Şimdi Ara

Ron Dennis'e göre Bugatti Veyron… McLaren’ın patronu Veyron için “çöp parçası” dedi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
151
Cevap
0
Favori
11.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • McLaren Automotive’in Yönetim Kurulu Başkanı Ron Dennis, dünyanın en pahalı üretim otomobilini ‘tam bir çöp” olarak nitelendirdi. 63 yaşındaki Dennis Arabian Business ile yaptığı röportajda Bugatti Veyron’da onu mutlu eden en ufak bir özellik göremediğini söyledi ve Veyron’u aşırı çirkin bulduğunu ve yol tutuşunun da çok iyi olmadığını belirtti.

Dennis, “Motoru dışarı çıkarmak için otomobili kesip açmak zorunda kaldıklarını biliyorum” dedi ve ekledi “O motor konfigürasyonu ile, bilirsiniz işte, virajları alamaz.”

Dennis daha sonra bir önceki süper otomobili McLaren F1’in Bugatti ile kıyaslandığı otomobil programı Top Gear’a atıfta bulundu. V12 motorlu F1’in 16 silindirli Veyron’u birçok kez ezip geçtiğini, bu yüzden McLaren F1’in geride kalmasını bekleyen program ekibinin hüsrana uğradığını iddia etti.

Bugatti Veyron’da 1001 bg üreten 16 silindirli 8 litrelik, dört turbo beslemeli bir motor bulunuyor. Buna karşılık McLaren F1’de 636 bg üreten doğal emişli 6 litrelik bir motor var.

McLaren’in en yeni süper otomobili MP4-12C ise 608 bg üreten 3.8 litrelik çift turbo beslemeli motor barındıran hafif bir araç. Üstelik bu serinin en üst modeli değil, zira daha da güçlü bir model geliştiriliyor.

kaynakhttp://www.ntvmsnbc.com/id/25082862/

özellikle son kısım veyron denilen şekilsiz ucubenin papucunun iyice dama atılacağına işaret gibi

• veyron her zmn gözümde 1 numara
  • Veyron 1 numaradır kim ne derse desin traş ..... 8.0 W16 soğutma sağlansa 3000HP ....
  • Haklı bir açıklama.
    Veyron'un pist zamanlarının McLaren F1'den daha iyi olacağını zannetmiyorum. 92 model olduğu halde halen son teknoloji otomobillerle kafa kafaya giden bir araç McLaren F1.
    E böyle bir otomobil üretmişseniz Veyron'u beğenmeme lüksünüz vardır
  • Güzelliğin on par'etmez
    Motordaki güç olmasa
    Eğlenecek yer bulamam
    Nürngberg deki pist olmasa
  • dayı 70 yaş sendromuna girmiş belli.ne dediğini bilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Haklı bir açıklama.
    Veyron'un pist zamanlarının McLaren F1'den daha iyi olacağını zannetmiyorum. 92 model olduğu halde halen son teknoloji otomobillerle kafa kafaya giden bir araç McLaren F1.

veyronun bir pist aracı olduğunu kim söylüyor ki zaten herkes bağırıyor bu arabanın yol tutuşu iyi değil diyeben de ne kadar vw grubu sevmesemde veyronun motoruna ve gösterişine hayranım ona ucube diyenler bir kez yolda görsünler de sonra konuşsunlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Güzelliğin on par'etmez
    Motordaki güç olmasa
    Eğlenecek yer bulamam
    Nürngberg deki pist olmasa

Güzel olmuş, ama o pist Nürbürgring olmasın..
  • quote:

Haklı bir açıklama.

• quote:

Orijinalden alıntı: |_-0zZie-_|

quote:

Haklı bir açıklama.

veyronun bir pist aracı olduğunu kim söylüyor ki zaten herkes bağırıyor bu arabanın yol tutuşu iyi değil diyeben de ne kadar vw grubu sevmesemde veyronun motoruna ve gösterişine hayranım ona ucube diyenler bir kez yolda görsünler de sonra konuşsunlar

Ben demiyorumki Ron Dennis diyor. Bence haklı. Neden?
    Veyron onun için bi depo benzin parası kadar uzaktadır ancak
    Benim değindiğim nokta 92 yılında üretilmiş, atmosferik motorlu, manuel şanzımanlı bir araç olan McLaren F1'in 10 yıldan uzun süre en hızlı yol otomobili ünvanını koruması ve halen Enzo, Veyron, Reventon, LP640 gibi araçlara kafa tutacak kadarda zamanın ötesinde olması.
    McLaren F1'i yapan firmanın sahibi bu adam. Haliyle normaldir o adamın bunu diyebilmesi.

http://www.youtube.com/watch?v=RXqSedWSu2k

Geçiliyor ama hakkını yememek lazım:)

• quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

Haklı bir açıklama.

Veyron gözümde hep sporcu bir atletten ziyade protein tozu alıp body abanıp şişmiş adamlar gibi kalıcak...

• quote:

quote:

Haklı bir açıklama.

