Şimdi Ara

[ROM] T.M.C / CyanogenMod 7.2.0 - 19.05.2013 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
10
Favori
28.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÜmitsizAdam burada paylaşmamış ama (yoğunluktan olsa gerek), XDA daki konusunda 16.12.12 versiyonunu paylaşmış bu romun, güncellemiş yani romu. Ben indirip kurdum, ilk izlenimlerim gayet olumlu. Bir denesin stabil rom arayan arkadaşlar...

16.12.12 tarihi itibariyle Güncellenen romun Linki :http://code.google.com/p/forumber-projects-for-u8800/downloads/detail?name=T.M.C_CM7.2.0_16122012.zip&can=2&q=

Ellerine sağlık ÜmitsizAdam, teşekkürler...
  • kurulum nasıl göremedim de..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreial

kurulum nasıl göremedim de..?

normal sekilde wipe data factory reset, wipe cache partition,format \system ve wipe dalvik cache ardindan reboot recovery ve install zip from sd karttan kuruyorsunuz

@-ÜmitsizAdam-

Ellerine saglik hocam rom on numara olmus.En sevdigim ozelligi ise Dsp manager i yuklemeniz olmus istedigim sekilde ayarladim ve suan ses gercekten mukemmel.Bakalim sarj nasil olmus bu surumde o da guzel olduysa tamamdir zaten ama merak ettigim bir sey var, neden forumber kernel degil de lewa kernel?Bir sikinti yaratmiyor da merakimdan soruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperspeed55

quote:

Orijinalden alıntı: emreial

kurulum nasıl göremedim de..?

normal sekilde wipe data factory reset, wipe cache partition,format \system ve wipe dalvik cache ardindan reboot recovery ve install zip from sd karttan kuruyorsunuz

@-ÜmitsizAdam-

Ellerine saglik hocam rom on numara olmus.En sevdigim ozelligi ise Dsp manager i yuklemeniz olmus istedigim sekilde ayarladim ve suan ses gercekten mukemmel.Bakalim sarj nasil olmus bu surumde o da guzel olduysa tamamdir zaten ama merak ettigim bir sey var, neden forumber kernel degil de lewa kernel?Bir sikinti yaratmiyor da merakimdan soruyorum

• yukarilarda bulunsun

• T.M.C Rom'u yükledim valla 2 saattir kullanıyorum.ics görsellik filan güzel ama tel rahatladı resmen kendine geldi.dünyanın uygulamasını yükledim bana mısın demedi.ics de olsa ram hemen şişer tel kasmaya başlardı.wifi deneyemedim mobil veri hızı gayet iyi.oyunlarda performansı güzel elorada temple runı rakılmadan oynayamazken bu romda gram takılma olmadı.batarya performansı fena değil gibi en azından ics'den iyi o da.CM7 bile olsa herşeyini kendine göre ayarlayabilmen çok iyi konuşma ses düzeyi güzel.
    küçük bir iki sıkıntım oldu biri adw launcher sağa sola hareketlerde kasma yapıyordu.holo yükledim şu an fena değil hafif takılır gibi oluyor ama benim için önemli değil.bi de çeviriciye girince numara girerken titriyor bi türlü nerden kapanacağını bulamadım.

Fazla söze gerek yok som günlük kullanım için fazlasıyla stabil.Ümitsiz adam teşekkür ederim emeğine sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: dikerow

T.M.C Rom'u yükledim valla 2 saattir kullanıyorum.ics görsellik filan güzel ama tel rahatladı resmen kendine geldi.dünyanın uygulamasını yükledim bana mısın demedi.ics de olsa ram hemen şişer tel kasmaya başlardı.wifi deneyemedim mobil veri hızı gayet iyi.oyunlarda performansı güzel elorada temple runı rakılmadan oynayamazken bu romda gram takılma olmadı.batarya performansı fena değil gibi en azından ics'den iyi o da.CM7 bile olsa herşeyini kendine göre ayarlayabilmen çok iyi konuşma ses düzeyi güzel.
    küçük bir iki sıkıntım oldu biri adw launcher sağa sola hareketlerde kasma yapıyordu.holo yükledim şu an fena değil hafif takılır gibi oluyor ama benim için önemli değil.bi de çeviriciye girince numara girerken titriyor bi türlü nerden kapanacağını bulamadım.

Fazla söze gerek yok som günlük kullanım için fazlasıyla stabil.Ümitsiz adam teşekkür ederim emeğine sağlık.

Launcher pro kurun derim ben, adw kasiyor hep kaymiyor boyle elinin altinda :D

• quote:

Launcher pro kurun derim ben, adw kasiyor hep kaymiyor boyle elinin altinda :D

Holo Launcher kurdum ben.Fena değil o da ramde de fazla yer kaplamıyor telefonu ne zamandır kağnı gibi kullanıyormuşum bu romu kurunca anladım :D.ama şu ceviricide numara çevirirken titreme işini kapatamadım nerden kapatılıyor o?

