Şimdi Ara

[ROM] T.M.C / CyanogenMod 7.2.0 - 19.05.2013 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
10
Favori
28.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xploder

bu romu nasıl kurucaz hangi romun üzerine kurucaz bi açıklarsanız sevinirim

Bu romu .35 kernel üzerine kurabilirsiniz. (android sürümü 2.3.5 oluyor aynı zamanda).İndirdiğiniz rar dosyasını Sd kartınıza atın Cwm'den tüm wipe işlemlerini yaptıktan sonra instal zip from sd card choose from sd card yolu üzerinden sd kartınıza attığınız romu göstermeniz yeterli.Ayrıca anlatım ilk sayfada mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: xploder

bu romu nasıl kurucaz hangi romun üzerine kurucaz bi açıklarsanız sevinirim

Yükleme prosüdürleri ana sayfaya eklenmiştir.

quote:

Orijinalden alıntı: fagala

Arkadaşlar bakınıp duruyorum anlamayınca malak gibi bakıyoruz. İlk önce ne yapmalayım bir sıralayıvarin lütfen . Kurulumları inceledim ama yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Birisi desinki ilk önce şunu kur sonraşunu yap filan. Benim android sürüm 2.2.1 miş ona baktım Bu B528 filan ne oluyor onlardan birini mi kurmalıyım önce. Bir yardım ltfn...

PM atıldı

• quote:

Arkadaşlar bakınıp duruyorum anlamayınca malak gibi bakıyoruz. İlk önce ne yapmalayım bir sıralayıvarin lütfen . Kurulumları inceledim ama yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Birisi desinki ilk önce şunu kur sonraşunu yap filan. Benim android sürüm 2.2.1 miş ona baktım Bu B528 filan ne oluyor onlardan birini mi kurmalıyım önce. Bir yardım ltfn...

Senin sürüm değiştirmen gerekiyor öncelikle B518 official romun dload klasörünü sd kartına atıp 3 tuş(ses-/ses+/power )aynı anda basıp(şarjın en az yüzde 50 olmasına dikkat ) sürüm değiştirmen CWM 5.0.2.7 kurman ve üstüne rom yükleme işlemine geçmen gerekiyor yapacakların forum konularında detaylıca anlatıldı biraz araştırmalısın.
  • Romu yükledim ama home tuşu çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Romu yükledim ama home tuşu çalışmıyor.

wipe işlemlerini yaparak tekrar kurun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Romu yükledim ama home tuşu çalışmıyor.

wipe işlemlerini yaparak tekrar kurun

Teşekkür ederim, yeniden başlatınca düzeldi.
  • Açıklamlarda ClockworkMod ana menüsüne dönün diyor . Buraya kadar tüm işlemleri yaptım sorunsuz. ama ben ClockworkMod ana menüsünü bulamıyorum. nereden bulabilirm. bunu teşekkrüler.

Recovery image dosyasını filan değiştirmiştim..
  • Cwm 5.0.2.7 (önerilen) :http://www.mediafire.com/?s0435ayknkju69a

yukarıdaki dosyayı indiridim. İçinden recovery dosyasını telefondaki ile değiştirdim. Bundan sonra ne yapmam gerekiyor. Clockworkmod a nasıl girerim. telefon bataryayı çıkartıp mı yapacağım. nasıl olacak. yani

birde ilk sayfada verilenhttp://code.google.com/p/forumber-projects-for-u8800/downloads/list dosyasını indirmiştim zip li bir dosya bu dosyayı mı sd card da atacağız yoksa zip açıp dload klasorunumu atacağız. teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fagala -- 1 Ocak 2013; 22:40:51 >

• quote:

Cwm 5.0.2.7 (önerilen) :http://www.mediafire.com/?s0435ayknkju69a

yukarıdaki dosyayı indiridim. İçinden recovery dosyasını telefondaki ile değiştirdim. Bundan sonra ne yapmam gerekiyor. Clockworkmod a nasıl girerim. telefon bataryayı çıkartıp mı yapacağım. nasıl olacak. yani

birde ilk sayfada verilenhttp://code.google.com/p/forumber-projects-for-u8800/downloads/list dosyasını indirmiştim zip li bir dosya bu dosyayı mı sd card da atacağız yoksa zip açıp dload klasorunumu atacağız. teşekkürler

hocam cwm için telefonu kapatın sonra ses açma tuşuna basarak açın direkt cwm ye giriceksiniz ordan wipe işlemlerini yapın sonra install zir from sd card var onu seçip indirdiğiniz zip dosyasını bulun yükledikten sonra ana menüden reboot system now diyin hayırlı olsun =) Bu arada zipli dosyayı sd card ta herhangi biryere atın

• Ses + tuşu ve power tuşuna basınca telefon normal açılış oluyor cw menü gelmiyor yani. Acaba bilgisayara takılı mı olacak ben pili takıp noramal bir şekilde deniyorum...
  • quote:

Ses + tuşu ve power tuşuna basınca telefon normal açılış oluyor cw menü gelmiyor yani. Acaba bilgisayara takılı mı olacak ben pili takıp noramal bir şekilde deniyorum...

