Şimdi Ara

RTUK ü aradım. Reklam şikayet edilmiştir. CEVAP GELDİ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
4
Favori
6.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rtukteki arkadaşlar doğadan reklamında ve casper reklamında cinsiyetçilik bulmasına rağmen bu reklamda bulamamışlar.

RTUK ü aradım. Reklam şikayet edilmiştir. CEVAP GELDİ.

Boş boş yorum atacaklar lütfen yorum yapmasın. Hergün düzenli olarak kitabımıda okuyorum. Derslerimede kafa yoruyorum. Aynı zamanda gerçek hayatta sizin üşenip yapmadığınız şeyleri yaparak dostlarımla birlikte bir şeyleri değiştirmeye çalışıyorum. Ama bazı insanlar düşünmeye değiştirmeye karşı olduklarından beni eleştirmekten bana hakaret etmekten konuyu başka yerlere çekmekten başka hiç bir şey yapmıyor.

Biride prim yapmaya çalışıyor demiş. Kardeşim ne alakası var primle. Benim sosyal medyada resmimin olduğu insanların bana kolayca ulaşabileceği hesabım bile yok. İnsanlar beni tanımayacak bile. Yada televizyonada çağırmayacaklar. En ufak bir kazancımda olmayacak.
    Tabi senin gibi hayatım sanaldan ibaret olsaydı dediğin gibi buradaki ilgiyle mutlu olabilirdim. Ama ben burda bir amaç uğruna uğraşıyorum. Bunu tek başıma yapsam çok etkisiz olurdu. Şimdi insanları haberdar etmeye çalışıyorum. Ona bile onlarca hakaret geliyor.
    Hastasınız siz.

Cinsiyetçilik, bir cinsiyetin diğerinden üstün olduğunu savunan görüş ve ideolojidir.

Bir kaç tane haber sitesine bunu mesaj attım. Haber olarak değerlendirirlerse etkili olabiliriz.

Mesajı kolayca facede paylaşarak destek olabilirsiniz. Konuyu istediğiniz yerde kaynak belirtmeye gerek duymadan paylaşabilirsiniz.

Sanırım anlaşılmadı şikayet cinsellikle alakalı değil. Cinsiyetçilikle alakalı.

Bir daha söyleyeyim. Şikayet konusu olan şey cinsiyetçiliktir. Erkeği aşağılamadır. Dini düşüncem bana aittir. Şikayet konusu olmamıştır. Kampanya başlığıda aşırı cinsiyetçiliktir. Cinsellik değildir.

Okuduğunuzu iyi anlayın. Şikayet zaten aşırı cinsiyetçilik üzere. Açık seçik olması benim düşüncem. Bununla ilgili hiç bir şikayet yapılmamıştır. Kampanya metninde bunu belirtme sebebim ise küçük çocukların aklına dekolte ile erkeklere istediğinizi yaptırabilirsiniz imajı sokulması. Sonrada kezbanlardan dem vurursunuz. Haktır size.

Bu mesajım altta bana saçma sapan cevap atan bazı üyeleredir.

4441178 i aradım. Reklamın ismini verdim. Derimod palavra reklamı. Kadın bana en son hangi kanalda gördüğümü sordu. Bende hatırlamadığım için cevap veremedim. Öğrenip tekrar arayayım dedim. Ben bunu nasıl öğrenirim. Hangi kanallarda çıkmış hangilerinde çıkmamış. Trt1 de çıktığını biliyorum. Reklamın ismini yazıp görsellere baktığımda trt1 amblemini görmüştüm. Buda şimdi aklıma geldi. Bunları topluca öğrenebileceğim bir yer var mı?

Evet arkadaşlar az önce şikayet işlemini gerçekleştirdim. Şikayet etmek isteyenler
    1-444 1 178 i arasın.
    2-ismin söylesin.
    3-oturduğu ili söylesin.
    4-yaşını söylesin.
    5-öğrenim durumunu söylesin.
    6-mesleğini söylesin.
    7-trt1 deki derimod palavra reklamını aşırı cinsiyetçilikten şikayet edip reklamın yayından kaldırılmasını istesin.
    8- ve rahatlamış bir şekilde telefonunu kapatsın.

