Şimdi Ara

AirTies TTNET modeminde Firmware Değiştirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • malesef TTNet'e 2 senelik taahüt yapıp kablosuz RT-206 modelini almak gibi bir hata yaptım.

Şuanda ttnet2i iptal edip smile'a geçmeyi düşünüyorum, ama aldığım modem smile'da çalışmayacak sanırm. AirTies'in sitesinde de sadece ttnet'in firmware'i var.

ki ben bu modem için 125 ytl para vericem ttnete, ama ttnet dışında kullanamicam. bu resmen tüketici haklarına aykırı bişey. fena halde uyuz olmuş bulunuyorum. parasını ödiyeceğim bişeyi kullanamicam, mahkemeye versem haklıyım o derece.

bu konuda bilgisi olan var mı ?

ya da daha önceden bu tip bişey yapmış olan ? airties müşteri hizmetlerini vs de aricam yarın gün içinde ama öncesinde bilgi alabilir miyim diye düşündüm.

• TTNET ile anlaşmanız sona erdiği anda 444 0 239'u arayıp bir kayıt açtırın. Modemi AirTies Onarım Merkezi'ne ulaştırdığınızda konuyla ilgili gereken işlem yapılır. Mahkemeye vermeniz durumunda sonuç elde edemezsiniz. Aldığınız ürün size bir sözleşme karşılığı verilir.
  • evet, konu hakkında görüştüm.

iptal sözleşmesiyle gelirisniz eski modemi alırız yerine rt-204 ya da rt-205 veririz dedi, sıfır mı diye sordum, hayır dedi.

ee bu adamlar bozuk modemleri tamir edip iteliyolar millete, ben 1 kere deneme amaçlı kullandığım modemi vericem, onlar bana üzerinden fil sürüsü geçmiş tamir edilmiş modem verecek. oldu gülüm dicekdim de telefondaki kişiye, neyse dedim.

ne saçma işler bunlar.

madem üyelik bitince modemi değiştireceksiniz ne diye millete 2 kere iş çıkarıp bu şekilde saçma bi değişim prosedürü uyguluyosunuz. verin en başta her servis sağlayıcıya açık bi modem siz de uğraşmayın vatandaş ta uğraşmasın.
  • Hakkaten böyle mi dediler, üzerinde dozer geçmiş modimi dayıyacaklarsa boşver uğraşma git başka modem al. Yada bişekilde ttnet kilitini kaldırt bilgisayarcılar bilir.
  • O modemin TTNET kilidi kalkmaz; sadece TTNET bağımlı bir yazılımı var, dolayısıyla bilgisayarcıların da bilme gibi bir lüksü yok. Ancak MrKhan modemin altındaki modeline bir bakar mısın, RT-206v1TT mi yoksa RT-206v2TT mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zubalketis -- 19 Nisan 2009; 12:36:31 >
  • ttnet o kampanyalı modem i boşuna vermiyor.
  • ayrıca milletimiz çok bilinçsiz .
    bedava verilen şeyin güzel olduğunu sanıyor.
    kısıtlayıcı ,bağlayıcı ,özgürlüğü sınırlandırıcı etkileri hep unutuluyor.

modem diyip geçmemek lazım.
    en akılıca iş modemini istediğin marka model senin ihtiyaçlarına göre senin seçmen . sonrasını telekomden tarife seçmek olmalı.
    ancak insanlarımız ne yazıkki ezberden gidiyor.
    kaç kişi abone olmadan önce telekomun verdiği modemi araştırdı inceledi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zyxel Modemlerde DNS Değiştirme
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benimkinde @smileadsl oluyordu ben eski firmware yükledim sorun kalktı ama , artık yenı bir firmware yuklenmıyor modememide hep eski firmde kalıyor
  • Arkadaşlar çözülmez diye bir şey yok. @ttnet ve DNS leri serbest bırakıyoruz....
    Sadece yapmanız gereken
    airties.com adresine girmek firmware bölümünden modem modelinizi, ülkeyi ve ttnet güncellemelerini
    açmak daha sonra