Hocam o sorun genelde hızlı ön yükleme gibi bir seçenek var o seçiliyse oluyor.

Ayarlarda bir yerlerde olacak o seçenek. (yanlış hatırlamıyorsam uygulamalar olması lazım)
  • Sonunda girdim oraya tüm işlemler yaptım . Ancak Zip dosyasını ben Sd kartıma atmıştım. Şimdi onu görmüyor o listeden telefonun 2 gb hafızasını görüyorum ama zip li dosyayı attığım kart görünmüyor şimdi burdan çıksam bir şey olurmu acaba?
  • quote:

Sonunda girdim oraya tüm işlemler yaptım . Ancak Zip dosyasını ben Sd kartıma atmıştım. Şimdi onu görmüyor o listeden telefonun 2 gb hafızasını görüyorum ama zip li dosyayı attığım kart görünmüyor şimdi burdan çıksam bir şey olurmu acaba?

CWM ana menüsünden advanced/reboot recovery yaparsan, telefon yeinden recovery ile açıldığında harici kartı görür..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

quote:

Sonunda girdim oraya tüm işlemler yaptım . Ancak Zip dosyasını ben Sd kartıma atmıştım. Şimdi onu görmüyor o listeden telefonun 2 gb hafızasını görüyorum ama zip li dosyayı attığım kart görünmüyor şimdi burdan çıksam bir şey olurmu acaba?

CWM ana menüsünden advanced/reboot recovery yaparsan, telefon yeinden recovery ile açıldığında harici kartı görür..

Sd kartı gördüm saolun . SD karta kopyaladığım U8800V100R001C00B518G001.zip dosyasını seçiyorum işlemi başlatıyorum
    İnstallation aborted yapıp işlemi yapmıyor. Acab dosya ismini değiştirmelimiydik ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

quote:

Sd kartı gördüm saolun . SD karta kopyaladığım U8800V100R001C00B518G001.zip dosyasını seçiyorum işlemi başlatıyorum
    İnstallation aborted yapıp işlemi yapmıyor. Acab dosya ismini değiştirmelimiydik ?

hocam bu romu yükleyecekseniz seçeceğiniz zip bu olmamalı yanılmıyorsam bu offical rom un zip i sizin seçeceğiniz zip in ismi T.M.C_CM7.2.0_01012013.zip olmalı.İnstallation aborted hatasını belki offical romu seçtiğiniz için veriyor olabilir.

• Teşekkürler sorunu cdemir arkadaş söylemişti. Şu anda herşeyi halletim.
    Deneme için görüşme yaptım karşı tarafın sesi tam istediğim gibi oldu gayet net ve güzel geliyor ancak benim sesim boguk gidiyor. Bir ayarı filan varmı acaba. Bu boğuk gitme olayı kesin yani böyle bir sorun var benim telefonda..

Ayrıca Wifi ile bağlandığım modeme şu anda bağlanamıyorum. Sürekli ip almaya çalışıyor ama bağlanmıyor. Eğer ip numarası verirsek , dışarıdaki başka modemlere bağlanmada sorun yaşarmıyız.. (Şu anda bağlandı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fagala -- 2 Ocak 2013; 0:33:06 >
  • Affınıza sığınarak Bir şey aha eklemek istiyorum. sanırım konuyu çok kirlettim.

Cihaz orjinal haliyle GPS sinyalini 3-4 dk da alıyordu.Bu image ile yine aynı şekilde geç bağlanıyor. Bunun bir çözümü varmı. teşekkurler
  • ses tuşlarıyla uyanma ve kapasitif arama tuşu ile kilitleme var mı? Yapılabilir mi?
  • quote:

Affınıza sığınarak Bir şey aha eklemek istiyorum. sanırım konuyu çok kirlettim.

Cihaz orjinal haliyle GPS sinyalini 3-4 dk da alıyordu.Bu image ile yine aynı şekilde geç bağlanıyor. Bunun bir çözümü varmı. teşekkurler

Genel olarak bu telefon 3g yada wifi ile bağlı iken çok daha çabuk bulacaktır çünkü internet destekli çalışıyor gps. İnternet bağlantınız yoksa baya bir uzun sürüyor koordinat belirlemesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmengi

quote:

Affınıza sığınarak Bir şey aha eklemek istiyorum. sanırım konuyu çok kirlettim.

Genel olarak bu telefon 3g yada wifi ile bağlı iken çok daha çabuk bulacaktır çünkü internet destekli çalışıyor gps. İnternet bağlantınız yoksa baya bir uzun sürüyor koordinat belirlemesi.

Hocam Mobil internet yok ise yolda araba ile giderken wifi nereden bulacağız. Gps uydudan bulması daha iyi. Tüm istediğim yere götürüyor saolsun cihaz ancak arabada iken GPS bağlana na kadar rölantide gidiyorum:))

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.