Şimdi Ara

Ron Dennis'e göre Bugatti Veyron… McLaren’ın patronu Veyron için “çöp parçası” dedi. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
11.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: suicide

hocam gözünü seveyim insaf et, 8 litre ve 16 silindirden bahsediyoruz 1000 hp için tabii ki sadece diyeceğim. litre başına verim 125 hp çıkıyor hemde senin bahsettiğin okadar uğraşmaya rağmen. neden bu kadar abartıyorsunuz bu aracı anlayamıyorum ki, dün bir corvette ilanı vardı yanlış hatırlamıyorsam 340000€ ya bundan 500hp daha fazlasını vaad ediyordu...

hocam o araç 350 km de dahi veyronu 400 km de sunduğu stabil sürüşü sunamaz benim anlatmak istediğim gücü üretmek önemli değil bunu zaten her firma yapabiliyor ama veyron da gerçekten anlamlı,kullanılabilir ve yola aktarılabilen bir güç üretilmiş fark burada yoksa 8 litre motordan 3000hp 4000 hp falan zor değerler değil ama seri üretim bir araç için sonrasında olacakların kimse sorumluluğunu alamaz anlatmak istediğim bu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ka40

quote:

Orijinalden alıntı: DaggeredByRuhtan

ne kdr boş yorumlarr yazık.... hala çekemeyenler var.... 8.0 W16 varmı bole motor yapan.... yok

ister 16.0 w24 8 turbolu olsun , bugatti vw grubun'a ayit oldugu surece begenmezler

silindiri, hacmi, turboyu artırmanın zor olan nesi var okadar zamazingoya rağmen çıkarttığı güç sadece 1000 hp, fındık kadar motorlar 150-200 hp lerde gezerken bunu özel kılan ne olacak ki.

http://forum.donanimhaber.com/m_39188722/mpage_1/f_/key_veyron%2Cbelgesel//tm.htm#39221883

verdigim linktenki belgeseli izlemeni tavsiye ederim ,adamlar herseyi acikliyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 10 Mayıs 2010; 16:28:27 >

• size göre şaheser bu adama ve bana göre çöp. var mı ötesi? neden uğraşıyoruz ki birbirimizi ikna etmek için.
  • quote:

size göre şaheser bu adama ve bana göre çöp. var mı ötesi? neden uğraşıyoruz ki birbirimizi ikna etmek için.

"okadar zamazingoya rağmen çıkarttığı güç sadece 1000 hp"

bende videoyu izlemeni tavsiye ettim , boyle sacma sapan bi cumle kurdugun icin .

ayrica benim seni ikna etmek icin caba gosterdigim felan da yok ,umrumda degil senin dusuncen .

okadar kolaysa kendin uret bi motor pattentini al ,bos bos otmekle olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 10 Mayıs 2010; 22:25:56 >
  • konu uzadı gitti. tamam Ron Dennis çöp demiş bence yanlış bir kelime. bana kalırsada veyron etkileyici bir araç değil ama çöp demek kesinlikle fanatiklik olur. ne dizaynı ne konforu ne güvenliği ne yol tutuşu etkileyici. tek özelliği 1000 hp olması ki bu onu dünyanın en leri arasına sokuyor. keşke bu beygiri daha ufak bir motordan alabilselerdi, bir çok kişi gibi bende malesef 8 lt 16 silindir 4 turbo lu bir motordan 1000 hp hadi neysede 1200 nm gibi komik bir tork beklemezdim. o tork en az 2000 nm olmalıydı.
  • Yeni BMW 5 serisi daha önce açılmış bir konu olmasına rağmen 2 sayfa tartışıldı, Bugatti 3.
    DH Forum değil Forbes dergisi yaşam boyu onur ödülü sahipleri karargâhı mübarek
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambo53

konu uzadı gitti. tamam Ron Dennis çöp demiş bence yanlış bir kelime. bana kalırsada veyron etkileyici bir araç değil ama çöp demek kesinlikle fanatiklik olur. ne dizaynı ne konforu ne güvenliği ne yol tutuşu etkileyici. tek özelliği 1000 hp olması ki bu onu dünyanın en leri arasına sokuyor. keşke bu beygiri daha ufak bir motordan alabilselerdi, bir çok kişi gibi bende malesef 8 lt 16 silindir 4 turbo lu bir motordan 1000 hp hadi neysede 1200 nm gibi komik bir tork beklemezdim. o tork en az 2000 nm olmalıydı.

2000 torku niçin isterdiniz ki?Kamyon mu bu?Yük mü çekeceksiniz?Ayrıca 10 kere yazdım üstte 350km. ile stabil giden bir araca konforsuz ve güvensiz diyerek neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz?Dizaynını beğenmeyebilirsiniz ama performansını bu kadar sığ eleştirmenin mantığı ne?407km.'yi yapan bir araçtan daha ne bekleniyor anlamadım ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: enoman

quote:

konu uzadı gitti. tamam Ron Dennis çöp demiş bence yanlış bir kelime. bana kalırsada veyron etkileyici bir araç değil ama çöp demek kesinlikle fanatiklik olur. ne dizaynı ne konforu ne güvenliği ne yol tutuşu etkileyici. tek özelliği 1000 hp olması ki bu onu dünyanın en leri arasına sokuyor. keşke bu beygiri daha ufak bir motordan alabilselerdi, bir çok kişi gibi bende malesef 8 lt 16 silindir 4 turbo lu bir motordan 1000 hp hadi neysede 1200 nm gibi komik bir tork beklemezdim. o tork en az 2000 nm olmalıydı.