Ürünü seç : RT 205
    Ülkeyi seç : Türkiye
    Versiyonu seç : TTNET (Modemde adsl ayarlarında uzantı ne yazıyorsa onu seçin Örn. @ttnet)

açılan versiyonlarda en eski tarihli güncellemeyi alın (22/08/2007 tarihli ---- AirTies_RT-205TT_FW_1.0.25.bin)

ve modeminize yükleyin.
    kullanıcı adı sonundaki @ttnet kalkacak ve sabit gelen telekom Dns adresleri serbest kalacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhuzun -- 12 Şubat 2011; 13:33:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKhan

evet, konu hakkında görüştüm.

iptal sözleşmesiyle gelirisniz eski modemi alırız yerine rt-204 ya da rt-205 veririz dedi, sıfır mı diye sordum, hayır dedi.

ee bu adamlar bozuk modemleri tamir edip iteliyolar millete, ben 1 kere deneme amaçlı kullandığım modemi vericem, onlar bana üzerinden fil sürüsü geçmiş tamir edilmiş modem verecek. oldu gülüm dicekdim de telefondaki kişiye, neyse dedim.

ne saçma işler bunlar.

sana baska modem vermezler cihazinin yazilimini degistirirler cihazini degistirmezler. tekrardan arayip tekrardan sor sana yanlıs bilgi vermisler veya sen anlamamissin.

Yazilimi degistiginde dıs kasa aynı kalir yazilimi farkli olur hepsi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccnablade -- 13 Şubat 2011; 15:34:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhuzun

Arkadaşlar çözülmez diye bir şey yok. @ttnet ve DNS leri serbest bırakıyoruz....
    Sadece yapmanız gereken
    airties.com adresine girmek firmware bölümünden modem modelinizi, ülkeyi ve ttnet güncellemelerini
    açmak daha sonra

Ürünü seç : RT 205
    Ülkeyi seç : Türkiye
    Versiyonu seç : TTNET (Modemde adsl ayarlarında uzantı ne yazıyorsa onu seçin Örn. @ttnet)

açılan versiyonlarda en eski tarihli güncellemeyi alın (22/08/2007 tarihli ---- AirTies_RT-205TT_FW_1.0.25.bin)

ve modeminize yükleyin.
    kullanıcı adı sonundaki @ttnet kalkacak ve sabit gelen telekom Dns adresleri serbest kalacaktır.

Ellerine sağlık kardeş.. çözümü birtek senin yanıtında buldum.. oldu düzeldi.. çok saol.. diğer sayfalarda sitelerde boş boş şeyler yazmışlar.. yine ne varsa d.h. üyelerinde var..
    ,
    kib.
    Allah a e.o.

• eski konu hortlatmış olacağım ama ...

Ben de Air 5650 için araştırdım. Biraz önce Airties'ın 4440239 müşteri destek hattını aradım ve TTNet firmware'li cihazlara "Standart" firmware yüklenemediğini iletti. Örneğin TTNet firmware'li cihazda torrent özelliği kapalı imiş !
  • quote:

Orijinalden alıntı: frmmain

eski konu hortlatmış olacağım ama ...

Ben de Air 5650 için araştırdım. Biraz önce Airties'ın 4440239 müşteri destek hattını aradım ve TTNet firmware'li cihazlara "Standart" firmware yüklenemediğini iletti. Örneğin TTNet firmware'li cihazda torrent özelliği kapalı imiş !

Serviste ozel bir progam ile yuklerler. Aynı donanıma sahip iki cihazda ornek olarak 205TT ile pıyasadaki 205 aynı cıhazlardı yazılımları farklı idi.
  • o zaman 12x12 TL = 144 TL'ye TTNet'ten almak yerine 219 TL'ye MediaMarkt'tan alarak keklendim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: frmmain

o zaman 12x12 TL = 144 TL'ye TTNet'ten almak yerine 219 TL'ye MediaMarkt'tan alarak keklendim :(

Hayır ttnet cihazında torrent özelliği yok. Ve servis ttnet cihazına düz yazılımı yuklemez zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi bari :) teşekkürler!
  • seneler sonra gelen güncel mesajları görünce noluyoruz dedim :)

o zaman smile'a geçmedim, sanırım taahhüt bittikten sonra modeme bişey oldu ve kendiliğinden ttnet modemi olmaktan çıktı, arayüzü değişti ve @ttnet sabiti kalktı, o kısmı değiştirebiliyorum artık :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.