LGBT adı altında prim yapan bu kişi hakkında soruşturma başlatılıp tiktok hesap kapatıldı. Kutsal olan anneliği sırf para ve prim için ayaklar altına alan bu kişi umarım tutuklanır. Doğum Yaptığını Gösteren TikTok Videosu Gündem Olan Mükremin Gezgin Hakkında Soruşturma Başlatıldı (TikTok Hesabı Kapatıldı) TikTok'ta Gündem Olan Mükremin Gezgin Hakkında Soruşturma https://www.webtekno.com/tiktok-videosu-mukremin-gezgin-sorusturma-h124589.html< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 9 Haziran 2022; 11:39:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
LGBT Mükremin Ağabeyimizin TikTok ve İnstagram Hesabı Askıya Alındı, Soruşturma Başlatıldı

-
-
Tutuklama olmaz ama adli para cezası verilir herhalde.
Ama merak ettiğim bu adamı ben izlemiyorum, sen izlemiyorsun çevremde bir tane izleyen yok. Bu kadar izlenmeyi nasıl elde ediyor. Kim bunları izleyip başımıza fenomen yapıyor. En çok merak ettiğim şey bu.
-
Hocam şahsen sosyal medyam yok. Olsa da bu tarz insanlara prim vermem lakin bunları yücelten yeni nesil çocuklar ve +tiktok dayıları.
-
Çoğumuz bir fanusta yaşıyoruz hocam. Biraz ara sokaklara girince anlıyor insan farkı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam yanlış anlama 32 yaşındayım. 32 yaşından bu yana aynı şehirdeyim. 5. sınıfı bitirdikten sonra da her yaz çalıştım yani çevrem iyidir. Ara sokaklara da girerim. Her türlü insanı da gördüm diyebilirim ama gerçekten bu mükremini, diğer övüç tü herhalde soy ismi onları izleyen hiç kimseyi görmedim.( Keko tarzı tiktok izleyen çeken gördüm onlarda sıkıntı yok).
Gerçekten bunları başımıza fenomen yapmaları bize atılan en büyük kazıklardan biri.
-
Bunlara prim vermemek lazım. Çocukları telefondan tabletten uzak tutmak lazım.
Biri yazmıştı Tiktokta bir çocuğu görüyorum Allah anasına babasına sabır versin diyorum, bir video sonra anası babası mutfaktan salona takla atarak geçiyorlar diye.
-
Hocam mesela ara sokağa değil de vasat bir lise ya da ortaokula girerseniz izleyen insanları görebilirsiniz diye tahmin ediyorum. Tabii hepsi izlemiyordur ama vardır bayaca izleyen. Hatta düzgün dediğiniz pek çok bu kademe okullarda da vardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Astrian -- 9 Haziran 2022; 10:9:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mide bulandırıcı!
-
Tiktok yüklemeyen bir ben kaldım sanırım...
-
Çocukları telefondan tabletten belli bir yaşa kadar uzak tutabilirler. Çocuk liseye gittiği zaman eyvah!
Lise ortamı çok bozuk.
Edit: İnstagram hesabı da askıya alınmış Mükremin ağabeyimizin..
Kim ne derse desin devletin sosyal medya yasasını aşırı seviyorum ve destekliyorum. İnsan lgbt olabilir sorun yok. Ama bunun gibi şarlatanlar ahlak çöküşüne sebep veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 9 Haziran 2022; 11:40:47 > -
Bu sosyal medyadan izlenme için her türlü rezillik yapanlara hem prim tanınmamalı hemde ceza almalı.
Mesela muhalif diye çocuklarımızın ahlakını bozuyor diye linçleme ya da ceza verilmeye çalışılmasından bahsetmiyorum.
Gerçekten provakasyon ve ahlaksızlık yapanlardan bahsediyorum...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
onur sermik hem annesiz hem babasız kaldı daha yeni doğmuş bebek ya ne kalpsiz vicdansız insanlar var allah belasını versin böyle düzenin! inşallah kısa zamanda oğluna kavuşur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxCrazyBoyxx01 -- 9 Haziran 2022; 16:56:44 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X