Şimdi Ara

RTÜK dijital platformlara ceza yağdırdı: Netflix, HBO Max, Prime Video, Disney+ ve MUBI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: UdiBach Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
116
Cevap
2
Favori
4.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy şu anda #1
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
85. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nasıl bir şey demokrasi? Evimde oturup istediğim içeriği izlememle kamuya açık alanda sigara içmekle veya trafik magandalığını bağdaştırmak gerçekten büyük başarı. Bak anlamadığınız kilit nokta şu: adam evinde, kendi özel alanında parasını veriyor ne isterse izliyor. İster dini içerik izliyor, ister cinsel içerik. Bu yayınlar kamuya açık değil, uyduda yok. Para verip abone oluyorsunuz. Bunun nesini anlamıyorsunuz?

Bu arada demokrasi ile de bir ilgisi yok konunun, basit bireysel özgürlükler ve insan hakları ile ilgili.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Valla üstad eğer para verip bilinçli bir tercih ile o rezil içerikleri izliyorsa durum daha felaket. Benim Özgürlük tanımın farklı ama hadi senin benimsediğin tanımdan gidelim. Sen Bireysel olarak özgür olabilirsin ona lafım yok ama Yabancı Bir Medya kuruluşu elini kolunu sallayarak Herhangi bir ülkeye gelip diledği yayını yapamaz, burası yol geçen hanı değil . Ama ben Rtükü yetersiz buluyorum Yerli kanalların durumu da hiç iyi değil. Özeelikle diziler ve Sabah programları tam bir facia, bunlara sonuç alacak yaptırım uygulamamalrıan şaşırıyorum..

Ben de senin şaşırmana şaşırıyorum; zira bu kanallar kime hizmet ediyor diye öncelikle buna bakmalı: hepsi iktidarın yakalası olan medyalara ait kanallar.

Mesela; kaynanasıyla beraber kaçıp, nişanlısını arkada bırakan ahlaksızlık, atv kanalında yayınlandı. rtük ise konu taze olduğu için hemen milletin gazını almak için yalandan " programı inceliyoruz" diye açıklama yaptı... Balık hafızalı millete ancak bu şekilde muamele edilir ve ne oldu? sonuçta unutuldu gitti.. Aynı program now tv de yayınlansaydı, dünyanın cezasını yerdi. ama atv olunca iktidar yalakası olduğu için rtük bunu kayırıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 19 Eylül 2025; 9:40:56 >

özgürlük paramı verir istediğimi yaparım demek değildir , her ülkenin kültürü değer yargıları vardır ve ülkede yaşayan herkes buna uymak zorunda tüm dünyada evrensel kurallar vardır mesela çocuk ve ergenlerin korunması yasaları Sen Para verip alıyorsun ve eşin, dostun , çocukların da bunu izliyor devlet çocukları ve ergenleri da korumakla yükümlü ...
    parasını verir evimde izlerim demekle iş bitmiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• değer yargılarımı aq barti nin sınırlamasından nefret ediyorm akp çocuğu kokoyin çekiyor babası istifa ediyor fakat bize gelince tvdeki kanala ceza youtube u yasakla interneti sınırla. grok u yasakla , netflis öpüşmeli sahteyi kes,

hatta hts kayıtlarından halk hangi zamanda nerede kaydet gibi sınırlamalar artık sıkmaya başladı.

• İç güdülerinin ve arzularının kölesi olmuş adamlar değer yargıları ve özgürlük tanımı yapıyor ya fena gülesim geliyor. Özgürlük AKIL ile alakalı bir kavramdır arkadaşlar. Aklını kullanmayanın özgürlüğü olmaz. Sınırsız serbestliği , müdehalesizliği Özgürlük ile ilişkilendirmek bu kavrama hakarettir. İçinden geldiği gibi yaşayan kişi ÖZGÜR değildir !!!!! O başka varlıkların " özgürlüğüdür " .

Yetiskin olmayan coluk cocukda bunlari izliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Çocukların izlediği falan yok nereden uyduruyorsunuz bunu ya? O içerikleri açmak için şifre girmen gerekli. Herhalde hiç bir ana baba bu şifreyi çocuğuyla paylaşmaz. Çocuklar için zaten ayrı içerikler var, farklı profillerden giriyorsun.

