Şimdi Ara

[ROM] T.M.C / CyanogenMod 7.2.0 - 19.05.2013 (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
770
Cevap
10
Favori
28.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fagala

quote:

Orijinalden alıntı: mmengi

quote:

Affınıza sığınarak Bir şey aha eklemek istiyorum. sanırım konuyu çok kirlettim.

Cihaz orjinal haliyle GPS sinyalini 3-4 dk da alıyordu.Bu image ile yine aynı şekilde geç bağlanıyor. Bunun bir çözümü varmı. teşekkurler

Genel olarak bu telefon 3g yada wifi ile bağlı iken çok daha çabuk bulacaktır çünkü internet destekli çalışıyor gps. İnternet bağlantınız yoksa baya bir uzun sürüyor koordinat belirlemesi.

Hocam Mobil internet yok ise yolda araba ile giderken wifi nereden bulacağız. Gps uydudan bulması daha iyi. Tüm istediğim yere götürüyor saolsun cihaz ancak arabada iken GPS bağlana na kadar rölantide gidiyorum:))

Yine gps uydularını kullanıyor ama bir şekilde internet varsa çok daha çabuk kilitleniyor gps uydulara en azından bende böyle. Dediğim gibi internet kapalı iken yine bağlanıyor ama çok bekliyor.

• quote:

Cihaz orjinal haliyle GPS sinyalini 3-4 dk da alıyordu.Bu image ile yine aynı şekilde geç bağlanıyor. Bunun bir çözümü varmı. teşekkurler

Aurora 4.1 gps.conf dosyası.

Yanlış hatırlamıyorsam bununla hızlı bağlanıyordu.
    http://www.mediafire.com/?mphiaqlcw99mdyu

Yalnız, Sygicde arada hatalı navigasyon sinyali gibi hata veriyordu.

İndirdiğiniz dosyayı system/etc klasörünün altına atın. ( Eski dosyanın yedeğini almayı unutmayın.)

system/etc klasörüne erişim için root yetkisi olan bir explorer kullanabilirsiniz. (File explorer de root yetkisi verip sistem dizinine erişim yapılabiliniyor)

• telefon kafayı yedi mesajlara girmem bile 4-5 dk sürüyor acilen rom değiştirmem lazım fazla oyun oynamam çok görsellikte aramıyorum gelen giden ses kalitesi bir de 3g internet bağlantı önemli şuan lewaos kullanıyorum. daha öncede aurora 4.1 kullanmıştım. auroranın son sürümünü birde bu romu kuran arkadaşlar yardımcı olabilirler mi hangisini önenirirsiniz. Bunu kuruyum mu?
  • Sorun yasayanlar bir onceki surumu kursun derim.16.12 surumu sorunsuzdu arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberDriver -- 2 Ocak 2013; 21:09:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Teşekkürler sorunu cdemir arkadaş söylemişti. Şu anda herşeyi halletim.
    Deneme için görüşme yaptım karşı tarafın sesi tam istediğim gibi oldu gayet net ve güzel geliyor ancak benim sesim boguk gidiyor. Bir ayarı filan varmı acaba. Bu boğuk gitme olayı kesin yani böyle bir sorun var benim telefonda..

Ayrıca Wifi ile bağlandığım modeme şu anda bağlanamıyorum. Sürekli ip almaya çalışıyor ama bağlanmıyor. Eğer ip numarası verirsek , dışarıdaki başka modemlere bağlanmada sorun yaşarmıyız.. (Şu anda bağlandı)

Telefona verdiğiniz IP numarası ile başka modeme bağlanamazsınız. Statik IP yi devre dışı bıraktığınızda bağlanabilirsiniz

Sesin boğuk gitmesi durumu sanırım ikincil mikrafondan kaynaklanıyor. Bu sorun çoğu X5 linin başını ağrıtmıştı. Bu özelliği kapatabilirim gelecek güncellemede. Eğer hala sorun varsa ya başka bir ROM deneyin,yada ikincil mikrafona müdahale edin (forumda anlatımı mevcuttu)

quote:

Ne yazıkki bu sorun custom ROM lardan kaynaklanan bir sorun. Bu sorunu dzo da çözebilmiş değil. Orjinal ROM lara göre daha geç bağlanacaktır.

quote:

Orijinalden alıntı: rudeboytr

ses tuşlarıyla uyanma ve kapasitif arama tuşu ile kilitleme var mı? Yapılabilir mi?

Ses tuşları ile uyanma ayarını Ayarlardan aktifleştirebilirsiniz. Arama tuşı ile kilitlenme varsayılan olarak gelmiyor, siz kendiniz yapabilirsiniz, forumda anlatımı mevcut.

