Şimdi Ara

Rooter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar Arkadaslar Ben Bir Internet Cafede Işe Başladım (Part Time)
    Okul Muhabbeti Malumunuz Para Olmadan Yaşanmıyo Her Ne Ise Bu Kadar GeyiQ Yeter Bu Cafede 80 Adet Bilgisayar Var 3 Tane Hubla Ağı Kurmuşlar Ana Makina Olayı Yok Sistemde Intel Marka Bi Rooter Var ve Bende Bu Rooterlar Hakkında Hiç Bir Şey Bilmiyorum

Acaba Bu Rooterlerı Az Buçukta Olsa Anlatan Site Forum vs.. Bilgi Bulabileceğim Yerler Varmı Yada Kitap vs.. de Olabilir Bilgisi Olan Arkadaslar Varsa Yardımcı Olurlarsa Sevinirim

SAYGILARIMLA

• Başka açık varsa bende gelirim....Malum para lazım:)
  • Bu tarz ucuz cıhazlar, aslında bir nevi ip sharer.
    Fakat modellerıne gore, cok daha fazla ozellıkler barındırıyorlar.
    Dial-up modem ya da, kablo modem den alınan ip yi,icerıdekı kullanıcılara paylastırıyor.
    Bır anlamda da, ana bılgısayara kurulan proxy olarak dusunebılırsın.
    http://www.beyaz.com.tr/ns/broadband_router.htm
    bu adrese bır bakarsan, benzer bır urun goreceksın.
  • avantajaları devamlı açık bir makina olmaması, peroformansın hiç değişmemesi gibi şeyler. Bu makinaları interner cafe'lere iyi gelirken yurt dışında bizim gibi ev networkü bulunan kişiler tarafından ev içi router olarak kullanılıyor. Elektrik parası azalması bence en iyi özellik birde tabii bence aynı apartmanda kablo modem payşlaştıran arkadaşlar için müthiş tabii.

Bu sayede diğer bilgisayarın çalışmasına gerek yok. Birde bu routerların şu sıralar kablosuz (wireless) modelleri daha moda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    zyxel modem, nordvpn kurulumu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.