Şimdi Ara

Ron Dennis'e göre Bugatti Veyron… McLaren’ın patronu Veyron için “çöp parçası” dedi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
151
Cevap
0
Favori
11.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen ben otomobili telaffuz edemezken ron dennis işin tepesindeydi ve neyin ne olduğunu hepimizden vev top ve bir çok kişi den de fersah fersah daha iyi bilmekteki neye göre de iyi olduğunuda söylemiş.

Buradaki tek nokta çop kelimesi ki o kadar da ukalalık yapsın artık ve konuşmada dikkat çeksin.
  • Açıklama biraz jose mourinhonunkilere benzemiş....
    Bence haksız değil... Ne yapayım düz yol performansını viraj dönemedikten sonra...
  • Katılıyorum gösteriş arabası bundan öteye de geçemiyor malesef.
  • bu araç üstünde tartışma yapmak çok komik geliyor bana.herkes veyron kullanmış,hayatı süpersporlarla geçmiş gibi konuşuyor.top gear daki tur videosu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leylandi -- 7 Mayıs 2010; 23:12:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

http://en.wikipedia.org/wiki/Top_Gear_test_track

şuan ferrari fxx ilk sırada.burdaki sıralama biraz eski.

• zaten veyronu olanın mc laren'i de fxx'i de zondası da vardır bu nedenle telaşa gerek yok piste onlarla çıkar

350 km/s+ hızlarda burmester'ından namelerle seyrederken çevrede çok fazla ......ecek şey olacağını düşünmüyorum

tavuklar ve yumurtalar hesabı horoz işine bakar
  • Gerçi bu haber daha önce forumda verildi ama anıları tazeleyetim dedim

ünyanın en zengin ve ünlü araba kolleysiyoncusu Andy Evi, fiyatı yaklaşık 2 trilyon lira olan Bugatti Veyron marka arabayı satın almadan önce test sürüşü yapmak istedi.

Test sürüşü sırasında bu yol canavarıyla hız yapan evi, Teksas'da gaza yüklenince araba kontrolünden çıktı. Yoldan çıkan Bugatti Veyron, büyük bir hızla göle daldı. Son anda pencereyi açıp boğulmaktan kurtulan Andy Evi, yoldan geçenler tarafından kurtarıldı.

Araba firmasına telefon eden milyoner kolleksiyoncu için hemen bir ekip gönderilirken kazayı yara almadan atlatan adamın şaşkınlığı kameralara böyle yansıdı

Kaynakhttp://www.habervitrini.com/2_trilyonluk_arabayla_boyle_daldi-432381.html

Düşünün bir kere nasip olmuş veyron almışsınız, sahil boyunda geziyorsunuz. Hem kızlara hava atayım hem de Türksünüz ya! arabaya az yaktırayım diye . yavaş yavaş gidiyorsunuz. kolay değil sakin kullanımda 25 limitlerde 100 lt yakıyor

Neyse hikaye bu ya bir anda bir Ferrari size makas atarak yanınızdan geçti. Tabi ki çok sinirlendiniz Sen kim oluyorsunda kardeşim dünyanın en pahalı ve hızlı aracına kafa tutuyorsun. Bastınız gaza bir makas iki makas üç -dört derken güüüüüüm işte bu sefer balyoz! gözünüzü açtınız Tırın camına yapışık haldesiniz.

Tabi ki latife ama dünyada tokyo drifti tekrar çevirecek kadar uzmanlığa sahip çok fazla kişi yok. Yukarıdaki yazılanları okudunuz Bu tüm otomobiller için geçerli ama özellikle bir spor otomobil insana maksimum güven vermeli öyle değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Asarhaddon

Gerçi bu haber daha önce forumda verildi ama anıları tazeleyetim dedim

ünyanın en zengin ve ünlü araba kolleysiyoncusu Andy Evi, fiyatı yaklaşık 2 trilyon lira olan Bugatti Veyron marka arabayı satın almadan önce test sürüşü yapmak istedi.

Test sürüşü sırasında bu yol canavarıyla hız yapan evi, Teksas'da gaza yüklenince araba kontrolünden çıktı. Yoldan çıkan Bugatti Veyron, büyük bir hızla göle daldı. Son anda pencereyi açıp boğulmaktan kurtulan Andy Evi, yoldan geçenler tarafından kurtarıldı.

Araba firmasına telefon eden milyoner kolleksiyoncu için hemen bir ekip gönderilirken kazayı yara almadan atlatan adamın şaşkınlığı kameralara böyle yansıdı

Düşünün bir kere nasip olmuş veyron almışsınız, sahil boyunda geziyorsunuz. Hem kızlara hava atayım hem de Türksünüz ya! arabaya az yaktırayım diye . yavaş yavaş gidiyorsunuz. kolay değil sakin kullanımda 25 limitlerde 100 lt yakıyor

Neyse hikaye bu ya bir anda bir Ferrari size makas atarak yanınızdan geçti. Tabi ki çok sinirlendiniz Sen kim oluyorsunda kardeşim dünyanın en pahalı ve hızlı aracına kafa tutuyorsun. Bastınız gaza bir makas iki makas üç -dört derken güüüüüüm işte bu sefer balyoz! gözünüzü açtınız Tırın camına yapışık haldesiniz.