Düzeltme:şimdi farkettim çevricide de ayarlar kısmı varmış ordan hallettim titreşim işinide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikerow -- 18 Aralık 2012; 21:36:36 >
  • @-ÜmitsizAdam-
    Telefon beklemedeyken biraz fazla sarj cekiyor gibi geldi bana, rica etsem bakabilecek misin ?

• wifi goruyor bagli gorundugu halde internet yok proplem bendemi?

• telefonun açılmayla ilgili sorunu var. boot animasyonda takılıp kalıyor.pil sök tak yaparak uzun uğraşlar sonucu ancak açılıyor. onun dışında bir sorunum yok. birde 16-12-2012 tarihli romu hiç bir wipe işlemi yapmadan bir öncekinin üzerine kurabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siamat -- 20 Aralık 2012; 22:19:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siamat

telefonun açılmayla ilgili sorunu var. boot animasyonda takılıp kalıyor.pil sök tak yaparak uzun uğraşlar sonucu ancak açılıyor. onun dışında bir sorunum yok. birde 16-12-2012 tarihli romu hiç bir wipe işlemi yapmadan bir öncekinin üzerine kurabilir miyim?

bence bir full wipe yap ondan sonra kur, cunku bende suan romla ilgili sikinti yok wifi pek denemedim ama mobil veriyle gayet normal bir sekilde calisiyor

• quote:

quote:

telefonun açılmayla ilgili sorunu var. boot animasyonda takılıp kalıyor.pil sök tak yaparak uzun uğraşlar sonucu ancak açılıyor. onun dışında bir sorunum yok. birde 16-12-2012 tarihli romu hiç bir wipe işlemi yapmadan bir öncekinin üzerine kurabilir miyim?

bence bir full wipe yap ondan sonra kur, cunku bende suan romla ilgili sikinti yok wifi pek denemedim ama mobil veriyle gayet normal bir sekilde calisiyor

sil baştan rom kurmak uğraştırıcı oluyor.sadece küçük bir güncelleme paketi olsaydı iyi olurdu.
    direk üzerine kurdum. açılmada ki sorun düzeldi.ama bu seferde kulaklık müzik ses seviyesi düştü.başka bir sorun görmedim.

• alttaki tuslarin isigini biraz kismanin bi yöntemi var mi çok parlak yaniyor.

• @-ÜmitsizAdam- rom tam bana göre ama arada wpa wifide biraz sıkıntı var gibi arada kesiliyor onun dışında mükemmel bir rom elina sağlık...
  • quote:

@-ÜmitsizAdam-

forumber kernel sıkıntı çıkardı. Bir süre LeWa ile devam edeceğim

quote:

@-ÜmitsizAdam-
    Telefon beklemedeyken biraz fazla sarj cekiyor gibi geldi bana, rica etsem bakabilecek misin ?

Eğer mobil veri açık ise pili sömürebilir.

quote:

Orijinalden alıntı: Deyneksiz

wifi goruyor bagli gorundugu halde internet yok proplem bendemi?

Şu ana kadar böyle birsorunla karşılaşmadım. IP yi kendiniz verin cihaza

quote:

16-12-2012 tarihli sürümde bu problem giderildi. Hiçbir wipe işlemi yapmadan kurabilirsiniz

quote:

Orijinalden alıntı: dikerow

alttaki tuslarin isigini biraz kismanin bi yöntemi var mi çok parlak yaniyor.

Alttaki tuşların parlaklığını şu anda müdahale etmem pek mümkün değil. Müdahale edene kadar aşağıdaki eklentiyi yükleyerek alttaki tuşların ışığını kapatabilirsiniz. Eklentiyi CWM den yükleyin;
    http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1241722&d=1344109977

quote:

Orijinalden alıntı: by_fb

@-ÜmitsizAdam- rom tam bana göre ama arada wpa wifide biraz sıkıntı var gibi arada kesiliyor onun dışında mükemmel bir rom elina sağlık...

Bende şu ana kadar bir sıkıntı çıkarmadı WPA2 de. Fakat uğraşacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -forumber- -- 21 Aralık 2012; 15:28:40 >

• @-ÜmitsizAdam-
    bir sorunda mikrofonsuz kulaklık taktığımızda telefonun mikrofonunu nereden açabiliirim.Bulamadım da
  • bugün bunu denicem miui-xj 2.3.30 v4 | 16.12.2012 sorunlu bi rom
  • quote:

Orijinalden alıntı: xrasimx

bugün bunu denicem miui-xj 2.3.30 v4 | 16.12.2012 sorunlu bi rom

miui nin güncellemesi gelmek üzere sim yok hatası düzeltildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_fb

quote:

Orijinalden alıntı: xrasimx

bugün bunu denicem miui-xj 2.3.30 v4 | 16.12.2012 sorunlu bi rom

miui nin güncellemesi gelmek üzere sim yok hatası düzeltildi

evt farkettim ama onu kurmicam daha ya .s , bu romun kamerası miui ye göre nasıl sence hangisi daha iyi olur, oyun falan oynamam nette gezerim müzik ve kamera. hangi romu tavsiye edersiniz ?

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.