Şimdi Ara

RTUK ü aradım. Reklam şikayet edilmiştir. CEVAP GELDİ. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
4
Favori
6.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunun cinsiyetçi olmadığını düşünen o reklamda kadınlarla erkeklerin birbirlerinin rollerini oynadıklarını hayal etsin. Feministler sağda solda bir yerlerini yırtarlardı öyle olsaydı.
  • Bu nedir arkadas ya? Onu yasakla bunu yasakla suriye gibi olana kadar herseyi yasakla.. Eziklik var herhalde. Konuyu acan arkadas tam bir akp zihniyeti. Birakin artik boyle seylerle ugrasmayi, isinize gucunuze bakin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi bence cok iyi olmus cok espirili :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşsizlik başa bela.

• Cinsiyetçilik yok diyenler size bir şey sormak istiyorum.Erkeğin yerine kadın olup adamın ayağının altında yalvarsaydı bu cinsiyetçilik olmayacak mıydı?Eğer ortada bir cinsiyetçilik varsa iki tarafta da olur.Konuyu açan arkadaşa katılıyorum.
  • Kısacık reklamdan bile bu kadar kuduruyorsanız yazık size cidden
  • AKAPE reklamlarını da bu yolla şikayet edebiliyor muyuz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudeboytr

AKAPE reklamlarını da bu yolla şikayet edebiliyor muyuz acaba?

Mantıklı bir neden bulduktan sonra neden olmasın?

• Yobazlar gelmiş hoşgelmiş

• O değil de bu adam kadar abartılan bi adam yok son zamanlarda.O kadar da yakışıklı bi adam değil,ortalama üstü bir adam.Gidip Kıvanç Tatlıtuğ,Burak Özçivit,Kenan İmirzalıoğlu ile kıyaslanabilecek biri değil,nesini abarttılar bu kadar anlayamadım.
  • 196 yız birazdan 200 e ulaşacaz inşallah.

• 5-6 yaşından itibaren kafa tornada şekillenirse algı böyle bir hal alıyor.
    Tamam aferin kurtardınız kutsalınızı dağılabilirsiniz.
  • Boş iş
  • Harbiden cinsiyetcilik var simdi baktim da
    Kadinin bacaklari gorunuyor cok gunah
    bakamadim ne gunlere geldik.
    Elinde kelepce var adamin kesin sex demek istiyor.
    Kadini opuyor kadina dokunuyor herkesin onunde sevisiyorlar.

Sizin ben zihniyetinize tukureyim ne gunlere geldik millet uzaya cikti gitti geldi biz hayla :))))

• quote:

Orijinalden alıntı: Black-Viper

Harbiden cinsiyetcilik var simdi baktim da
    Kadinin bacaklari gorunuyor cok gunah
    bakamadim ne gunlere geldik.
    Elinde kelepce var adamin kesin sex demek istiyor.
    Kadini opuyor kadina dokunuyor herkesin onunde sevisiyorlar.

Sizin ben zihniyetinize tukureyim ne gunlere geldik millet uzaya cikti gitti geldi biz hayla :))))

Forumun yarısı cinsiyetçilikle cinselliğin farkını bilmiyor galiba.

• Bu konuda bir tane de ciddi yorum yapayım ilk yorumumum aksine. Şimdi şu ikisinin imza sayılarına bir bakalım.

https://www.change.org/p/dogadan-cay-kad%C4%B1nlar-ne-ister-adl%C4%B1-cinsiyet%C3%A7i-reklam%C4%B1n%C4%B1z-i%C3%A7in-%C3%B6z%C3%BCr-dileyin (21695)
    https://www.change.org/p/rt%C3%BCk-a%C5%9F%C4%B1r%C4%B1-cinsiyet%C3%A7i-reklam-derimod-palavra-reklam%C4%B1?recruiter=420304070&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink (208)

İlkine cinsiyetçi deyip buna demeyen iki yüzlüdür. Bunu imzalayan 208 kişinin de ilkini imzalayan 21695 kişi içinde olduğunu var saysak bile; Türkiye'de en az 21487 tane iki yüzlü insan var. Bu sadece görünen kısmı bir de.

Bu arada forumdakiler ya cinsiyetçilik ile cinsellik arasındaki farkı bilmeyecek kadar cahil, ya da konuyu açanın kısaca değindiği konuyu asıl konu olarak algılayacak kadar salak. Hangisisiniz seçin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hz Carrier

Bu konuda bir tane de ciddi yorum yapayım ilk yorumumum aksine. Şimdi şu ikisinin imza sayılarına bir bakalım.

https://www.change.org/p/dogadan-cay-kad%C4%B1nlar-ne-ister-adl%C4%B1-cinsiyet%C3%A7i-reklam%C4%B1n%C4%B1z-i%C3%A7in-%C3%B6z%C3%BCr-dileyin (21695)
    https://www.change.org/p/rt%C3%BCk-a%C5%9F%C4%B1r%C4%B1-cinsiyet%C3%A7i-reklam-derimod-palavra-reklam%C4%B1?recruiter=420304070&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink (208)

İlkine cinsiyetçi deyip buna demeyen iki yüzlüdür. Bunu imzalayan 208 kişinin de ilkini imzalayan 21695 kişi içinde olduğunu var saysak bile; Türkiye'de en az 21487 tane iki yüzlü insan var. Bu sadece görünen kısmı bir de.

Bu arada forumdakiler ya cinsiyetçilik ile cinsellik arasındaki farkı bilmeyecek kadar cahil, ya da konuyu açanın kısaca değindiği konuyu asıl konu olarak algılayacak kadar salak. Hangisisiniz seçin.

Aynen katılıyorum. Bende anlamadım forumdakilerin derdini. Konuya 3 kere, mesajlara defalarca yazdım. Şikayet konusu cinsellik değil cinsiyetçiliktir diye. Hala daha cinsellikle ilgili yorumlar geliyor.

• ne içiyorsanız banada gönderin kargo parasını ben öderim neyin kafası bu?
  • Şaka mı bu konu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızın ayaklarını emmediğine göre şikayet edilecek bir reklam değil.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.