Şimdi Ara

RP ile şampiyon açmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce mantıklı mı ? sadece 6300 lükler tabiki. mesela şu an indirimde olan shyvana ve lissandra yı almak mantıklı mı ?

• senin için zaman mı daha önemli yoksa para mı sorusunun cevabı bu konunun cevabı ile aynı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

sizce mantıklı mı ? sadece 6300 lükler tabiki. mesela şu an indirimde olan shyvana ve lissandra yı almak mantıklı mı ?

Bu işin mantıkla bir alakası yok şampiyonları kısa sürede tamamlamak istersen al rp ile aç yok benim vaktim bol ip ile tamamlarım diyorsan ip biriktir şahsen ben 2 ayda bütün heroları tamamladım çünkü çoğunu rp ile aldım yani senin kararın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rp ile hero almak saçmalık. Heleki level 30 olduktan sonra.
  • Mantıksız diyemem, herkesin kendi kararı kendi parası kendi tercihi. Alanlara saygısızlık olur.

Ancak şahsım adına gereksiz buluyorum. 6300 lük olması bile yeterli sebep değil benim için rp ile almaya.

Günde ortalama 700 ip kazanıyrum desem, 9 günde 6300 lük hero parası çıkıyor. 9 günde bir hero alırım, acelesi yok.
  • Hızlı tamamlamak ise amacın durma al derim zamanım bol ben kostüm alırım dersen de bırak dursun orada.
  • 6300 ip için çok oynamak gerekiyor ben günde 1-2 el giriyorum o yüzden alıyorum açıkçası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pokémon GO [ANA KONU]
    9 yıl önce açıldı
    Janna çizdim (30 RP için)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rp ile şampiyonalma ben 3 tana aldım çok pişmanın zed vi draven aldım ama çok pişmanım çünkü ip biraz sabrettimi biriktiriliyor ama eğer oyunu kısıtlı zamanda oynuyorsan al derim
  • indirimdeyken alınır ama 975 rp verilmez bence.
  • rengarı 975 rp ye açmıştım dayanamamıştım
    edit: yanlışlıkla sionuda rp ile almışım demeyi unuttum ve sion hiç oynamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csdeki terörist -- 21 Aralık 2013; 14:49:25 >
  • kesinlikle mantıksız değil 487 rp için haftalarca ip mi biriktircem fakirliğin luzumu yok
  • yani bende sadece indirimde iken almayı düşünüyorum. ip ile rün sayfaları alıp rün dizmek daha mantıklı gibi.
  • beğendiğim + indirimde olan bir heroysa neden olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

yani bende sadece indirimde iken almayı düşünüyorum. ip ile rün sayfaları alıp rün dizmek daha mantıklı gibi.

Öyle yapabilirsin veya çok oynuyorsan 30 günlük ip boost alabilirsin, senin kararın.
  • İndirimden açıldığı sürece mantıklı bence
  • Ben mesela normalde kostüm alrıım ama indirimde ise kesinlikle karakter açarım günde saatlerce oynadığım yok oyunu zaten
  • İndirimden alıyorum yada çok canım çekerse alıyorum bkz: rumble

çok oyun atabilen bir insan değilim onun için alıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.