Arkadaşlar yeni bir sistem topladım fakat ekran kartları uçuk fiyatlarda olduğundan henüz almadım. Bazı arkadaşlarım 1-2 aya düşer diyor fiyatlar. Ayrıca PNY marka falan 60k civarında var fakat açıkçası kalitesine güvenmiyorum. MSI GeForce RTX 5080 fiyatıda şu anda 85k civarı çok tuzlu (2 hafta önce 64k civarıymış). Inno var 75k civarında, ne yapayım bilemedim, bilgisi olan birileri fikir verirse sevinirim. |
MSI GeForce RTX 5080 Şu Anda Alınır mı?

-
-
söyle söyliyim. herhangi bir sebeple bu fiyatlara 5000 serisi kart alan ne yazık ki enayidir. salakdır. yorumuma katılmayan da ya 5000 serisi almıştır .nokta.
-
oyunlarda rtx çokda lazım değilse 7900xtx fiyatına göre daha iyi 37 bin TL
-
60 liralık kart alınır; 85 liralık kart alınmaz.
-
Pny 60/62 verilmez
İnno helva tenekesinden sakin bulasma...fanlari kotu yarin oburgun satarken cok zarar edersin.
Msi gamingx iyidir asus tuflarda
Zotac amp stok bulursun cok iyiler kap
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1-2 aya ne olacak da düşecek mesela ?
-
AMD tarafında muadil kart olmadığı için 5090 ve 5080 için fiyatların çok düşeceğini sanmam. Kart arzı hep böyle yetersiz olursa fiyatlar daha da artabilir. 5070ti için fiyat indirimleri beklenebilir. Tabi kart üretiminin artacağı ve arz fazlasının olacağı durumlarda bu geçerli olabilir.
-
Çok temiz 3 sene garantili faturalı ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 5080 16GB GDDR7 OC Edition buldum ve 59.9k'ya aldım. demircibu (NEO) sağolsun çok ilgili ve yardımcı oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOSAD -- 10 Mart 2025; 21:51:19 > -
Çoğu kişi elindeki kartı satıp aldığı için yakın zamanda fiyatlar düşmeyebilir hatta daha da artabilir. 5090 100k altına düşmedikçe ki çok zor görünüyor 5080 60-80 arası modele göre alınabilir. Beğenmediğiniz PNY kartı başka ülkede bulsalar havada kaparlar millet kart bulamıyor
En Beğenilen Yanıtlar

söyle söyliyim. herhangi bir sebeple bu fiyatlara 5000 serisi kart alan ne yazık ki enayidir. salakdır. yorumuma katılmayan da ya 5000 serisi almıştır .nokta. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X