Şimdi Ara

[ROM] T.M.C / CyanogenMod 7.2.0 - 19.05.2013 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
10
Favori
28.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncellikle eline sağlık hocam hemen kurup deneyeceğim bi de bişey soraktım sana.miui nin mesaj müzik programını filan çalıştırabilir miyiz bu romda
  • Bu guncellestirmeyi cwmden rom yuklendikten hemen sonra mi kurmak gerekiyor? yoksa kurulu sistemi bozmadan kursak olurmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ÜmitsizAdam-

Hiçbir Wipe yapmadan üstüne kuruyorum romun, sorun olmaz di mi ÜmitsizAdam?
  • son güncellemeyi kurdum. açılış uzun sürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siamat

son güncellemeyi kurdum. açılış uzun sürüyor.

Açılış uzun sürmüyor,telefon açılmıyor.

Bunun için üzgünüm arkadaşlar,birşeyler ters gitti kernelde. En kısa zamanda düzelteceğim. Güncellemeyi geri çektim.
  • bende acılıyor
    2 gundur kullanıyorum
  • bende de aciliyor ama eskiye gore sorunlu gibi kamera kapatma hatasi aldim bu ilk defa daha once hic olmamisti bi de sarj hic degismemis yine ayni gidiyor

• Ben de de açılıyor...

• ROM güncellendi;

- Bütün sensörler güncellendi. Artık hepsi çalışıyor
    - Pusula sorunu giderildi
    - Batarya ömrü ve sistem stabilitesi için bazı ayarlar eklendi
    - Bu güncelleme dalvik-cache yi sileceğinden güncellemeden sonraki ilk açılış uzun sürebilir. Nedeni uygulamaları tekrar yüklüyor oluşudur (verileriniz silinmeyecektir)
  • Selamlar. bir senedir bu telefonu kullaniyorum. Telefonun en buyuk sıkıntısı gorusme yaparken karsidakinin sesi cok az geliyor. bunun icin bo rom lardan birini kursam duzelirmi. ayrica ben sd kart yok, olmalimi bu islemleri yapabilmek icin. tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: fagala

Selamlar. bir senedir bu telefonu kullaniyorum. Telefonun en buyuk sıkıntısı gorusme yaparken karsidakinin sesi cok az geliyor. bunun icin bo rom lardan birini kursam duzelirmi. ayrica ben sd kart yok, olmalimi bu islemleri yapabilmek icin. tesekkurler

Bu romdaki görüşme kalitesine hayran kalacaksınız bence Bu arada sd kart takarak yapmak sizin için daha iyi olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberDriver

quote:

Selamlar. bir senedir bu telefonu kullaniyorum. Telefonun en buyuk sıkıntısı gorusme yaparken karsidakinin sesi cok az geliyor. bunun icin bo rom lardan birini kursam duzelirmi. ayrica ben sd kart yok, olmalimi bu islemleri yapabilmek icin. tesekkurler

Bu romdaki görüşme kalitesine hayran kalacaksınız bence Bu arada sd kart takarak yapmak sizin için daha iyi olacaktır

Bir cok rom kurulumu anlatilmis sanirim. Ben hangisine bakarak en kolay bir sekilde kurarim. bana link verebilirmisiniz. tesekkurler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CyberDriver

quote:

Bir cok rom kurulumu anlatilmis sanirim. Ben hangisine bakarak en kolay bir sekilde kurarim. bana link verebilirmisiniz. tesekkurler.

Bu yöntem sizin için daha rahat olacaktır.

quote:

- Dikkat bu ROM sadece Official 2.3 ROMlardan birinin üzerine yüklenebilir. CWM yükleme işi en basit olan 2.3 rom B518 dir.İlk olarak B518 Offical Firmware'yi kurun.
    - Offical 2.3 ana konu
    http://forum.donanimhaber.com/m_55596662/tm.htm
    - Cwm linkleri
    Cwm 5.5.0.4 (status7 hatası alanlar bunu kullanın) :http://www.mediafire.com/?od4iym44ladqhng
    Cwm 5.0.2.7 (önerilen) :http://www.mediafire.com/?s0435ayknkju69a
    - Cwm ve Rom kurulumu
    - B518 yükleme işlemi bittikten sonra, dahili hafızaya attığınız dload klasörünü silin.
    - Telefonu ses açma+ses kısma+power tuşuyla açın
    - pembe ekran gelecek, telefonu pc'ye bağlıyoruz
    - image klasörü içindeki recovery.img dosyasını PC'nize kopyalayarak yedekleyin
    - CWM uygun versiyonu indirin, içinden çıkan recovery.img yi telefon içinde image klasörüne kopyalayın. ( orjinal recovery dosyasını değiştirmiş olacaksınız işin özeti)
    - bataryayı çıkartarak telefonu kapatın, ses açma ve power tuşu ile telefonu açın
    - Wipe Data/ Factory Reset seçeneği seçin ve tekrar ana menüye gidin.
    - Wipe Cache Partition seçeneğini seçin ve tekrar ana menüye gidin.
    - Advanced bölümüne giderek Wipe Dalvik Cache seçeneğini seçin ve tekrar ana menüye gidin.
    - Install zip from SD Card seçeneğini seçerek, SD kartınıza daha önce kopyaladığınız, yeni atılacak özel ROM dosyasını seçin.
    - Yükleme işlemi tamamlandığında ClockworkMod ana menüsüne giderek Reboot System Now seçeneğini seçin.
    - Telefonunuz yeniden başlatılacaktır. Bu işlem normal açılma işleminden daha uzun sürecektir. (Bir kaç dakika)
    *Status 7 hatası alanlar cwm 5.5.0.4. ü deneyin
    * Cwm da harici sd kartı göremeyenler reboot recovery yapın

• Sanirim ben yapamam bunlari. Daha benim telde ne yuklu onu bile bilmiyorum. Antalyada olsaydin senin yanina gelirdim.

• Ben telefonu aldığımdan beri hiç bir rom kurmadım bende offical 2.3 mü yüklüdür acaba. Bri arkadaş ne yapmam gereketiğini maddler halinde yazabilirmi çok teşekkür ederim. Bu romu şu anda indiriyorum 107 mb . Onda sonra neler yapacağım hiç bilmiyorum teş
  • neden romla ilgili batarya bilgileri, ss ler antutu bilgileri ana sayfada yok arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: polatttcan

neden romla ilgili batarya bilgileri, ss ler antutu bilgileri ana sayfada yok arkadaşlar

Yigit arkadasimiz unuttugu icin olabilir mesela

• İlk sayfadaki romu indirdim. daha sonra ne yapacağım. Aldığımdan beri telefonuma bir şey kurmadım. bir yardımcı olun lütfen..
  • bu romu nasıl kurucaz hangi romun üzerine kurucaz bi açıklarsanız sevinirim
  • Arkadaşlar bakınıp duruyorum anlamayınca malak gibi bakıyoruz. İlk önce ne yapmalayım bir sıralayıvarin lütfen . Kurulumları inceledim ama yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Birisi desinki ilk önce şunu kur sonraşunu yap filan. Benim android sürüm 2.2.1 miş ona baktım Bu B528 filan ne oluyor onlardan birini mi kurmalıyım önce. Bir yardım ltfn...
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.