Şimdi Ara

RTUK ü aradım. Reklam şikayet edilmiştir. CEVAP GELDİ. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
4
Favori
6.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • atiyenin penti reklamını görmedin heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

Bunun dinle alakası yok, agnostiğim küçük kardeşimin böyle reklamlar izlemesini bende istemem, açın tekrar bakın reklama utanmasa ayakları yalamaya başlayıp yukarı kadar gidicek, bu adamlara basıyorlar egoyu yok çok yakışıklık yok çok sexi, yha ama barıs çk sxi yha .s, sonra 2003li kızlarımız bunlara hayran oluyor ne bir kitap ne bir bilim, tamamen robotlaştık, dövüş klübü okuyan/izleyen ne demek istediğimi daha iyi anlar. Ama sistem bu, yok olana kadar devam...

birader bunu rahatsız edici bulduysan toptan televizyonu kapatman lazım. televizyon bunlarla dolu.

ayrıca insan kitap okumakta ve bilimle uğraşmakta özgür. bilimsizlikten şikayet ediyorsan insanlara değil saçma sapan eğitim politikalarına söv. gerçi buradan yola çıkarak bu politikaları yapanları başımıza getirenlere de laflar hazırlamak lazım da. neyse.

• Mobilde 11. Sayfaya gelmişiz. Hala cinsellikle ilgili yorumlar geliyor. Neyse ben 550 nin upunu yapıp gideyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: returnwolf35

Allah başka dert vermesin

Bu forumda buna 120 artı vericek kadar gereksiz insan varmıydı?

• Destekliyorum. Telefonla arayıp şikayette edeceğim.
  • bu reklamda seksist bi durum yok
  • Ne bicim reklam lan o, sinirlendim gece gece.. Bazı genc kızlarda bunları izleyip izleyip kezbanlaşıyorlar diye dusunmeye başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bycool44

atiyenin penti reklamını görmedin heralde

İgrendim, Turk kızlarından; boyle kadınlardan bir kez daha sogudum

• okumayın yobaz
  • Bu reklamın tersi olsaydı feministler ortalığı ayağa kaldırırlardı. destekliyorum...

• Arkadaşım seni tebrik ediyorum şahsen senin gibi insanlara bu tür reklamı yayına sokan makamlarda ihtiyaç var.

Konuyu tam okumadım ama niye en başta kitap okuyorum yada ilgi çekmeye çalışmıyorum diye kendini savunduğunu anlamadım çünkü bu reklamda birşeylerin ters gittiğini anlamak için entellektüel eğitimli biri olmaya pek gerek yok kafası çalışmayan adamda bu reklamda neyin dopinglenmeye çalıştığını az çok anlar.Bunun adı kısaca AHLAKSIZLIKTIR.Bu normal gelmeye başladı nedense bize bunu anlayamadım ben heralde millet ilerde şu tarz bir reklamda çoluğunun çocuğunun rol almasını dört gözle bekliyor.Şu reklama iki kere denk geldim hala ne reklamı olduğunu çözemedim çünkü reklam ürün mürün tanıtma amacı yok.Aşırı tekrarlar akıcı değil akılda kalan bir tarafı yok yani reklam olma amacıda yok anca ahlaksızlık pompalıyor.Dinen hiç konuşmaya bile gerek yok zaten bu konuları kadınların kullanıldığı gele ki böle kullanıldığı reklamlar zaten hiç kaçarı yok. Ama bunlar iyice cıvığını çıkardılar toplumun belli başlı ahlak kuralları var (her ne kadar eskiye göre baya gevşesede) buna biri dur demezse 10 sene sonraki reklamları ben düşünemiyorum Televizyonu atıcaz komple çöpe zaten izlemiyorum iyice bahane olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 18 Kasım 2015; 5:31:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• O reklamın maliyetini araştır bakalım.

2- olarak reklamda hiç birşey yok yani boşa dert yanmışsın.

3- Ortada cinsellik ile ilgili birşey yok.

4- bu reklam kalkmaz boşa çaba

Blok

• "Ona bile hakaret ediyosunuz.."
    "Ne zaman olup biteceksiniz.."
    "Hastasiniz siz.."

