Şimdi Ara

Rte Gibi Siyasetçiler Kolay Kolay Gitmez.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu bir gerçek. Türkiyede hukukun işlemediğini bilmeyen yok. Torpillerin, adam kayırmacılığının bu kadar alenen yapıldığı bir dönem de yok. Seçimlere, YSK ya zerre kadar güven kalmamış.
    Açıkçası ben başkanlık seçiminde Rte nin karşısında değil Meral Akşener, Fatih Sultan Mehmet çıksa yine kazanamaz diye düşünüyorum. Kısacası seçim falan hikaye. O yüzden Rte nin secimle gideceğini düşünmek saflık olur.
    Ben RTE nin eceliyle ölünceye kadar ülkenin başında kalacağına eminim. Bu zamana kadar rejimi degistirebilirse kendinden sonraki veliahtı ile memleket üzerindeki etkisini baki bile kılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim hala umudum var. Öyle kolay ölmez inşallah. Yaptıkları bir bir ortaya çıkacak.

• Oyları sayan kişileri,oy vererek göndereceğini düşünenlere sadece gülüyorum.Bu ülkenin muhalifinden hiçbir şey olmaz dediğimde bana kızıyorlardı.Karşınızda sizi düşmanı olarak gören,kendi hayat tarzını ve inancını size dayatan bir kesim var ve siz bu kesime hala demokratik yollar ile karşı koyabileceğinizi zannediyorsanız,sadece gülüyorum sizlere.Başka bir şey de elimden gelmiyor.Akp ne zaman gider?Bu ülke enkaza döndüğü zaman.Ve o zaman da yeni gelen hükümet,ki bu büyük ihtimalle sol tarafa yakın olacak,gerçekten bir enkaz devir alacak ve bu adamların yaptığı tüm hataları,yıkımları ve cahillikleri Türk halkı yine sol cenahtan bilecektir.Sonra yine akp benzeri bir oluşum "X tarihinde şunlar vardı,bunlar vardı,cehapeee döneminde bunlar vardııı" diyecek.Tabi ki bu dönemlerde olanların akp nin yaptıklarının bir yansıması olduğunu düşünmeyecek.

Bu halktan hiçbir şey olmaz.Hala umudunuz varsa,size iyimserlik ödülü sunmaları gerek.Kendinizi geliştirip yurt dışına gidin.Akp bir neden değil,sonuçtur.Bunu aklınızdan çıkarmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ersen Karlıdağ

Oyları sayan kişileri,oy vererek göndereceğini düşünenlere sadece gülüyorum.Bu ülkenin muhalifinden hiçbir şey olmaz dediğimde bana kızıyorlardı.Karşınızda sizi düşmanı olarak gören,kendi hayat tarzını ve inancını size dayatan bir kesim var ve siz bu kesime hala demokratik yollar ile karşı koyabileceğinizi zannediyorsanız,sadece gülüyorum sizlere.Başka bir şey de elimden gelmiyor.Akp ne zaman gider?Bu ülke enkaza döndüğü zaman.Ve o zaman da yeni gelen hükümet,ki bu büyük ihtimalle sol tarafa yakın olacak,gerçekten bir enkaz devir alacak ve bu adamların yaptığı tüm hataları,yıkımları ve cahillikleri Türk halkı yine sol cenahtan bilecektir.Sonra yine akp benzeri bir oluşum "X tarihinde şunlar vardı,bunlar vardı,cehapeee döneminde bunlar vardııı" diyecek.Tabi ki bu dönemlerde olanların akp nin yaptıklarının bir yansıması olduğunu düşünmeyecek.

Bu halktan hiçbir şey olmaz.Hala umudunuz varsa,size iyimserlik ödülü sunmaları gerek.Kendinizi geliştirip yurt dışına gidin.Akp bir neden değil,sonuçtur.Bunu aklınızdan çıkarmayın.

Dogru tum soylediklerine katiliyorum.

• halk sizi istemiyor işte niye zorluyorsunuz istemiyor kardeş

Orijinalden alıntı: SerkanHur

halk sizi istemiyor işte niye zorluyorsunuz istemiyor kardeş

O kadar medya üstünlüğü + maddi üstünlük + kontrol üstünlüğü ( salonları vermeme ışıkları kapatma vs.) ve ysk ya rağmen %51 anca çıkartabildiklerine göre demek ki şartlar eşit olsa halk asıl bunları istemiyor
  • gidecek, öbür seçimde oylarımızı daha iyi korumalıyız. kaybettiği vakit nasıl tutacak sanıyorsun, kuzey koreden bile korkuyorlar avrupa kapısında yeni bir diktatör kabul etmez, diyelim ki koltuktan kalkmadı ambargodan sonra aç kalan koyunlar indirecek onu
    Daha Fazla Göster
  • Trident682 kullanıcısına yanıt
    ahaha bir partiye karşı bütün partiler birleştiniz hatta akp den bazılarıda size uyup oy verdi yine kazanamadınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 9 Eylül 2017; 15:51:58 >
    MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı’dır. Başkenti Ankara’dır.
    MADDE 4: Anayasa’nın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2’nci maddesindeki Cumhuriyet’in nitelikleri ve 3’üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
  • Aziz Yıldırım Fenerbahçenin başından ne zaman giderse Rte de o zaman gider. Şuna emin olun ki Aziz gitmezse rte de gitmez.

ahaha bir partiye karşı bütün partiler birleştiniz hatta akp den bazılarıda size uyup oy verdi yine kazanamadınız

şu dediğine kendi bile inanmıyordur türlü sahtekarlıkla kazandığınız referandumu diyorsun değil mi gerçek seçim sonucu tam tersi olacaktı veyahut %50-50 çıkacak bir referandumdu ki her zamanki gibi Erdoğan yine hilesini yaptı son anda

Eğer müslümansan ve Allaha inanıyorsan hakkımızı Sizin gibi ak gezenlerden dahil alırız ahiret de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 9 Eylül 2017; 18:40:58 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

hala aynısınız xD

Rte Gibi Siyasetçiler Kolay Kolay Gitmez.

hala aynısınız xD

hmm chp li olduğumu nerde gördün bir anlatsana dostum sizin hak yemenizden rahatsız olan sadece chp mi sanıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 9 Eylül 2017; 18:47:49 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.