Romanya Ukrayna Polonya Cek Cumriyeti Avusturya Almanya Yol arkadaşı arıyorum Aracımla gideceğim.Aracım 2007 Clio 1.4 lpgli. Yol masrafı en fazla 800 tl iki kişi olursak 400 tl olacak adam başı. Yeşil sigorta 180 tl bir aylık. 90+90 olacak.Masraf belimi büktüğünden yol arkadaşı arıyorum ve yalnız tatı çıkmıyor.adam başı sigorta dahil 500 tl ye takabül ediyor. Daha öncede gezgin arkadaşla ermenistan rusya gezisi yaptık o benim kadar istekli olmadığı için vize yi sorun yaptığı için gelmiyor.gelmeyen adamı da zorla götüremezsin.Eğer senin aracın daha rahat bir aracsa senin aracla da gideriz ama ben arabayı kullanmalıyım.çünkü araba kullanmak her şeyim benim. Toplam 5000km olacak. 3 kişi olursa masraf adam başı sigorta dahil 350 tl ye düşüyor. Ucuz ülkelerdeki otellerde kalacağız.Romanya Ukrayna Polonya vs.Oteller günlük max. 30 tl olarak hesaplayın. Haritam vs. mevcuttur.Daha öncede avrupa gezilerine sahibim.Bilgim var. Tarih Ekim olabilir ya da kurban bayramı. Gün max. 1 hafta olacak. Güzergah Bulgaristan Romanya Ukrayna Polonya Cek Cumriyeti Avusturya Almanya Tekrar Avusturya Slovenya Hırvatistan Sırbistan Makedonya Yunanistan ve tekrar istanbul. Gelmek isteyen ciddi arkadaşlar msj atsın.Her türlü tarih uyar. Ciddi olmayan yalama arkadaşlar lütfen rahatsız etmesin.
hocam yaş kaç hangi şehirdesiniz bide 7 ülke bir hafta vakit biraz zor olmaz mı
28 yaş hem istanbul ve ardahan ikamet.siz? zor ama bazı ülkeleri transit geçeriz. düşünmez misin?
quote:
Orijinalden alıntı: turbolinea
28 yaş hem istanbul ve ardahan ikamet.siz? zor ama bazı ülkeleri transit geçeriz. düşünmez misin?
düşünüyorum hocam öğrenciyim bende yaş 23 de
quote:
Orijinalden alıntı: matador_36
quote:
düşünüyorum hocam öğrenciyim bende yaş 23 de
kardeşim...eğer ciddiysen telefon ver arayayım pm at. ciddi değilsen sorun değil ekilmeye alıştım.
hocam başka zaman yine gezi yaparan belki gelirim ama şimdi olmaz özellikle kuzey ülkeleri olursa iyi olur
quote:
Orijinalden alıntı: aşkacısı
hocam başka zaman yine gezi yaparan belki gelirim ama şimdi olmaz özellikle kuzey ülkeleri olursa iyi olur
GÜRCİSTAN RUSYA UKRAYNA KİEV VE LVİV(%85 NÜFUS BAYAN) POLONYA ÇEK CUMHURİYETİ AVUSTURYA VİYENA OLMAK ÜZERE...ALMANYA MÜNİH OLMAK ÜZERE YAPABİLİRİM. LVİVE KADAR ARACIN BENZİN MASRAFI TAHMİNİ 200 TL BULMUYOR. DÜŞÜNÜRSEN GELİRSEN BEKLERİM.OLUMLU OLUMSUZ CEVAP YAZARSAN SEVİNİRİM
GÜRCİSTAN RUSYA UKRAYNA KİEV VE LVİV(%85 NÜFUS BAYAN) POLONYA ÇEK CUMHURİYETİ AVUSTURYA VİYENA OLMAK ÜZERE...ALMANYA MÜNİH OLMAK ÜZERE YAPABİLİRİM. LVİVE KADAR ARACIN BENZİN MASRAFI TAHMİNİ 200 TL BULMUYOR. DÜŞÜNÜRSEN GELİRSEN BEKLERİM.OLUMLU OLUMSUZ CEVAP YAZARSAN SEVİNİRİM
hocam şimdi gelmem mümkün değil bir daha ki sefere demiştim
arkadaşlar tanımadığınız bir insanla geziye çıkarsınız. adam paket taşıyıcısıdır.yolda tutarlar en az 10 yıl. mokoko hergün.dikkat derim. yurt dışı sakat iş.
sözüm meclisden dışarı
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: aşkacısı
benim gideceğim zaman belli değil ki? sen en erken ne zaman gelrsin? sakın 5 sene sonra deme
quote:
Orijinalden alıntı: @KlavYE@
arkadaşlar tanımadığınız bir insanla geziye çıkarsınız. adam paket taşıyıcısıdır.yolda tutarlar en az 10 yıl. mokoko hergün.dikkat derim. yurt dışı sakat iş.
sözüm meclisden dışarı
lafına dikkat et. nedir bu imalı sözler? paket taşıyıcısı olsam yol arkadaşı aramam.
burası forum kimseyi tanımadan yorum yapılır. iyi gezmeler.
halen arkadaş bulamadım. ya da gürcistan rusya ukrayna polonya almanya olabilir. gelecek dostlarımız yok mu? yalnız bir yerlere gitmekten yoruldum
quote:
halen arkadaş bulamadım. ya da gürcistan rusya ukrayna polonya almanya olabilir. gelecek dostlarımız yok mu? yalnız bir yerlere gitmekten yoruldum
Hocam yanlış anlamayın ama bi insan forumdan konuda arkadaş bulup şak diye gidemez, bazı arkadaşlar demiş ya birşey taşıyorsanız? Veya yolda çevirip kaçırılırsa? Veya ne bileyim bir sürü ülke geziceksiniz, orada başınıza birşey gelirse sizin veya bizim ne diye açıklama yapacaksınız? İnternetten buldum tanımıyorum pek fazla falan mı? Bu işler öyle olmaz, önce tanışırsınız, biraz muhabbet olur, birbirinize gittiğiniz yerlerden ordan burdan bahsedersiniz ki yavaştan birbirinize güven verin. Benim yaşım 22, öğrenciyim, doğma büyüme İstanbul Gaziosmanpaşa'da ikamet ediyorum ve ben de böyle birşey düşünüyorum, özellikle Polonya,Rusya,Ukrayna gibi ülkeleri gidip gezmek falan ama en az gittiğin zaman 15 gün dolaşıcaksın 1 hafta çok az bir süre ve para olayını da en ince detayına kadar düşünmek lazım. Siz geziyi 1-2 ay sonraya erteleyin ve şimdiden aramaya başlayın yol arkadaşı, umarım bulursunuz.
başka gelen yok mu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme