Şimdi Ara

RTE: Fetö en çok bizim dönemimizde büyüdü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet az önce kanal d yayınında söyledi.
    "Bunlar en çok bizim dönemimizde büyüdü, kabul ediyoruz haklisiniz, aldatıldık"
    İsin ilginç yanı yayındaki sakallı arkadaş da "yok efendim sadece sizle alakası olur mu, bu 40 yıllık bir oluşumdu" dedi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Erdoganin etrafi dalkavukla dolu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O halde bedel ödemeniz gerekmiyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık bir itiraftır çok ah aldın reis değermiydi işte böyle ilahi adalet söyletiverir

• pkk ve feto konusunda 16 yıldır haykırdığımız şeyleri kelimesi kelimesine söylüyor. 16 yılın 10 yılı MHP ile geçen birisiyim. Hâlâ üyeymişim, ihraç etmeyi unuttular sanırım. Sormak istiyorum. 16 yıl da yeni mi aklınıza........ neyse İçeri atarla felan konuşmuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pena kutusu -- 8 Haziran 2018; 0:46:15 >
  • Fetullahcilar basta olmak uzere reis-i cumhur Erdoğan

Kabinesi dahil vekilleri valiler müdürler kaymakamlarindan tut il başkanlarina kadar

Bu ülkede makam sahibi kim varsa cok ah aldilar kul hakkiyla oynadilar.

Referans tavsiye adi altinda yapmadiklari torpil kalmadi

Kendi adamlarini kadrolaştirmak icin o masum o ahlak belki de niteliğinden bi haber yüzbinlerce belki milyonlarca insanin Helal olan ekmekleri gelecekleri çalindi helalleri harama çevirdiler bir de utanmadan üstüne besmele cektiler bana bana yediler.. Yillarca ATM den hak edenlerin maaşlarini cektiler haram haram yediler doymadilar.. Bir gecede listeler degisti atamalar donduruldu

Ellerinde ceket ceplerinde post it ler not defterleri isimlerle doldu tasti.

Sayelerinde intihar edenler bile oldu.

Nasil bir japon muhendis gururundan intihar ettiyse bizimde gururlu insanlarimiz utanclarindan şereflerine leke sürüldü diye canlarina kiydilar..

Ama Ateş düstügü yeri yakti hep.

Sanmasin ki akp liler bu günahlar bu hesaplar görülmeyecek.Musalla tasinin ardinda bir ahiret var.

Cumalara gidip selfie cektiler kramen katibin meleklerine oynadilar Allahim bak ben buradaydim camideydim.

Selfie'leri Face e yükledim

Sadece kendilerini kandirirlar.

Belki daha ne alcakliklar yapildi da bilemiyoruz tahmin edemiyoruz zihinlerimiz de tasavvur edemiyordur fuhus yapan kalplerini.

Yani kisacasi fetö cimlenmiş tohumdu akp suladi gübreledi büyüttü yeşertti.

Alçak bile degiller gözümde hepsi çukur

Eyy gidim heyy..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Muharrem İnce'nin bunu kocaeli mitinginde izletmesini bekliyorum, bugün olacak mitinglerde de izletebilir tabi, bir de üstüne siyasi hayatımda ne aldatan ne de aldatılan videosu çaktımı tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sensei İtachi -- 8 Haziran 2018; 1:28:41 >
  • İsin ilginç yanı yayındaki sakallı arkadaş da "yok efendim sadece sizle alakası olur mu, bu 40 yıllık bir oluşumdu" dedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan adamın gol diyor hahahaha @Opethian v2

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

O halde bedel ödemeniz gerekmiyor mu?
    Yok yahu Ne bedeli? Hesap vermez bunlar. Yüzsüz bunlar.

Haysiyet ve onur nedir bilen adam hesap verip bedel öder.

Kendini kontrol edilemez kılan bir sistemi başımıza getiren yüzsüzler mi hesap vericek bedel ödeyecek?

Anca Aksener fetöcü Cehape zihniyeti fetöcü.

Ağızlarından sadece çamur ve pislik akıyor.

Testinin içinde ne varsa ağzından o akar demişti ya İnce... O hesap.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluraydisk

Fetullahcilar basta olmak uzere reis-i cumhur Erdoğan

Kabinesi dahil vekilleri valiler müdürler kaymakamlarindan tut il başkanlarina kadar

Bu ülkede makam sahibi kim varsa cok ah aldilar kul hakkiyla oynadilar.

Referans tavsiye adi altinda yapmadiklari torpil kalmadi

Kendi adamlarini kadrolaştirmak icin o masum o ahlak belki de niteliğinden bi haber yüzbinlerce belki milyonlarca insanin Helal olan ekmekleri gelecekleri çalindi helalleri harama çevirdiler bir de utanmadan üstüne besmele cektiler bana bana yediler.. Yillarca ATM den hak edenlerin maaşlarini cektiler haram haram yediler doymadilar.. Bir gecede listeler degisti atamalar donduruldu

Ellerinde ceket ceplerinde post it ler not defterleri isimlerle doldu tasti.

Sayelerinde intihar edenler bile oldu.

Nasil bir japon muhendis gururundan intihar ettiyse bizimde gururlu insanlarimiz utanclarindan şereflerine leke sürüldü diye canlarina kiydilar..

Ama Ateş düstügü yeri yakti hep.

Sanmasin ki akp liler bu günahlar bu hesaplar görülmeyecek.Musalla tasinin ardinda bir ahiret var.

Cumalara gidip selfie cektiler kramen katibin meleklerine oynadilar Allahim bak ben buradaydim camideydim.

Selfie'leri Face e yükledim

Sadece kendilerini kandirirlar.

Belki daha ne alcakliklar yapildi da bilemiyoruz tahmin edemiyoruz zihinlerimiz de tasavvur edemiyordur fuhus yapan kalplerini.

Yani kisacasi fetö cimlenmiş tohumdu akp suladi gübreledi büyüttü yeşertti.

Alçak bile degiller gözümde hepsi çukur

Eyy gidim heyy..
    Elinize sağlık çok güzel yazmışsınız bide anlayan olsa gözleri-kalpleri körelen güruhtan

• Ne kadar iki eliyle bir şeyi pisuvara doğrultamayan varsa hepsinin dilinde aynı yalanlar.
  • doctorfizik kullanıcısına yanıt
    Ahahahhaahahhaaahah.. Bir insan özellikle ben buyum diye bu kadar mı çırpınır.. Üyemiz için bu yaptığım yorum.. :) :)
  • Yok, bunlar haric butun parti pkk feto. Bunlara oy verenler haricinde herkes pkk feto. Bunlar masum sadece bunlar kandirildi. Onca insan suclu. İsimden belli ak bunlar.

• Savcılar nerede

• Selamün aleyküm

Aleyküm selam.

Salam sosisle.

• Bakın bu kraldan çok kralcılıktır. Nasıl bir ülke haline geldik bunların artık dilleri keçeleşti dilleri...

• Amerikanın cia nın uşağı pensilvanyalı 1999 ülkeden kaçan terk fetoş ile bu ülke üzerindeki menfaatlerimiz çakıştı.

Paylaşamadığın mealidir.

Cahiller anlayamaz. Çünkü ülke ulufe bilincine erilmiştir.

Ben de forum terk yeter artık yaşım da ilerledi zaten.

Aklınız var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 10 Haziran 2018; 4:30:33 >
  • Söz konusu bilim ise kim kimden evrildi bilinmez ama

Söz konusu siyaset olduğunda maymunlar bile insandan daha realisttir.

Hadi by gençler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.