Şimdi Ara

Ronaldinho Beşiktaş'ta oynamak için menajerleri devreye soktu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
6.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fifa lisanslı bir Türk menajer ile kontağa geçen Ronaldinho Beşiktaş'tan gelebilecek bir teklifi değerlendireceğini söyledi..

Ronaldinho Beşiktaş'ta oynamak için menajerleri devreye soktu.

Kartalbakisi.com'un elde ettiği bilgilere göre Brezilya futbolunun en büyük oyuncularından biri olan Milanlı Ronaldinho Beşiktaş'ta oynamak için menajerleri devreye soktu.

2008 yazında Barcelona'dan Milan'a transfer olan yıldız futbolcunun İtalyan ekibi ile sözleşmesi 30 Haziran 2011'de sona erecek. Milan'da aradığı mutluluğu bulamayan 30 yaşındaki futbolcu, menajeri aracılığı ile kulüp aramaya başladı.

Aynı zamanda Ronaldinho'nun ağabeyi de olan menajeri Roberto, Amerika'da ikamet eden bir Türk menajer ile New York'ta biraraya geldi. Ronaldinho'nun Milan'dan ayrılmak istediğini söyleyen Roberto, kardeşinin Süper Lig'de mücadele eden üç büyük kulüpten gelebilecek teklifleri değerlendirebileceğini söyledi.

Fifa'nın lisanslı menajeri olan Türk menajer ve Belçika'da yaşayan ortağı başta Beşiktaş olmak üzere üç büyük kulüpten konuyla ilgili görüşmek amacıyla randevu almak için girişimde bulundu.

www.kartalbakisi.com'un ulaştığı Türk menajerler konuyla ilgili şu açıklamayı yaptılar:
    "Ronaldinho'nun ağabeyi ve menajeri Roberto bizimle görüşmek istedi. New York'ta kendisi ile biraraya geldik. Roberto kardeşinin Milan'dan ayrılacağını ve Türkiye'den gelebilecek bir teklife sıcak baktığını söyledi. Biz de Beşiktaş başta olmak üzere üç büyük kulüpten randevu talep ettik. Beşiktaş yaptığı yıldız transferlerle çok ses getirdi. Eğer Ronaldinho ile anlaşabilirlerse siyah beyazlı formayı giydirebilirler. Ronaldinho'nun Milan ile sözleşmesi bu yaz sona erecek. Eğer devre arasında transferini yapmak isterlerse Milan kulübü ile de anlaşmaları gerekiyor. Ancak sezon sonunda serbest kalacak. Şu an için konuyla ilgili Beşiktaş yönetimi ile bir görüşme yapmadık. Özellikle Beşiktaş'tan randevu alabilmek için girişimlerimizi sürdürüyoruz."

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20101210/besiktas__ronaldinho.html

• Bugünlük bu kadar yeter yavv. Tadında bıraksak

Fernandes mükemmel olabilir,Buda size koyabilir
  • Yabancı sınırlaması olmasa, bizi seçen yıldızlarla inanılmaz bir takım olurduk vallahi
    Sergei Parajanov
  • alemin gözü yaşlı, ronaldinho beşiktaşlı.
  • Resimde sol kola dikkat Maket gibi
  • ne beşiktaş mış arkadaş bi guti ile q7 yi aldı diye barcelona yaptı bizim media .daha 1 yıl önce başkanına küfür eden taraftar yeteeer yıldırım demirören yeeeterrr diye bagırıyorlar ya harbiden gülüp geçiyorum bu kartallara

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!
  • COK İSTERİZ BJK GELMESİNİ FAYDALI OLUR

Orijinalden alıntı: avianca

ne beşiktaş mış arkadaş bi guti ile q7 yi aldı diye barcelona yaptı bizim media .daha 1 yıl önce başkanına küfür eden taraftar yeteeer yıldırım demirören yeeeterrr diye bagırıyorlar ya harbiden gülüp geçiyorum bu kartallara

sen neyin çekememezliğini yapıyorsun anlamadım.. biz kendimiz de dalga geçiyoruz böyle haberlerle gördüğün gibi.. medyanın hali ortada, birilerini şişirmezse ölecek hastalığı var.. demirören meselesine gelirsek hala seveni çok az ama serdar adalı ile daha da akıllı kararlar veriyor ve hatalarından ders çıkarmış gibi görünüyor.. sorun ne o zaman??

• bu transfer ile Serdar Özkan yakından ilgileniyormuş.

kendisi Türkiye'nin önde gelen menajerlerinden olur [/siz
    e]

ne beşiktaş mış arkadaş bi guti ile q7 yi aldı diye barcelona yaptı bizim media .daha 1 yıl önce başkanına küfür eden taraftar yeteeer yıldırım demirören yeeeterrr diye bagırıyorlar ya harbiden gülüp geçiyorum bu kartallara

Seni takibe aldım koç, güzel yorumların var.
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • quote:

Damar tuzlama severmisin?

quote:

3 saat 12 dk önce
    Orijinalden alıntı : kazze

Ronaldinhoyu da isteriz

Tesadüfe gel

• quote:

Orijinalden alıntı: kazze

Başka bir konuda :

quote:

3 saat 12 dk önce
    Orijinalden alıntı : kazze

Ronaldinhoyu da isteriz

Tesadüfe gel

Ajansspor internet sitesinin ''duyum kaynağı'' DonanımHaber.
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)

• _____________________________
  • quote:

evet o zaman "yeter" diyorduk çünkü berbat bir yöneticiyDİ. Ama kendini düzeltti ve bizde desteklemeye başladık. Anlayamıyorum bunun neresi ayıp veya saçma

Orijinalden alıntı: Colossus_

Guti'yle yan yana oynayamaz tartışmaları başlar yarın fanatikte

Adam haklı beyler..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.