Şimdi Ara

Rosemary's Baby (2014- Mini Dizi) l Zoe Saldana

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
3
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Rosemary's Baby (2014- Mini Dizi) l Zoe Saldana

Tanınmış bir aktör olmak için çabalayan Guy ve güzeller güzeli karısı Rosemary, yeni hayatlarına başlamak için eski bir binada mütevazi bir daire kiralarlar. Genç çiftin bu yabancı yere alışmalarındaki en büyük yardımcısı üst katlarında oturan yaşlı Castavet çifti olur. Castavet çiftinin 'fazlaca' misafirperver olan tavırları güzel Rosemary'i şüphelere sürüklerken kocası Guy olan bitenin farkında değildir. Günden güne tedirginleşen ve şüpheleri kocası tarafından önemsenmeyen Rosemary gördüğü tuhaf ve korkutucu bir rüyayla derinden sarsılır. Rüyasında şeytani bir varlık tarafından tecavüze uğradığını gören kadın gerçek hayatında da hamile kaldığında komşuların gizemi giderek artacaktır...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Roman Polanski'nin kült filmi Rosemary's Baby NBC tarafından bir mini diziye çevrildi.
    Dizi 11 Mayıs'ta başlıyor...başrolünde ise Zoe Saldana var!.

• Konu çok iyi tutar bu dizi.
  • romanı var filmi var şimd de diziai bakalım nasil olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıdaki yazınınn sonu konu dışındaki zebanilere benzemiş.
  • İlk bölüm geldi.

Altyazı yarın hazır olacakmış, bekliyoruz..

Edit: altyazı geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaddeth -- 13 Mayıs 2014; 20:26:00 >
  • American Horror Story'nin 1.sezonuna benziyor.
  • İzleyenlerin fikirleri ne yönde izlenirmi arkadaşlar ?..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bugün ilk 2 bölümü izleyeceğim. zaten toplam 4 bölüm olacakmış.
  • dizide korku unsurları var mı?
  • 2 part izlemiştim.. şimdi 3. partta mı gelecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 16 Haziran 2014; 17:24:16 >
  • İzleyenler yorumlayabilir mi? Nasıl olmuş?
  • Berbat aga. Aylardır bu dizinin çıkması için sürekli takipteydim , çıktığı anda çıkıp izledim . Eksileri yazmak lazım ilk :

1)Başrollerdeki aktörler asla uymamış . Zenci bir kadını Rosemary olarak görmek beni şaşırttı .
    2)2 bölüm toplam 3 saat yapıyor ama 3 saatin 50 dakikası tanışma diyalogları ile geçiyor . .
    3)Rosemary'nin bulduğu büyü kitaplarına 2 dakika ayrıldı ki büyük bir eksiklik .Sinema filminde bu büyü kitabı daha uzun incelenmişti daha kısıtlı zamana rağmen .

İyi yanları ;

1 ) Daha iyi görüntü kalitesi
    2)Konunun işleyişinin biraz daha mantıklı olması ( Rosemary nasıl tanıştı Ramonla falan filan )
    3)Sinema filmine göre daha geniş karakter yelpazesi .

Gelgelelim bu dizi berbat olmuş .Rosemary's Baby adlı sinema filmi korku,gizem bakımından 5 kat ağır basıyor . Kısacası başarısız bir yapım olmuş .Bu filmi 5 bölüme bölselerdi çok daha iyi olabilirdi belki ;fakat 2 bölümde hüsran yaratmışlar . Bu türün sevenleri yine de izleyebilir ama , puanım 10 / 5.Sinema filmine 10/8 vermiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 19 Haziran 2014; 10:47:52 >

• Desene hiç bulaşmayalım. Penny Dreadful'dan sonra bunu da izleme listemden çıkarayım.
  • Başlamayı düşünüyordum en iyisi uzak durmak ....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

Desene hiç bulaşmayalım. Penny Dreadful'dan sonra bunu da izleme listemden çıkarayım.

Yok hocam filmini sevdiysen bunu da izleyebilirsin ama aynı beklenti içinde olma .Benim berbat dememin nedeni film ile kıyaslamamdan yoksa zaman kaybı değil.Filme göre berbat olmuş diyorum yoksa piyasadaki çoğu korku/gerilim türünden iyidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok ya boşver gitsin. Gerilim olarak dizi yapmak çok zordur. Aynı havayı sürekli veremezsin.

Zaten bu ara fazla film izlemiyordum birikmiş bir sürü...
  • Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.