2000 torku niçin isterdiniz ki?Kamyon mu bu?Yük mü çekeceksiniz?Ayrıca 10 kere yazdım üstte 350km. ile stabil giden bir araca konforsuz ve güvensiz diyerek neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz?Dizaynını beğenmeyebilirsiniz ama performansını bu kadar sığ eleştirmenin mantığı ne?407km.'yi yapan bir araçtan daha ne bekleniyor anlamadım ki?

ben 2000 nm tork istemiyorum, dediğim şu ki 2000 nm tork olmalıydı o motor ki kimse laf etmesin.

• dennis e katılıyorum gayet yerinde bir açıklama olmuş. hatta eminim "piece of ..." demiştir aslında

dip not: kimseye bu konuda tenezzül edip cevap vermem
  • quote:

quote:

quote:

ben 2000 nm tork istemiyorum, dediğim şu ki 2000 nm tork olmalıydı o motor ki kimse laf etmesin.

İstemek,beklemek ya da her neyse,sonuçta anlaşılan o ki siz kamyon torku istiyosunuz,hem belli mi olur belki birgün lazım olur,daha rahat yük çeker.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İstemek,beklemek ya da her neyse,sonuçta anlaşılan o ki siz kamyon torku istiyosunuz,hem belli mi olur belki birgün lazım olur,daha rahat yük çeker.

işi gırgıra vurmak çok kolay ama bu o motorun eleştirildiği gerçeğini değiştirmiyor. eğer o motor 2000 nm tork üretseydi (ki o hacim silindir ve turbolarla üretmesi gerekir) kimse şuan veyronu eleştirmiyordu. tek gerçek bu.

• Önceki sayfada size detaylı olarak durumu izah etmiştim ama duymak istediğinize inanıyosunuz ısrarla ve inatla.Araç 0'dan 320km.'ye kesilmeden hızlanırken,(internette yüzlerce 0-200mil videosu var)ve aynı araç 350'nin üzerinde Lambolar,Ferrariler can çekişirken stabil ve dengeli bir şekilde hızlanırken ve savrulmazken hala sığ bir şekilde ''şu kadar hacim vs. varsa şu kadar tork çıkmalıydı'' modundasınız.Motorun torkunun düşük olduğuna dair bir tek makale,test,yazı gösterebilir misiniz?Tamamen kendi şartlandırmanız,bu yüzden son mesajımdır,çünkü ben izah etmekten bıktım,siz ise bilerek anlamamaktan bıkmadınız...
  • hayır aracın daha fazla torka ihtiyacı mı varda 1200 nm yetmiyor diyorsunuz

0–100 km/h > 2.46 s
    0 - 100 - 0 > 8.6 s
    0–160 km/h > 5.2 s
    0–240 km/h > 8.6 s
    0–320 km/h > 24.0 s
    0–400 km/h > 50 s

aracın herhangi bir hızlanma eksiği ya da yokuşta çekmeme durumu falan mı var
  • Maalesef anlamsız tork saplantısı buraya kadar sıçramış, ben sadece dizellerle sınırlı sanıyordum, meğerse kaba saba tork değerlerine en az ihtiyaç duyacak bu tür otomobillerde dahi tork arayan varmış.

Aslı astarı olmayan bu tork efsanesinin böyle bir topiğe dahi sireayet etmiş olması hayli düşündürücü.

Öte yandan bu aracı ben de eleştiriyorum ama eleştirilerin bazılarının çok insafsız olduğunu söylemeden geçmeyeceğim.

quote:

Orijinalden alıntı: |_-0zZie-_|

hayır aracın daha fazla torka ihtiyacı mı varda 1200 nm yetmiyor diyorsunuz

0–100 km/h > 2.46 s
    0 - 100 - 0 > 8.6 s
    0–160 km/h > 5.2 s
    0–240 km/h > 8.6 s
    0–320 km/h > 24.0 s
    0–400 km/h > 50 s

aracın herhangi bir hızlanma eksiği ya da yokuşta çekmeme durumu falan mı var

• torkla dalga geçer gibi konuşuyorsunuz ama 0-100 0-200 lerde 100-200 kg daha ağır olan AMG ler bmw M leri tork ları sayesinde geçebiliyor.

eğerki veyron un 2000 nm torku olsaydı 1/4 mili 10 sn altında tamamlayıp efsane araçların arasına girebilirdi.
  • quote:

torkla dalga geçer gibi konuşuyorsunuz ama 0-100 0-200 lerde 100-200 kg daha ağır olan AMG ler bmw M leri tork ları sayesinde geçebiliyor.

eğerki veyron un 2000 nm torku olsaydı 1/4 mili 10 sn altında tamamlayıp efsane araçların arasına girebilirdi.

BMW M demişsiniz de benim bildiğim M'ler genellikle kalkışlarda diğer rakiplerine göre kötüdür.M'ler genellikle yüksek hızlarda açılan motorlara sahiptir
  • Hayır beygir güçleri sayesinde geçiyor...

quote:

torkla dalga geçer gibi konuşuyorsunuz ama 0-100 0-200 lerde 100-200 kg daha ağır olan AMG ler bmw M leri tork ları sayesinde geçebiliyor.

• Bence veyron mclaren'den daha güzel bir araç. Fakat Mclaren'in performan tutkunları için daha çekici olduğu su götürmez. Veyron performanstan çok bir güç simgesi. Şekli ile büyük motoru ile. Ama tabi böyle bir araçla yolda sollanmak kimsenin hoşuna gitmez o da ayrı bi konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tralles

Hayır beygir güçleri sayesinde geçiyor...

quote:

+1

diğer yandan bunu rambo kardeşin izlemesin isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: tralles

Hayır beygir güçleri sayesinde geçiyor...

quote:

15 hp daha fazla diyemi e63 daha ağır olmasına rağmen m5 ten iyi hızlanıyor. güldürme adamı. 150 nm daha fazla torku var diye e63 daha iyi ivmeleniyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.