Şimdi Ara

Ronaldinho'yu Neden Diğer Takımlar İstemiyor ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
2
Favori
4.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Brockman

quote:

Orijinalden alıntı: OM54

gelsin gelmesine ama nerde kaldı beşiktaşın vadedilen kolej havası nerde gerçek Beşiktaşlı oyuncular,çok değil sezon başı söylendi bunlar;önder özen geldi kolej takımı olacağız dedi,millet de zannetti olacak bu iş,ama daha da kötüye gitti Beşiktaş ,necip gibi,muhammet gibi,emre özkan,rıdavan şimşek gibi adamların rollerini ya azalttılar ya yok ettiler yerlerine burayı babasının çiftliği sana ramon motta gibi escude gibi hutchinson gibi vasat oyunculara verdiler,ne kaldı planlarr not=fenerbahçeliyim

hutchinson gibi vasat oyunculara verdiler ...

Ramon ve Atiba başkana vasat dedi resmen.Sonra niye blokluyorsun milleti diyorlar..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Solert

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thør

Ronaldinho Sneijder ile kiyaslanmaz su anda. En iyi zamanlarinda tabiki Ronaldinho ama o is gecti artik. Demiroren zamani gibi gene havaya girmissiniz uzulmeyin sonra...

Ronaldinho ; 33 YAŞINDA

2013: 30 MAÇ 14 GOL 9 ASİST
    2012: 31 MAÇ 12 GOL 10 ASİST
    2011: 51 MAÇ 15 GOL 21 ASİST

SNEİJDER ; 29 YAŞINDA

2013: 31 MAÇ 9 GOL 2 ASİST
    2012: 6 MAÇ 2 GOL 3 ASİST
    2011: 28 MAÇ 6 GOL 4 ASİST

Ronaldinho 33 yaşındayken bile , Sneijder Ronaldinho'nun Yanına bile yaklaşamıyor , sırf fanatikliğinizden kabullenemiyorsunuz

Avrupa dışında hele Brezilya liginde yapılan istatistiklerin hiç bir önemi yok ne yazık ki. Ronaldinho'nun Milan sezonlarında yaptığı istatistğin karşısına Sneijder'in Inter'de yaptığı istatistikleri koy bakalım.

2009-2010

RONALDİNHO ( MİLAN ) ; 43 MAÇ 15 GOL 19 ASİST

SNEİJDER ; 41 MAÇ 8 GOL 15 ASİST

Ronaldinho'yu Neden Diğer Takımlar İstemiyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: RamonJR

Ronaldinho ile Sneijder'i karşılaltırmak olmaz

Dünya üzerinde Ronaldinho gibi futbolcu sayısı elin parmaklarını geçmez.Hala Sneijder diyorlar,neyle besleniyorsunuz arkadaşlar?

Ona bakarsan david beckham gibi futbolcu'nun sayisida bir elin parmaklarini gecmezdi ama ne oldugu belirsiz bir takima gitti, cunku futbolda artik isim onemli degil gosterecegi performans onemli. Mesela Drogba, berbat oynuyor eskisine nazaran. Chelseada ki drogba olsa hem Galatasaray'a gelmezdi, gelseydide parçalardi ligi. Sneijder'de oyle aga. Adam 6 ay oynamadi, kimse istemedi degeri dustukce dustu, o yuzden alabildik. Yoksa sampiyonlar ligini kazandiran sneijderi Galatasaray ruyasinda gorurdu. Ama sneijder'in yasinin genc olmasi bi avantajdi, ve o avantaji iyi kullandi soon zamanlarda.

Yani gercekci olmak gerek, Ronaldinho bir zamanlar dunyanin en iyi futbolcusuydu, simdi ki messi'den, ronaldo'dan kat kat daha iyi futbol oynuyordu. Evet, isim olarak hala dunyanin eb iyilerinden biri. Ama artik eski ronaldinho yok, fenerbahceye gelen ölü Roberto carlos gibi, Galatasaraya gelen ihtiyar Drogba gibi.. Gercekleri soyleyince olmuyor ama durum boyle dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ronaldinho ile Hagi'yi,Carlos'u,Drogba'yı kıyaslayabiliriz.Sneijder ile kıyaslamak ayıp olur Roni'ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bora T.

Ronaldinho ile Hagi'yi,Carlos'u,Drogba'yı kıyaslayabiliriz.Sneijder ile kıyaslamak ayıp olur Roni'ye.

