Şimdi Ara

RTUK ü aradım. Reklam şikayet edilmiştir. CEVAP GELDİ. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
4
Favori
6.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cinsellikle ilgili birsey yok bence ama feministlik cok reklamda
    kızların hepsinde bir hava erkek napsa yaranamiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kahkaha attim

• Bunun dinle alakası yok, agnostiğim küçük kardeşimin böyle reklamlar izlemesini bende istemem, açın tekrar bakın reklama utanmasa ayakları yalamaya başlayıp yukarı kadar gidicek, bu adamlara basıyorlar egoyu yok çok yakışıklık yok çok sexi, yha ama barıs çk sxi yha .s, sonra 2003li kızlarımız bunlara hayran oluyor ne bir kitap ne bir bilim, tamamen robotlaştık, dövüş klübü okuyan/izleyen ne demek istediğimi daha iyi anlar. Ama sistem bu, yok olana kadar devam...
  • imzaladım. Upp

• en sinir olduğum reklam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah razı olsun hocam sizden,duyarlılığınız için çok teşekkür ediyorum sonuçta yetişkinleri bırakın çoluk çocuk izliyor bu tarz reklam yapanlara da yazıklar olsun.
  • Reklam açık saçık felan değil ama cinsiyetçi olduğu konusunda hemfikirim.Başka ülkelerde de böyle mi bilmiyorum ama bu kızları bulunmaz hint kumaşı olarak gören zihniyetten nefret ediyorum.Dikkat ederseniz hep erkek diz çöker hep erkek hatalı olur hep erkek peşinden koşar vs vs.Bir tane bebek bezi reklamı vardı kız bebek için büyüyecek kaçacak erkek bebek için peşinden koşacak diyordu.Aslında ülkemizde ki kezbanlığın sebebi bu algıdır tabi birde aklı uçkurunda olan abazalar var.Yasalar bile böyle kadını koruyacam diye erkeğin hayatının içine ediyorlar.Yanlış anlamayın kadın cinayetlerini felan savunmuyorum o yasaların uygulanmasıyla ilgili bir sorun.Kadın erkek eşitliğini savunan biri olarak sözde eşitlikçi feministleri protesto ediyorum ve imzalıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awolfinsky -- 7 Kasım 2015; 0:15:30 >
  • Olayın açık saçıklık kısmına gelirsek bir yetişkin için açık saçık bir görüntü değil bundan tahrik olan sokakta yürürken herhangi bir bayan görüncede tahrik olur.Çocukları nasıl etkilediği kısmına gelirsek onu ancak pedagoglar bilir iki çözüm olabilir ya tüm tv içeriğini çocuklara göre ayarlıyacaksın ki bu bence olmaz yada çocuklar sadece kendilerine özel kanallar seyredecek.Ebeveynleri yetişkinlere özel kanalları seyrettirmeyecek.Aslına bakarsak mesele sadece kalça göğüs değil bir sürü şiddet içerikli dizi film vs var çocuklar bunlardan da etkileniyor.

Olayı dine felan bağlamayın bende ateist bir insanım entel olacam diye ota boka konuşmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awolfinsky -- 7 Kasım 2015; 0:25:53 >
  • Yobazlara bak hele
  • Allah başka dert vermesin diyen kişiye sesleniyorum, böyle küçük şeyleri dert etmeyip, senin gibi at gözlüğü takarak "işine bak" mantığıyla yaşarsan boşa bir hayat yaşamış olursun. Aklında bulunsun afacan.
  • Kesinlikle katılıyorum kadınların toplum acısından artık cinsel obje olarak gorulmemeli ve aynı sey erkekler içinde gecerlidir bıscolata reklamıda aynı sekılde erkekler için aynı seyi ifade edıyır benım için

• Elalem marsta su bulur biz bu kafayla o su harammı helalmi anca onu tartışırız yazık zihniyete bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfe28

Kelepçe meselesi ile işin cıvkını çıkartmışlar.Ayak fetişi falan mı anlatmaya çalışıyor bu reklam bu ne böyle ?

güldüm
  • tv neredeyse hiç izlemem, bu reklamı ilk defa izledim yabancıya özenmişler ama bir halta benzememiş.
  • Tv izlemiyorum ama bu nasıl saçma salak bir reklam,konuda biri casper reklamı demiş ona da baktım Allah beyin versin bu reklamları çekenlere
  • Ben de sizin bir kişinin isminden zihniyetini çıkarmanıza ve zihniyet diyip gülüp geçmenize gülüp geçiyorum.

• Normal bir reklam. Bu kadar yobaz ve kadın düşmanı olmayın. Burası özgür ve laik bir ülke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uacellat_62 -- 7 Kasım 2015; 5:07:07 >
  • Ulan dışarıda onlarca şehit veriliyor burada uğraştığınız saçmalıklara bak. Gidin hükümeti eleştirin, PKK'yı eleştirin, komple siyaseti eleştirin, tüm partileri eleştirin sokağa çıkın eylem yapın, bağırın çağırın. Klişe olacak ama ülkenin anasını belliyorlar siz burada anca klavyeden saçma salak şeyleri protesto edin(?) Bilinç klavyeden yaratılmaz. Paçası yiyen sokağa çıksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uacellat_62

Normal bir reklam. Bu kadar yobaz ve kadın düşmanı olmayın. Burası özgür ve laik bir ülke

Özgürlükle laiklik ile ne alakası var sen çok yanlış yere gelmişin.

• Biri şu Penti reklamını da şikayet etsin.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.