Güzel kardeşim bana göre ucube var mı Brock lesnar'ın otomobil hali gibi resmen 4 turbo beslemeli 8 litre W16 motorlu bir araç ama Drag yarışı dışında bir albenisi yok! nerde lambo daki ferrarideki mclarendeki ruh alttaki videoya bakın veyron f1'i geçene kadar ne çekiyor ki rakibi kendisinden 14 yaş büyük 6.1 litre hacimli v12 motora sahip üstelik atmosferik şimdi bu mudur yani veyron Ayriyeten benim 2 milyon eurom olsa buna bağlayacak kadar zevksiz değilim

link http://www.dailymotion.com/video/x9qmgx_bugatti-veyron-vs-mclaren-f1_auto?start=9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asarhaddon -- 7 Mayıs 2010; 20:03:53 >

• quote:

quote:

quote:

Haklı bir açıklama.

Ben demiyorumki Ron Dennis diyor. Bence haklı. Neden?
    Veyron onun için bi depo benzin parası kadar uzaktadır ancak
    Benim değindiğim nokta 92 yılında üretilmiş, atmosferik motorlu, manuel şanzımanlı bir araç olan McLaren F1'in 10 yıldan uzun süre en hızlı yol otomobili ünvanını koruması ve halen Enzo, Veyron, Reventon, LP640 gibi araçlara kafa tutacak kadarda zamanın ötesinde olması.
    McLaren F1'i yapan firmanın sahibi bu adam. Haliyle normaldir o adamın bunu diyebilmesi.

http://www.youtube.com/watch?v=RXqSedWSu2k

Geçiliyor ama hakkını yememek lazım:)

bence yine de çöp demesi çokta mantıklı değil üretilme amaçları farklı araçlar sonuçta mclaren le veyron biri tamamen pist için adapte edilmiş mükemmel atmosferik motoru olan yol tutuşu sınırlarda olan ve zamanında ötesinde bir araç diğeri de harika aktarma organlarına, gösterişe ve mükemmel bir motora sahip 407 km görebilen, aerodinamisi ve yüksek hız stabilitesi zamanında ötesinde bir araç çöp demek tamamen kıskançlıktır

• o adama göre çöp olabilir gitsin daha iyisi varsa alsın alabilir de tabii

çogumuzun hayallerini süsleyen bi araba ama bana görede bilindik markaladan şaşmamalı.
  • Veyron'un en büyük özelliği, kendini toplumun her kesiminden bireylere kabul ettirebilmesidir. DH Forum'da bile tartışma çıkarabiliyor. Savunanları falan oluyor. W16, zibilyon cc...vs fasa fiso.
  • Emeklilik vakti gelmiş amcanın
    Veyron pistte daha kötüdür araç yaklaşık 1900 kg McLaren ise 1200 kg civarı performans olarak McLaren hâlâ çok iyidir...
    Top Gear'da ilk izlediğimde kalkışta ne oluyoruz dedim ondan sonra Bugatti spoilerini çıkararak şovunu yaptı tabi
    Bugatti sanırım 2011'de yeni aracıyla gelecek merakla bekliyorum
    Tasarım görecelidir ama tasarımından en çok nefret ettiğim araçlardan biridir McLaren F1

Ron Dennis'e göre Bugatti Veyron… McLaren’ın patronu Veyron için “çöp parçası” dedi.

• Bence dayı ne dediğini bilmiyor,yaşlılıktan olsa gerek.

Arkadaşlar veyron un yol tutuşu nasıl kötü anlayamadım ben.
    Veyron 407 km hıza çıkabiliyor ve o hızda halen yolunda stabil gidebiliyorsa,havalanıp uçmuyorsa ve bunlardan sonra da kazasız belasız durabiliyorsa nasıl oluyorda halen yol tutuşu "kötü".

Ayrıca bugatti bence bi 15 yıl daha dünyanın seri üretim en güçlü,en hızlı aracı olarak kalacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: playumb

Bence dayı ne dediğini bilmiyor,yaşlılıktan olsa gerek.

Arkadaşlar veyron un yol tutuşu nasıl kötü anlayamadım ben.
    Veyron 407 km hıza çıkabiliyor ve o hızda halen yolunda stabil gidebiliyorsa,havalanıp uçmuyorsa ve bunlardan sonra da kazasız belasız durabiliyorsa nasıl oluyorda halen yol tutuşu "kötü".

Ayrıca bugatti bence bi 15 yıl daha dünyanın seri üretim en güçlü,en hızlı aracı olarak kalacaktır.

yol tutuş ve aerodinami farklı şeylerdir

• para olduktan sonra 10 tane turbo 30 tane silindir vs. ile 5000 hp de çıkarılır bu sorun değil ki. adam haklı, tipsiz çirkin ördek yavrusu gibi bir şey işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

para olduktan sonra 10 tane turbo 30 tane silindir vs. ile 5000 hp de çıkarılır bu sorun değil ki. adam haklı, tipsiz çirkin ördek yavrusu gibi bir şey işte.

hocam ciddi misin makara mı yapıyorsun
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.