• Teşekkürler . Bir daha güncellemede mikrofona da müdahele ederseniz sevinirim .teşekkürler
  • romu yükledim ilk izlenimim iyi
  • Arakadaşlar bir şey sormak istiyorum. İlk orjinal romu kullanırken ikinci ekranda ekran parlaklığını ayarlayabildiğim bir kısayol vardı burada nerede acaba yada sasıl ekran getirilir.
    Ayrıca Rom değiştirirken B518 yüklediğimde, ekranın en üstünde, WIFI - BT- ınternet- GPS-SES kısayolları vardı.

Ama şimdi bu romu yüklediğimde o VERI düğmesi yok. O çubuga nasıl ekleyebiliriz. Teşekkurler
  • arkadaşlar benim 2 sorum var
    durum çubuğundaki pil göstergesini nasıl yüzdeli yapabiliyoruz

ek olarak kapasitif tuşların titreşimini açma imkanımız var mı?

romu yeni yükledim geri dönüş yapacağım
  • quote:

Arakadaşlar bir şey sormak istiyorum. İlk orjinal romu kullanırken ikinci ekranda ekran parlaklığını ayarlayabildiğim bir kısayol vardı burada nerede acaba yada sasıl ekran getirilir.

Bu hangi araçtı çıkartamadım hocam. (Sanırım pek kullanmadığım için hatırlamadım)

quote:

Ayrıca Rom değiştirirken B518 yüklediğimde, ekranın en üstünde, WIFI - BT- ınternet- GPS-SES kısayolları vardı.
    Ama şimdi bu romu yüklediğimde o VERI düğmesi yok. O çubuga nasıl ekleyebiliriz. Teşekkurler

Sanırım Power widgeti soruyorsun hocam. Widget ekleme menüsünden güç denetimini eklemen gerekiyor.

• widget ekleme memusu nerede oluyordu

• quote:

widget ekleme memusu nerede oluyordu

ana ekrana basılı tutun orda widgetlar çıkar ordan yapabilirsiniz.
  • x5 settings olsa ve şu ikincil mikrofon sorunu çözülse süper bir rom olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_fb

x5 settings olsa ve şu ikincil mikrofon sorunu çözülse süper bir rom olacak

quote:

Teşekkürler . Bir daha güncellemede mikrofona da müdahele ederseniz sevinirim .teşekkürler

İkinci mikrafonu devre dışı bıraktım ve giden - gelen sesleri iyileştirdim. Umarım artık sorun olmaz

quote:

Orijinalden alıntı: polatttcan

arkadaşlar benim 2 sorum var
    durum çubuğundaki pil göstergesini nasıl yüzdeli yapabiliyoruz

ek olarak kapasitif tuşların titreşimini açma imkanımız var mı?

romu yeni yükledim geri dönüş yapacağım

Durum çubuğundaki pili yüzdeli gösterme olayı mevcut. Ayarlar bölümünde CyanogenMod Ayarları'nda olacaktır. İyice bu bölümü araştırın

kapasitif tuşların titreşimini X5 Settings ten ayarlaryabilirsiniz.

Bu arada,ROM güncellendi ve nelerin değiştiğini ilk sayfaya yazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: by_fb

x5 settings olsa ve şu ikincil mikrofon sorunu çözülse süper bir rom olacak

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: polatttcan

hemen indiriyorum... bu arada cyan için çalışmalara başlamışsınız stabil ise indiricem

• hocam CyanMobile-eXperience farklı bir yazılım mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iki-be

hocam CyanMobile-eXperience farklı bir yazılım mı?

Denilebilir. CM7 nin (fazlasıyla) modlanmış hali

• quote:

quote:

edit: SQUADZONE yazısında kaldı daha ileri gidemedi

teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iki-be -- 5 Ocak 2013; 0:46:36 >
  • quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim

XDA daki konunun son mesajında belirtmiştim. Yükledikten sonra ilk açılışta 5 dakika kadar bekleyin,sonra pili söküp tekrar çalıştırın diye. İlk açılışta o yazıda kalıyor malesef.

Bu arada,T.M.C nin son sürümünde açılmama sorununu yaşayan varmı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim

XDA daki konunun son mesajında belirtmiştim. Yükledikten sonra ilk açılışta 5 dakika kadar bekleyin,sonra pili söküp tekrar çalıştırın diye. İlk açılışta o yazıda kalıyor malesef.

Bu arada,T.M.C nin son sürümünde açılmama sorununu yaşayan varmı?

açılmama sorunu yok ama wifi açıkken ve ekran kapalıyken restart attı.Bunun dışında x5 settings te kulaklık için dahili mikrofonu kullan seçeneği çalışmıyor

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.