< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Troll Bender -- 16 Temmuz 2020; 14:18:44 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Rte: Malazgirt'te, Çanakkale'de ne olmuşsa 15 Temmuz’da da o oldu.

-
-
-
Alp Arslan da bizanslılara ne istedilerse vermiş demek ki.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
-
Biri bunu durdursun, hızını alamadı
-
malazgirt veya istiklal savaşı ile kıyaslamak niye ?
Biraz düşünmek lazım :)) amaç ne
-
Büyük Nuh tufanını eklemeyi unutmuş
-
Alla alla Fatih şimdi İstanbul ülkeye aitken 5 para etmez bir adama inanılmaz yetkiler vermeye başlamış. Etrafındakilerde yetkiyi almış millete kan kusturmaya başlamış.
Herkes uyarmış yapma diye ama dinlememiş.
Sonra adam İstanbul benim demiş ama halk ve ordunun yüzde 95'i hade len demiş yenmiş bu şerefsizleri.
Sonra Fatih İstanbul'u almış. İstanbul'un fethi böyle mi olmuştu. Tarihim biraz zayıf.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 16 Temmuz 2020; 20:41:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hmm yani önce kolkola gezilmis sonra çıkar çatışması olunca ortalık karışmış onu mu demek istiyor.
Osmanli da mı kandırılmış Atatürkte mi Alparslan da mı Fatih Sultan Mehmet te mi?
Bunlara ayran diye anasonlu bişi mi içiriyorlar çok garip.. Bu kafalara ulaşmak cidden zor..
Benim kafama takılanda hadi herşeye tamamda amaç Erdoğan ı öldürüp darbe yapmak sa fetöcü yaveri bunu neden yapmadı ki
Ucakla kovaladılar özel tim gönderdiler
Yine oluşturulan bir mağduriyet ve ardından zafer naraları
Köpürtebildikleri kadar köpürtmeye çalışıyorlar sebep oldukları olayları.
Normal bir ülkede insan içine çıkamamaları lazım. Öyle utançtan falan da değil, vatana ihanetten müebbet hapisle. Zaten bunun korkusuyla iktidarı bırakmak istemiyorlar, yargıyı ellerinde tutmak istiyorlar. Yoksa sonları belli.
2004 yılı milli güvenlik kurulu kararından sonra yapılmış her şey alenen vatana ihanettir. O kararda imzası olmasına rağmen ne istedilerse verenler elbet günü gelince adalete ve Türk milletine hesap da verirler.
Buyrun 2004 yılı milli güvenlik kurulu kararı;
Bu karardan sonra yapılanlar "kandırıldık" bahanesini geçersiz kılar, yardım ve yataklığa girer.
-
Bu kararda imzası olan tüm komutanların ergenekon ve balyozdan tutuklanması manidar değil mi?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İşte bu da yardım ve yataklığın kanıtı.
-
Arkadaş hiçbir yandaş çıkıp da ne diyon demedi la. Herkes kafa salladı.
Ama burada çok büyük fark ve farklar var!
Mesela en büyüğü : "Kandırıldık demesi" kandırılmanın acı faturasını halk çekti, şehitler gaziler çekti!
Alp Arslan da bizanslılara ne istedilerse vermiş demek ki.
|
Biri bunu durdursun, hızını alamadı |
Hmm yani önce kolkola gezilmis sonra çıkar çatışması olunca ortalık karışmış onu mu demek istiyor.
Osmanli da mı kandırılmış Atatürkte mi Alparslan da mı Fatih Sultan Mehmet te mi? |
![]() |
Alla alla Fatih şimdi İstanbul ülkeye aitken 5 para etmez bir adama inanılmaz yetkiler vermeye başlamış. Etrafındakilerde yetkiyi almış millete kan kusturmaya başlamış.
Herkes uyarmış yapma diye ama dinlememiş. Sonra adam İstanbul benim demiş ama halk ve ordunun yüzde 95'i hade len demiş yenmiş bu şerefsizleri. Sonra Fatih İstanbul'u almış. İstanbul'un fethi böyle mi olmuştu. Tarihim biraz zayıf. |
Bunlara ayran diye anasonlu bişi mi içiriyorlar çok garip.. Bu kafalara ulaşmak cidden zor..
Benim kafama takılanda hadi herşeye tamamda amaç Erdoğan ı öldürüp darbe yapmak sa fetöcü yaveri bunu neden yapmadı ki ![]() Ucakla kovaladılar özel tim gönderdiler ![]() Yine oluşturulan bir mağduriyet ve ardından zafer naraları ![]() |
malazgirt veya istiklal savaşı ile kıyaslamak niye ? Biraz düşünmek lazım :)) amaç ne |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X