Tabi ki latife ama dünyada tokyo drifti tekrar çevirecek kadar uzmanlığa sahip çok fazla kişi yok. Yukarıdaki yazılanları okudunuz Bu tüm otomobiller için geçerli ama özellikle bir spor otomobil insana maksimum güven vermeli öyle değil mi?

veyron makasda savrulur mu yahu sende abartmışssın da bu kadarı olmaz yani

sana tavsiyem superspora gerek yok spor bir araç kullanman arkadaşım clio rs, leon fr ne olursa bunlar bile savrulmazken veyronun savrulacağını iddia etmek . . . . .

onu da geçtim zaten yanyana düzlükte 1-2 sn giderler sonra veyron kaybolur

• tasarım faciasi

ÇİRKİNNN

ama gidişine laf yok
  • Drag yarışları için üretilmiş bir araba tasarımı eh işte ahım şahım bir tasarım yok ron doğru söylemış 90 yıllarda mclaren f1 yaptı bugatti ye kadar kafa tuttu bütün arabalara kaç senedır ve bunu kaç sene önce yaptı

gidişine laf yok o kadar motoru bana taksan bende giderim herhalde 16.4 motor bırakında gitsin
  • Doğru söze ne hacet.
  • Gerçekten yol tutuşu kötü aracın videolara dikkat edin bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: leylandi

quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

http://en.wikipedia.org/wiki/Top_Gear_test_track

şuan ferrari fxx ilk sırada.burdaki sıralama biraz eski.

fxx street legal olmadığı için listeden elediler

• veyron tip olarak bence bayağı güzel. vasat, eh idare eder falan değil, bildiğin güzel araç.
  • Ron Dennis'in de canına tak dedi demekki şu VW Group fanatikleri.
    Adamlar 30milyarlık araç alıyor VW den sonra gidip Bugatti'yi savunuyor gözü kapalı
  • Valla veyronun tipini begenmiyorum ayni sekilde mclaren'da ,ama mclarenin yaninda smoking giyinmis hircin cocuk gibi duruyor veyron
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Bir insanın 4 günde çektiği havayı 1 saniyede çekiyor
    son hızda 12 dakkada bir depo benzin içiyor
    407 Km /S
    15 dakka boyunca son hızda gidersen lastikler erirmiş
    saniyede 1 futbol sahasını geçiyor
    4 turbo 10 tane hava filtresi kullanıyor
    biri bu canavarı test ederken test aşamasındaki verdiği bilgilerdir.

İşte bunlar aracı birazda başarısız kılan 4 turbo 12 dakikada bir depo benzin düşünün tam performansta 100 km'de 100 lt benzin sakin kullanımda 25 litre benzin bu kadar büyük güç unsurlarına sahip ama verimli kullanamıyor ilk versiyon 2003'te yoldan çıkmış ve uçmuştu. Daha sonra gücü vs'yi düşürüp 2006da tekrar piyasaya sundular. Kısacası demek istediğim bu araç kesinlikle mühendislik harikası değil inanılmaz bir güç 1900 kg'lik bir ağırlık daha az güç ama daha az ağırlık ve daha kusursuz bir aerodinami ile bu araç çok daha başarılı olabilirdi. Bir de üzerine başarısız bir dizayn işte veyron bu. Hatta bir zaman aracın 2.5 milyon euro'ya malloduğunu ve maliyetinin satış fiyatını geçtiğini firmanın sırf prestij için bu aracı çıkardığına dair bir yazı okumuştum. güncel kaynaklar 1.5 milyon euro'dan bahsediyor. Ancak Bu bile inanılmaz bir maliyet değil mi buna vereceğiniz parayla süperspor kolleksiyonu yapılır

Sen ne yaptın ya bu araba senin benim için üretilmemiş sen son hıza çıkarsan tabiki yakıcak valla marka fanatikliği diyeceğimde veyronla yarışıcak daha araba üretilmedi... dünyanın en hızlı arabası ..

quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

Açıklama biraz jose mourinhonunkilere benzemiş....
    Bence haksız değil... Ne yapayım düz yol performansını viraj dönemedikten sonra...

araştır izle diyorum sana viraj dönemiyormuşmuş tövbe tövbe 150 ile çok ama çok rahat viraj alıyor 200'e kadar yolu var .. Almanyadaki kapalı pistte testini izle.

• quote:

Orijinalden alıntı: over and under

quote:

sana tavsiyem superspora gerek yok spor bir araç kullanman arkadaşım clio rs, leon fr ne olursa bunlar bile savrulmazken veyronun savrulacağını iddia etmek . . . . .

düz yolda yoldan çıkan araç makasta haydi haydi çıkar ve dikkat edersen bu aracı sürende öyle senin benim gibi değil adam kolleksiyoncu bu araçları gayet yakından tanıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: over and under

quote:

düz yolda yoldan çıkan araç makasta haydi haydi çıkar ve dikkat edersen bu aracı sürende öyle senin benim gibi değil adam kolleksiyoncu bu araçları gayet yakından tanıyor

bi adam arabayı yoldan çıkardı diye hadi veyron kötü olsun var mı böyle birşey dengesiz bir anda dengesiz bir şekilde dip gaz yaptıysa ki yapabilir hepimiz insanız hata yapabiliriz araba da haliyle 1000 bg in vermiş olduğu güçle kontrolden çıkmış olabilir ne var şimdi bunda

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.