3nün toplamı r10 etmez kariyer olarak .biraz drogba . altın topu koysa 3de direk dağılır zaten . bu adamı anca o dönem ki sevsenko cannavaro kaka nedvet bu adamlarla kıyaslayabilirsin .bakın ben türkiyedki oynadığı takıma verdiği katkıyı demiyorum gelmeden önceki kariyerden bassediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

Galatasaray ve fenerbahçede ondan daha iyi isimler var hende genç olarak varlar. Bjk de böyle bir adam yok gelirse izleriz acıkcası maça bile giderim

bu nasıl bir çelişkili yorumdur yahu :P madem daha iyisine sahipsiniz niye izlemeye geliyorsunuz?
  • 3 ay sonra A2 takimlaa idmanlara cikartirsiniz nasilsa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş'a gelmesini çok istiyorum. Zira Beşiktaşlılarda Q7 ve çetesi geldiğindeki kibiri yeniden görüyor ve arttırıyorum; Ronaldinho da gelsin. Beşiktaş şampiyon olamadığı zaman fatura takımın yıldız olarak atfedilen oyuncusuna kesildiği için Ronaldinho'yu da muhtemelen öğüteceksiniz Ronaldinho Fatih Terim'e teklif edildiğinde oyuncunun antremana alkollü gelme gibi takım içi huzuru bozacak davranışları olduğu için istemediğini belirtmişti. Beşiktaş göz göre göre yine kumar oynuyor, bakalım sonucu yine her zamanki gibi hüsranla mı sonuçlanacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinalyus

Beşiktaş'a gelmesini çok istiyorum. Zira Beşiktaşlılarda Q7 ve çetesi geldiğindeki kibiri yeniden görüyor ve arttırıyorum; Ronaldinho da gelsin. Beşiktaş şampiyon olamadığı zaman fatura takımın yıldız olarak atfedilen oyuncusuna kesildiği için Ronaldinho'yu da muhtemelen öğüteceksiniz Ronaldinho Fatih Terim'e teklif edildiğinde oyuncunun antremana alkollü gelme gibi takım içi huzuru bozacak davranışları olduğu için istemediğini belirtmişti. Beşiktaş göz göre göre yine kumar oynuyor, bakalım sonucu yine her zamanki gibi hüsranla mı sonuçlanacak

Nasıl bi kıskançlık la bu

• ronaldinho yu diğer futbolcularla karşılaştırmak çok komik hagi şınayder kim onun yanında koik olmayn beyler ronaldinho bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

quote:

Beşiktaş'a gelmesini çok istiyorum. Zira Beşiktaşlılarda Q7 ve çetesi geldiğindeki kibiri yeniden görüyor ve arttırıyorum; Ronaldinho da gelsin. Beşiktaş şampiyon olamadığı zaman fatura takımın yıldız olarak atfedilen oyuncusuna kesildiği için Ronaldinho'yu da muhtemelen öğüteceksiniz Ronaldinho Fatih Terim'e teklif edildiğinde oyuncunun antremana alkollü gelme gibi takım içi huzuru bozacak davranışları olduğu için istemediğini belirtmişti. Beşiktaş göz göre göre yine kumar oynuyor, bakalım sonucu yine her zamanki gibi hüsranla mı sonuçlanacak

Neyi kıskanayım ki ? Gelsin başımızın üstünde yeri var. Bir kere ismi yeter. Reklam açısından önemli bir değer. Eğer beşiktaşın kimyasına, kadrosuna uyum sağlarsa sizin için çok da güzel reklam olur. Drogba sayesinde bizim kulüp bedavaya çok büyük reklamını yaptı. Ronaldinho'nun karakteri belli. Kendini gece alemlerine verirse kulübü rezil de edebilir vezir de. Beşiktaşın daha önceki Q7, Simao, Guti, Fernandes gibi yıldız maceralarını görünce yine öğütüleceğini düşünüyorum.

Galatasaray şampiyon olduğu sezonun ardından takımın dengesini bozar diye Ronaldinho riskini alamadı, siz şuanda Ferdinin gece alemleri yüzünden eleştirildiği bir ortamda Ronaldinho'yu getirmeye çalışıyorsunuz. Büyük kumar

• quote:

Galatasaray ve fenerbahçede ondan daha iyi isimler var hende genç olarak varlar. Bjk de böyle bir adam yok gelirse izleriz acıkcası maça bile giderim

Hadi Galatasaray'da Sneijder var yaşı nedeniyle bi adım öndedir Ronaldinho'dan ama Fenerbahçe'de kim var Ronaldinho'ya benzer ara pasları bırakabilcek Cristian mı
  • Geleneksel transfer dönemi idrar müsabakalarına hoşgeldiniz.

Roni formasını giyip imzayı bir atsaydı yahu. Çok erkencisiniz.
    Yazın da ferdi-şino kavgası vardı. Şimdi ferdi'nin ismi okunmuyor. Şino son haftalarda toparladı, öncesinde ahım şahım oynamıyordu.
    Dereyi görmeden paçaları sıvamayın. Q7 çetesini çok çabuk unuttunuz. Hani nerde Dortmund ruhu? 35lik adamlarla Dortmund olunmuyor.
  • quote:

quote:

quote:

Neyi kıskanayım ki ? Gelsin başımızın üstünde yeri var. Bir kere ismi yeter. Reklam açısından önemli bir değer. Eğer beşiktaşın kimyasına, kadrosuna uyum sağlarsa sizin için çok da güzel reklam olur. Drogba sayesinde bizim kulüp bedavaya çok büyük reklamını yaptı. Ronaldinho'nun karakteri belli. Kendini gece alemlerine verirse kulübü rezil de edebilir vezir de. Beşiktaşın daha önceki Q7, Simao, Guti, Fernandes gibi yıldız maceralarını görünce yine öğütüleceğini düşünüyorum.

