Şimdi Ara

RTUK ü aradım. Reklam şikayet edilmiştir. CEVAP GELDİ. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
4
Favori
6.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşte bunlar hep kıyakçılık... (Kıyakçılığın sonu ayakçılıktır ya, ondan)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bide soyle dusunun kadinla erkek yer degistirse bu reklam yayinlansa 3 gun icinde kaldirilirdi feministlerin baskisindan dolayi.

Simdi soyle dusunun erkek gidiyor kadinin ayaklarina yapisiyor neredeyse kulu kolesi olacak ayni sekilde kadinlarda da bi tripler bi haller gayet normal karsilaniyor, ayni seyi kadin yapsa olaylar olaylar hicbir kadin asagilanamaz hicbir kadin erkege boyun egmek zorunda degil vs. bu boyle uzar gider.

Hani kadin erkek hesapta esitti? Dupeduz cinsiyet ustunlugu, ayrimciligi var bu reklamda.

Bu kadin erkek esit erkegin yaptigi herseyi bizde yapariz diyorlar ya yasa cikaracaksin kadinlar icinde zorunlu askerlik ayni sartlarda durumlarda gorevlerini yapacaklar. Ayni sekilde agir kosullu meslekler icinde aynisini yapacaksin bak bakalim madende insaatta vs. emekciler gibi calisabiliyorlarmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 7 Kasım 2015; 21:33:55 >
  • kadının ayağı gözükmüşşşşş GÜNAHHHH

Biraz kitap okuyun ne bileyim araştırın edin. Avrupaya gidin. Yok bacak yok kız etek giymiş yok kelepçe yazıkdır.

Şu konuda reklam sapıkça diyenler , Dolmabahçe sarayında gemiden inen açık giyenen kızlara birşey demiyorum diyen kişiyle aynı kafadadır.

Sorun dememeleri değil bu kişilerin açık giyenenlerden rahatsız olmasıdır.
  • Bayağı işsiz bir arkadaş konuyu açan kişi anladığım kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: qkhnk

kadının ayağı gözükmüşşşşş GÜNAHHHH

Biraz kitap okuyun ne bileyim araştırın edin. Avrupaya gidin. Yok bacak yok kız etek giymiş yok kelepçe yazıkdır.

Şu konuda reklam sapıkça diyenler , Dolmabahçe sarayında gemiden inen açık giyenen kızlara birşey demiyorum diyen kişiyle aynı kafadadır.

Kardeşim konu cinsiyetçilik. Cinsiyetçiliğe karşı değilsen onu savun. Karşıysanda destekle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden herşeyi üstüne alıyorsun ? konuda bir çok cinsiyetçi mesajlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

RTÜK UYUYOR. CHANGE ORG KAMPANYASI DA BAŞLAT.

Caps locktan inde konuyu oku bi istersen

MERAK ETME SIRA TRIDENT REKLAMLARINDA.

• Reklamda oldu diye gerçekmi olacak? Gerçek hayatta tam tersi buna sesiniz çıkmaz ama. Kadınlar sokakta bıçaklansa , alt katınızda dövülse yine sesiniz çıkmaz.

• videonun devamı malum sitelere düşmüş abanın beyler
  • Yazmış olduğum mesaj birilerine batmış aynısını yazıyorum tekrar 1 kelime hariç (türbanlı) şimdi problem kalmamıştır sanırım !!!

Beyler 90 lari bir hatirlayin her sey ne kadar da ahlakli seviyeliydi.

Son yillarda dindar görünen tipler televizyon basta olmak üzere her yerden saldiriyorlar.

Yani televizyonu bir açin aklima gelen saçma igrenç programlari yazayim ;

Ben Bilmem Esim Bilir (aile hayatini baltalayici,ahlaksiz)

Moda Programlari (Bunlar hakkinda ne yazarsam banlanirim)

Ask dizileri (bunlarin askla ilgisi olmayip amaçlari sadece halka daha daha fazla cinsellik pompalamak)

Nihat Hatipoglu (her sene 1 ay orada oturup kaynaksiz hikayeler anlatip saçma sorulara fetva vererek 500 bin dolar kazanmasi en az)

Ask-i Memnu (bu filmin insana kazandirabilecegi bir sey var mi tamamen ahlaksizlik)

Liseli Dizileri (mini eteklerle vs gezen okumak harici her yolu bulunan liselilerle çekilen diziler .Ergenler de tabii ki bunlara benzemek istiyor.

Arka Siradakiler ii tenzih ediyorum o en azindan gerçekçi sayilirdi.

Agnostik bir vatan evladiyim.

Ahlak dinlerden gelmez.

• 350yi aştık beyler.
  • reklam her açıdan kusurlu, erkekte her seferinde başka bir kızdan özür diliyor. playboy imajı vermişler. sonra erkektir yapar diyen ebeveynler türüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiseass -- 8 Kasım 2015; 1:42:04 >
  • bilader beğenmediysen izleme bu kadar basit ne gereksiz hareketler bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: qkhnk

kadının ayağı gözükmüşşşşş GÜNAHHHH

bence sen biraz kitap oku araştır da okuğunu anlamayı yada okumadan boş konuşmamayı öğren adam dinle vs alaksı yok diye kaç kere yazmış cinsellik din değil cinsiyetçilik olay burda yazmış erkek affet beni diye yerlere kapanıyor affet lütfen diye ayakkabıyı yalatmamışlar iyiki en sonda kelepçe takıyor kadın aynısını kadın yapsa feministler kaldırtmıştı şimdiye arkadaş pozitif ayrımcılığa karşı açmış bu konuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0BlueWave0 -- 8 Kasım 2015; 2:49:27 >

• 400ü geçtik hızla büyüyoruz.
  • çay reklamının feministler tarafından engelletildiği yerde bir zahmet bunu da kaale alsınlar
  • Mission Complete

• Reklami izledim hicbisey yok normal bir reklam

Beyniyle dusunmeyen insanlar ne dusunuyo bu reklami izlerken merak ediyorum . Cinselligin c si bile yok ,ayakkabi reklami zaten baska ne gosterecekti .

Abazalik seviyenize hayret ediyorum

• Ulan reklamı daha yeni izledim ne var o reklamda hahhahahahhahahahahahha

Konu sahibi psikopat mısın kardeşim?

Edit: ulan eşitlik nerde diyorsunuz da. Belki erkek o kızı aldattı? Sonra pişman oldu? Yalvaracak tabi köpek gibi hemde. Aynısını siz yaşasanız dur yalvarma heheh gel gel mi derdiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 8 Kasım 2015; 8:25:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Ulan reklamı daha yeni izledim ne var o reklamda hahhahahahhahahahahahha

Konu sahibi psikopat mısın kardeşim?

Edit: ulan eşitlik nerde diyorsunuz da. Belki erkek o kızı aldattı? Sonra pişman oldu? Yalvaracak tabi köpek gibi hemde. Aynısını siz yaşasanız dur yalvarma heheh gel gel mi derdiniz?

Siz sıkıntılı mısınız ya? Cinsiyetçiliğin tanımını yaptım. Hala bir şey yok diyorlar.

Buyur bunlar feministlerin yayından kaldırttığı reklamlardan sadece 2si:
    http://www.youtube.com/watch?v=jKQGnt29unM
    http://www.youtube.com/watch?v=VVLOO50s1nc

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.