Ergenleri çocukları korumak istiyorsa devlet foseptik çukuruna dönen sosyal medyaya el atsın. Orada paralı abonelik de yok, herkese açık. mesela Twitter’da her türlü prnografik içeriğe serbestçe ulaşılıyor. Her türlü şantaj tehdit dönüyor, Oray el atılmıyor ama. İnstagramda her türlü dolandırıcılık serbest. Tv platformlarına ceza kesmek, haraç almak adına da ceza demek daha kolay geliyor. Değer yargıları, toplum yapısı diye de süslersen şakşakçılar bile bulabiliyorsun.

Senin için platform yaptı zaten adamlar, aç aç izle;

tabii - TV Programları Filmleri ve Dizileri İzle

Filmin, dizinin başındaki değerlendirme ve sınıflandırma işaretleri anlayamayacak ya da dikkat etmeyecek kadar aptalsan diğer insanların suçu ne?

Anlamlarını bilmiyorsan bile biraz çabala, öğren;

RTÜK dijital platformlara ceza yağdırdı: Netflix, HBO Max, Prime Video, Disney+ ve MUBI

Yok eğer platformun içeriğinden genel olarak da memnun değilsen, salak olma para ödemeyi bırak ve üyeliğini sonlandır.

Gece başını yastığa koyduğunda gözlerini huzurla kapattıracak, hayat kurtarıcı, ahlakını koruyucu, sağlıklı cinsel hayatının devamını sağlayacak basit çözümler.

• OPTİMİST kullanıcısına yanıt
    Senin özgürlük tanımının farklı olduğu açık. Bu saçma sapan tartışmalar ancak bu coğrafyada yapılır, imkanı olsa müzik aletlerini bile toplatacak yakacak insanların olduğu yerde bu tartışmalar boşa, tamam özgürsün ama benim özgürlük anlayışım farklı, gitar çalma tef çal bize daha uygun denebilir mesela. her geçen gün daha kötüye gitmeye devam edeceğiz ve senin gibilerin özgürlük dediği ve sınırlarını kafalarına göre çizdiği noktaya hızla gideceğiz, maalesef durum bu.

Medya kuruluşu dediklerin film ve dizi kanalları, internette rahatça bulabileceğin içerikleri paralı abonelik karşılığı satıyorlar. Bak ne diyorum internette rahatça bulabiliyorsun bu filmleri dizileri, zaten bir kontrol yok. Aslında interneti de kapatsalar da hepimiz rahatlasak, ne kumar ne fuhuş hiç bir şey kalmaz.

• Gitar çalmak ile sapkın eğilimleri aynı kefeye koyan adamlara izahat yapmaya çalışıyoruz.. İlkokuldan itibaren Mantık eğitimi verilmeli, bence en bu ülkenin büyük sorunu, mantık ve kavrayış sorunu, e bu da dönüp dolaşıp kahretsinki ahlaka dayanıyor

sokaklarda ve okullarda çocuklara tecavüz edenleri niye saymadın? Çocuklara bir tek saydığın yerlerde mi saldırı yapılıyor? Bi bitmediniz !...

Buradaki örnekte problem aynı yaptırımın, aynı şeyi yapan her platforma ve televizyon kanallarına uygulanmamasıdır diye düşünüyorum.

Mesela ben altyazıda, dublajda ya da türkçe filmlerde küfür duymak, okumak, buna maruz kalmak istemiyorum. Ha keza çıplaklık, cinsellik görmek istemiyorum.

Deseki RTÜK, kardeşim bu tür kullanıcılara özel seçenek getireceksin. Adam onu aktif ettiği zaman altyazılardaki, dublajlardaki ve türkçe filmlerdeki küfürleri sessize alacak. Çıplaklık, cinsellik çıktığında o sahneyi atlayacak yahut sansür koyacak. Bunu yaptıracaksın abi zorla. İsteyen istediği gibi izlesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ezber lafları tekrarlıyorlar işte. Bahsini ettiği vakadan Kaç tane olmuştur şimdiye kadar, hangi sıklıkla olmuştur. Sapıklar her yere sızabiliyor. Peki bu arkadaşlar barlarda, pavyonlarda, Tıp dünyasında , doktor yazıhanelerinde, pilotlar arasında dönen muhabbetlere dönüp bakıyorlar mı, mesela dün Pilotların whatsup grupları ortaya döküldü, geçenlerde doktorların iğrenç yazışmaları çıkmıştı. Sanat- Sepet tayfadaki taciz iddialarını mağdurlardan dinlesinler.. Bu beyaz yakalılar ve daha üst meslek gruplarının içinde varolan sefil ve hayasız insanlar kıyas kabul etmeyecek miktarda hiç bir grupla yarışamaz bunlar. Modern - Seküler hayata kefil gibi konuşuyor.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.