Galatasaray şampiyon olduğu sezonun ardından takımın dengesini bozar diye Ronaldinho riskini alamadı, siz şuanda Ferdinin gece alemleri yüzünden eleştirildiği bir ortamda Ronaldinho'yu getirmeye çalışıyorsunuz. Büyük kumar

Kariyeri boyunca milyon eurolar hatta 100lerce milyon eurolar kazanmış adamların gece hayatı olmamasını beklemek hayalcilik.Sen Drogba'nın maçtan çıkıp eve gidip uyuduğunu falan mı düşünüyorsun ciddi ciddi ? Adam 35 yaşına gelmiş kazanmadığı kupa yok,maddiyat desen harcamaya ömrü yetmez heralde oynayacağı topun yanında eğlencesi olacak bu zamana kadar olmuşturda.O gece hayatıyla bu zamana kadar oynadığı topta belli.Sene sonu Dünya Kupası var ve bu adam milli takım oyuncusu.İllaki elinden geleni yapacaktır sene sonuna kadar.Önemli olan önümüzdeki sezon için bu adamın önüne bi hedef koymak.Artık CL mi olur başka bişey mi bilemem.

• inşallah gelir ama başarı yüzü göremeyip arabistana giderse çok üzülürüz ronadinho hayranları olarak bari takviyede yapsınlar yanına
  • o değildehttp://www.ntvspor.net/video-galeri/assis-sadece-misafirim şu vidyoyu gördüm bastım kahkahayı yine olmadı galiba demekki ronaldinho türkiyeye daha 5 sene gelmeyecek
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kariyeri boyunca milyon eurolar hatta 100lerce milyon eurolar kazanmış adamların gece hayatı olmamasını beklemek hayalcilik.Sen Drogba'nın maçtan çıkıp eve gidip uyuduğunu falan mı düşünüyorsun ciddi ciddi ? Adam 35 yaşına gelmiş kazanmadığı kupa yok,maddiyat desen harcamaya ömrü yetmez heralde oynayacağı topun yanında eğlencesi olacak bu zamana kadar olmuşturda.O gece hayatıyla bu zamana kadar oynadığı topta belli.Sene sonu Dünya Kupası var ve bu adam milli takım oyuncusu.İllaki elinden geleni yapacaktır sene sonuna kadar.Önemli olan önümüzdeki sezon için bu adamın önüne bi hedef koymak.Artık CL mi olur başka bişey mi bilemem.

Öyle deme Sneijder ve Drogba boş zamanlarında Abi'lerin pilav günlerine gidip ilmi sohbetlere katılıyorlarmış

• quote:

Anlamadığın nokta adam antremana alkollü gelme cesaretini gösterebilen biri. Gece hayatı konusunda ünü var. Gece hayatı konusunda yerlisi olarak Sercan Yıldırım'ı örnek verebiliriz Drogba'nın gece hayatıyla gündeme geldiğini hiç duydun mu ? Neyse mevzuyu Drogba vs Ronaldinho diye sidik yarışına çevirmenin alemi yok. Yaklaşık 1 senedir milli takıma çağrılmamış, milli takım için kasmak istiyorsa beşiktaş'a neden gelsin sence ? Avrupada yoksunuz misal. Ülkesinde kalırsa gündemde olabilir ya da ŞL oynayabileceği bir takımda üst düzey bir performansla yine sükse yapabilir ama beşiktaş ona milli takım yolunda nasıl bir artı katabilir ?

Alex 28 gol, 17 asist yaptığı bir dönemde milli takıma çağrılmadı. Neyse umarım gelir de sevinirsiniz ama bu sefer de elinizde patlarsa daha iflah olmazsınız. Dortmund modeli derken yine çark ettiniz. İnşallah gelir.

• Çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: Thør

quote:

Orijinalden alıntı: draguh

quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

quote:

Orijinalden alıntı: draguh

quote:

Kim var bizde merak ettim?Baroni mi o isim yoksa?

ben sorucaktım arkadaşa da polemik yaratmak istedim. ronaldinho'dan daha yaratıcı kim var acaba

Düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum. Weboyu küçümseyenler şimdi aynısını yapıyorlar.

Webo > Drogba konusunu açan taraftar için Salih > Ronaldinho hiç anormal değil.

Ayrıca Ronaldinho kötü transfer demiyorum ben boşuna saldırıya geçmeyin ama bir Sneijder de değil yani. Beşiktaş'a gelen oyuncu bir anda dünyanın en iyisi oluyor. Q7, Guti'yi hatırlıyoruz.

ironi yaptığını sandım ama ciddi ciddi yazmış adam.... bu nasıl bir futbol bilgisidir arkadaş... trollüğün bu kadarı yuh artık.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.