Şimdi Ara

Rota, duracak yer, yiyecek yemek ve navigasyon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nasip olursa bu sabah saat 5te gün doğumu ile Erzincan'a gitmeyi planlıyoruz.

Rota, duracak yer, yiyecek yemek ve navigasyon tavsiyesi

1-)İlk sorum şu, navigasyonun gösterdiği yollardan hangisini tavsiye edersiniz? Ücretli yollar olması önemli değil.

2-)Yol üstünde "mutlaka dur ve ye" diyeceğiniz nereler var? Hangi şehir ve yemekler? Daha önce eksik olmasın bir arkadaş tokat kebabı yemeden ölme türevi bir şey söylemişti. Akşam yemeği belli oldu ama kahvaltı ve öğle yemeklerini öğrenemedim henüz eşim, baldızım ve kızı ile gidiyoruz yani ben + 3 hatun, dolayısıyla salaş leş yerler olmaz.

3-)Here maps ve yandex mevcut telefonumda, ikisinde de tüm Türkiye haritasını indirdim yol üstünde İnternet gider bir şey olur diye. Tavsiye edeceğiniz farklı bir yazılım varsa indirebilirim yine.

4-)Bir kaç defa egeyi boydan boya gezecek kadar uzun yol yaptım, hani ilk defa uzun yola çıkıyor değilim. Ama "müdür şunu da mutlaka yap uzun yolda" diyeceğiniz ne var?

5-) araç 2014 fiesta, bu araçla bu yolculuk zulüm olacak biliyorum ama başka bir alternatifim yok. Buna bağlı olarak sürüş konforunu arttırmak için ne tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Navigasyonun gösterdiği dereyolu diye adlandırılan yoldan gitmenizi öneririm. Maalesef ege, iç anadolu ya da akdeniz yollarında olan tesisler bu güzergahta yok, ben defalarca gittim geldim ne temiz bir tesis ne de şahsına münhasır bir lezzet bulamadık.

Orijinalden alıntı: özgürwilly

Navigasyonun gösterdiği dereyolu diye adlandırılan yoldan gitmenizi öneririm. Maalesef ege, iç anadolu ya da akdeniz yollarında olan tesisler bu güzergahta yok, ben defalarca gittim geldim ne temiz bir tesis ne de şahsına münhasır bir lezzet bulamadık.
    Aç açına mı gidicez yolu

• yazdığın navigasyonlar uzun yolda çöp . android cihazına igo kur,güncel haritasını da at . olay tamamdır. navigasyon modları için de rahat,kolay ı seçersen otobanlardan ,geniş yollardan götürür. hızlı,kısa yı seçersen daha az km de hedefine ulaşacağın rotayı seçer fakat bazen bu yollar eski,bol virajlı olabilir.

Ankarada hiçbirşey yok vallahi meşhur birşeyi olsada gel ye desek amma yok. Yozgat taraflarından geçiyorsan bir desti kebap yenir ama mis olur
    2020 1.5 Audi A3 Sport
  • Osmancık civarında tesisler var ancak ben kayda değer bir yer bulamadım, Gerede' ye kadar otobanda tıka basa doyurun karnınızı :)

Konuyu takipteyim ekstra bir şeyler çıkarsa diye.
    Daha Fazla Göster
  • cornfield C kullanıcısına yanıt
    Hocam iGO nun haritası güncel değil hatta markette bile güncel değil.

Google maps in de tüm Türkiye haritasını çektim. Bunların kralı sygic de işte lisans pahalı, crackli attığınızda da trafik desteği yok.

Arabanın navigasyonu kim sağlıyor ? güncel mi değil mi? ben güvenemem ona.

Yok ya olur mu öyle şey. İgo indir yaz biraz araştır igo +başarsoft harita diye görürsün. Menzil diye bir eleman var yıllardır o yayınlar. İgoyla Türkiye yi gezdim. Hız sınırı uyarıları, kamera uyarıları falan iyidir. Yolu kaçırırsan anında yeni yol sunar maps bazen dağıtıyor. Maps de bulduğun yerleri İgoya göndermek için navigasyona gönderi indir.

Menzili de bilirim, yıllarca sygic kullandım sayesinde

Aynı siteden bahsediyorsak eğer yine bakarım, teşekkür ederim.

Orijinalden alıntı: cornfield

Mesaj gönderemedim

Yok ya olur mu öyle şey. İgo indir yaz biraz araştır igo +başarsoft harita diye görürsün. Menzil diye bir eleman var yıllardır o yayınlar. İgoyla Türkiye yi gezdim. Hız sınırı uyarıları, kamera uyarıları falan iyidir. Yolu kaçırırsan anında yeni yol sunar maps bazen dağıtıyor. Maps de bulduğun yerleri İgoya göndermek için navigasyona gönderi indir.
    İGO app storeda 5 üzerinden 1.5 puan almış bir uygulama. Herkes memnun değil demek.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.