civarı faturalı garantili ürünler mevcut sanırım böyle almak en az bi 3000 tl daha avantajlı

Aklımdaki ürün msi GeForce rtx 2080 Ti Gaming x Trio

Bu ürün 7000 tl uygun mu birde doğru bir seçim mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 7000₺ye sıfır mı ürün alıyorsun dostum? ya da ilanı paylaşır mısın satıcıyı merak ettim de.

soğutma hakkında ise test edebildiğim ve montaj yaptığım kartlar asus rog ve msi gaming x trio oldu. ikisini de sıcaklık değerleri yük altındayken çok yakın noktalardaydı.

dip not: ilgilenirsen ilanımdaki ürünü sana 8600₺den verebilirim.https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sifir-asus-rog-strix-rtx-2080ti-gddr6-ekran-karti-rtx-2080-ti-689077833/detay/

• quote:

Orijinalden alıntı: rylai2113

7000₺ye sıfır mı ürün alıyorsun dostum? ya da ilanı paylaşır mısın satıcıyı merak ettim de.

soğutma hakkında ise test edebildiğim ve montaj yaptığım kartlar asus rog ve msi gaming x trio oldu. ikisini de sıcaklık değerleri yük altındayken çok yakın noktalardaydı.

dip not: ilgilenirsen ilanımdaki ürünü sana 8600₺den verebilirim.https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sifir-asus-rog-strix-rtx-2080ti-gddr6-ekran-karti-rtx-2080-ti-689077833/detay/
    'Dükkanımız UEFA kupasına 2 dk. mesafede' derken hocam?

• Gigabyte aorus al gec.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkbozkus

'Dükkanımız UEFA kupasına 2 dk. mesafede' derken hocam?

Alıntıları Göster
    UEFA kupa meydanı var hocam bahçelievlerde :)

• En iyi soğutmaya sahip 2080ti modellerden birkaçı
    Msi gaming x trio
    Asus strix
    Evga xc ultra

Bu modellerden şaşaman iyi olur. Çünkü rtx 2080ti gerçekten güç tüketimi yüksek seviyede olan bir kart.
    Arkadaşın önerdiği sıfır strix kartın fiyatı da oldukça uygun. 7000tlye bulduğun rtx2080 ti sıfır değildir muhtemelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: brokengineer

En iyi soğutmaya sahip 2080ti modellerden birkaçı
    Msi gaming x trio
    Asus strix
    Evga xc ultra

Bu modellerden şaşaman iyi olur. Çünkü rtx 2080ti gerçekten güç tüketimi yüksek seviyede olan bir kart.
    Arkadaşın önerdiği sıfır strix kartın fiyatı da oldukça uygun. 7000tlye bulduğun rtx2080 ti sıfır değildir muhtemelen.
    0 değil ama faturalı garantili bir ürün hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Satıcı muhtemelen, Nanokatolog gibi paralel ithalatla kartları getiriyor. Bildiğim kadarıyla markaların teknik servisleri bu şekilde getirilen ürünlere kesinlikle resmi garanti vermiyor. Aman hocam büyük para dökeceksin, resmi garantili ürün al derim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.