KAMPANYAMIZ
    https://www.change.org/p/rt%C3%BCk-a%C5%9F%C4%B1r%C4%B1-cinsiyet%C3%A7i-reklam-derimod-palavra-reklam%C4%B1?recruiter=420304070&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink

Reklam biraz cinselliği öne çıkarıyor arkadaşlar. Ona göre izleyin. (Buradaki uyarı dini hassasiyeti olan arkadaşlar içindir. Niyet okumaya çalışmayın. Konuyu değiştirmeyin)

100 olmuşuz teşekkürler arkadaşlar.
    150 yi geçmişiz.
    200 ü geçtik.
    350yi aştık.
    400ü geçtik hızla büyüyoruz.
    450 olmuşuz. Gün içinde 500 oluruz inşallah.
    500 üz gençler.@bozic sağolsun :)
    550 yi geçtik. Hızla büyümeye devam ediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkını Arayan Serçe -- 19 Kasım 2015; 21:10:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah başka dert vermesin

• Reklamın problemi nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: thepromh

Reklamın problemi nedir

Aşrı cinsiyetçi.

Buda kampanyamız:
    https://www.change.org/p/rt%C3%BCk-a%C5%9F%C4%B1r%C4%B1-cinsiyet%C3%A7i-reklam-derimod-palavra-reklam%C4%B1?recruiter=420304070&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink

• Hayrıma up.

• reklamı atsana kardeş
  • Aşırı cinsiyetçi ne demeklan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allah uçak kazası vermesin 2 soytarıyı bu kadar ciddiye almasaydın keşke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7F03B9AEC -- 6 Kasım 2015; 14:46:31 >
  • beyler bende dakika var arasam dakikadan gidicek dimi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklami begenmiyorsan kanali degistir. Mantiga bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanyayı başlatanın adı soyadı, aslında ne demek istediği belli ediyor mevzuyu. Cinsiyetçilikle hiçbir alakasının olmadığı, özel hayatını ihlal ettiğini düşündüğü bir reklamı kamuoyuna taşımış.

Zihniyet der, gülerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: psyke86

beyler bende dakika var arasam dakikadan gidicek dimi

Büyük ihtimalle öyle olacak. Bende normal konuşma ücreti kesti çünkü.

• Eline sağlık.Nedense böyle duyarlı vatandaşlar bana umut veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: boilermaker

Kampanyayı başlatanın adı soyadı, aslında ne demek istediği belli ediyor mevzuyu. Cinsiyetçilikle hiçbir alakasının olmadığı, özel hayatını ihlal ettiğini düşündüğü bir reklamı kamuoyuna taşımış.

Zihniyet der, gülerim.

Zihniyetle alakası olsa TRT1'i neden şikayet edeyim? Niyet okumaktan vazgeçin artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I. C. Wiener

Reklami begenmiyorsan kanali degistir. Mantiga bak.

asıl senin mantığına bi bakmak lazım o adam sadece kendisini düşünmüyor yetişen nesli düşünüyor çocukların bilinç altına yerleşiyor sürekli sonra o malum işi yapanlar oluyodur muhakkak ve buda bünyeyi ve beyni olumsuz etkiler bayan ayağından tahrik olan insanlar var. Allah razı olsun kardeşim yaptığın işi tebrik ediyorum.
  • Trt'nin zihniyetinize ters dusmedigini, bu yuzden de ona cephe alamayacaginizi ima ettiniz az once. Polemik yaratmak istemiyorum, zaten kampanyayi baslatana yazdim onu, sizde ustunuze alinmissiniz ki konu acip savunuyorsunuz.

Zihniyetle alakasi yok, dunya gorusuyle alakasi var, tabii canim.

• Fetiş

• quote:

Orijinalden alıntı: boilermaker

Trt'nin zihniyetinize ters dusmedigini, bu yuzden de ona cephe alamayacaginizi ima ettiniz az once. Polemik yaratmak istemiyorum, zaten kampanyayi baslatana yazdim onu, sizde ustunuze alinmissiniz ki konu acip savunuyorsunuz.

Zihniyetle alakasi yok, dunya gorusuyle alakasi var, tabii canim.

kampanyayı ben başlattım.
  • hayrıma up
  • Resmen ayak fetişliğinin dibine vurmuşlar la

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.