Torbasız süpürge (Samsung kesinlikle almayın) bizi bıktırdığı için torbalı güçlü bir süpürge alacağım; İncelemelerimde 2 ürün ön plana çıktı benim açımdan.
1- Rowenta Ro5921 - Gerçekten çok sessiz ve güçlü. Ama philipse göre az pahalı. (ort. 100tl). 1100W ile enerji tasarrufu?? (Gerçekten de %50 mi?)
2- Philips Performer 9170 - 500W emiş gücü süper gerçekten. Biraz gürültülü fakat daha ucuz. 2200W yazıyor.
Üstadlardan ve kullanılıcılardan tavsiye bekliyorum. Kullanımı, filtre değişimi ve yedek parça fiyatları gibi...
(Tumev.com sitesinde rowentaların resmi dist. garantili olduğu söyleniyor. Fiyat olarak da uygun. Siteyi deneyen varsa yardım ltf.)
Teşekkürler.
Merhaba, Süpürge seçiminizde yardımcı olması açısında bu süpürgelere ait yedek parça ve aksesuarlarının satışlarını paylaşıyorum.
Torbasız süpürge (Samsung kesinlikle almayın) bizi bıktırdığı için torbalı güçlü bir süpürge alacağım; İncelemelerimde 2 ürün ön plana çıktı benim açımdan.
1- Rowenta Ro5921 - Gerçekten çok sessiz ve güçlü. Ama philipse göre az pahalı. (ort. 100tl). 1100W ile enerji tasarrufu?? (Gerçekten de %50 mi?)
2- Philips Performer 9170 - 500W emiş gücü süper gerçekten. Biraz gürültülü fakat daha ucuz. 2200W yazıyor.
Üstadlardan ve kullanılıcılardan tavsiye bekliyorum. Kullanımı, filtre değişimi ve yedek parça fiyatları gibi...
(Tumev.com sitesinde rowentaların resmi dist. garantili olduğu söyleniyor. Fiyat olarak da uygun. Siteyi deneyen varsa yardım ltf.)
Teşekkürler.
Hocam hangisini aldınız bende 2 si arasında kaldım.
İkisinden de emin olamadığım için DYSON dc37 aldım. Biraz fazla verdim ama hakkını verdiğini düşünüyorum. Dyson almasam ro5921 alacaktım ama..
quote:
Orijinalden alıntı: sudkaldo
İkisinden de emin olamadığım için DYSON dc37 aldım. Biraz fazla verdim ama hakkını verdiğini düşünüyorum. Dyson almasam ro5921 alacaktım ama..
DYSON dc37 82 desibel gözüküyor sesi rahatsız etmiyor mu? ro5921 62desibel.Bende rowentanın 1100w olmasından dolayı çekiniyorum emiş gücü nasıl acaba nette emiş gücünün kaç olduğunu bulamadım bir türlü.
Ses olarak evet dyson daha yüksek. Ama çok aşırı diyemem. Normal süpürgeler kadar. rowenta evet çok sessiz. emiş gücü de gördüğüm kadarıyla iyi. ben emiş gücünün düşmemesi, torbasız olması ve 5 yıl garantili olması yönünden dyson ı seçtim.
bizdeuygun diye bir site var. orda resmi dist. garantili ro5921 444 tl. oraya bir bak derim. gözüme çarpmıştı orası
iyi güzel hoş ama süpürgeye 1 000 TL üzeri rakamlar vermeyi içim almıyor.