• Afiş olmuşsun isim falan meydanda

• quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

Arkadaşım seni tebrik ediyorum şahsen senin gibi insanlara bu tür reklamı yayına sokan makamlarda ihtiyaç var.

Konuyu tam okumadım ama niye en başta kitap okuyorum yada ilgi çekmeye çalışmıyorum diye kendini savunduğunu anlamadım çünkü bu reklamda birşeylerin ters gittiğini anlamak için entellektüel eğitimli biri olmaya pek gerek yok kafası çalışmayan adamda bu reklamda neyin dopinglenmeye çalıştığını az çok anlar.Bunun adı kısaca AHLAKSIZLIKTIR.Bu normal gelmeye başladı nedense bize bunu anlayamadım ben heralde millet ilerde şu tarz bir reklamda çoluğunun çocuğunun rol almasını dört gözle bekliyor.Şu reklama iki kere denk geldim hala ne reklamı olduğunu çözemedim çünkü reklam ürün mürün tanıtma amacı yok.Aşırı tekrarlar akıcı değil akılda kalan bir tarafı yok yani reklam olma amacıda yok anca ahlaksızlık pompalıyor.Dinen hiç konuşmaya bile gerek yok zaten bu konuları kadınların kullanıldığı gele ki böle kullanıldığı reklamlar zaten hiç kaçarı yok. Ama bunlar iyice cıvığını çıkardılar toplumun belli başlı ahlak kuralları var (her ne kadar eskiye göre baya gevşesede) buna biri dur demezse 10 sene sonraki reklamları ben düşünemiyorum Televizyonu atıcaz komple çöpe zaten izlemiyorum iyice bahane olacak

Cinsiyetçilikle cinselliğin farkına varamamış insanlar var bu forumda ve sürekli işsiz, git kitap oku falan diyorlar. Sonraki yorumlardaki yanlış anlaşılmaları gidermek için onlarca açıklama yaptım. Halen daha aynı tarzda yorumlar geliyor. Bende artık yorum yapmıyorum bu insanlara. Anlamıyorlar çünkü.
    Desteğiniz için sağolun.

• Bu reklama gelene dek ohoo.. Önce dizilerde yengesine zıplayan, biribirinin sevgilisiyle takılıp sonra kardeşim diyen aile içi ensesti normal gösteren dizileri şikayet et ki görelim gerçek amacının bu olduğunu.

• Kaliteli işsizmişin kardeşim. Hacettepedeki tacizci ifşa eden gereksizlerden farkın yok tebrik ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: su_şişesi

quote:

Orijinalden alıntı: returnwolf35

Allah başka dert vermesin

Bu forumda buna 120 artı vericek kadar gereksiz insan varmıydı?

550 tane bu reklamı şikayet eden işsize şaşırmadın da buna mı şaşırdın?

• Ya bırakın insanlar fetişini yaşasın gelip de duyar kasmayın burda.

• Buraya bu reklama gelene kadar ohoo yazmak marifet değil. Adam bir yerden başlamış şikayetini kullanmış. Siz napıyorsunuz koca bir hiç. Sadece insanların çabalarına eleştiri ve şikayet.

Burada alanıcak başarı reklamcıları biraz daha dikkatli olmaya sevk eder.

Reklam stardaki kiralık aşkta sürekli çıkıyor.

Aslında kiralık aşk dizisi kadınları aşşalıyan bir yapıda.

Bu reklam seks satar kafası ile yazılıyor çekiliyor. Normal bir vatandaşın en başta buna karşı olması lazım. Kişinin zaafını kullanarak ürün satmaya çalışıyorlar ve bu zaaf kullanmayı normal hale getiriyor. Şimdi kişinin kendi seçimi diyebilirsiniz evet kendi seçimi ama 100 kişiden sadece bir kişi hayır dena iradesini gösterebilir. Öyle olmasa o haber sitelerinde iki sayfadan biri çıplaklık vs olmazdı. Kolanın zararlı olduğunu biliriz ama bi şekilde dayanamaz içeriz.

Hiç bir şey yapmıyorsanız sağa sola boş yapmayın.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.