Şimdi Ara

[ROM][P970-OptimusBlack]MokeeOs Agritux Edit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dikkat:

- Kurmadan önce kesinlikle başlığı tamamıyla okuyun
    - MokeeOs sadece Çince ve İngilizce dillerini desteklemektedir. Türkçe için soru sormayın. Maalesef henüz Türkçe dilini desteklememekte. Fakat gelen mesajlarda Türkçe karakter sorunu bulunmamaktadır.
    - Kurmadan önce lütfen uyarıları ve değişiklikleri okuyun
    - Kurulum defalarca denenmiş ve sorunsuz şekilde düzgün çalışmaktadır. Farklı telefonlarda denenmiştir. Kurulum sırasında yapacağınız hatalar sizin sorumluluğunuzdadır. Eğer ne yaptığınızı bilmiyorsanız, yüklemeyin.

Peki nedir MokeeOs?

MokeeOs az ram kullanımı, hızlı arayüzü, şık ve kullanıcı dostu kolay erişilebilir ve özelleştirilebilir ayarları, özelleştirilebilir durum çubuğu ile miui gibi şık ve kullanışlı kullanıcı deneyimi sağlayan bir arayüzdür. Cm7 tabanlıdır (Android 2.3.7). Batarya ömrü stok romlardan daha iyidir.

Peki bu romda ne gibi değişiklikler yapıldı:

- 16.09.2012 tarihli son boype-cm7 kerneli eklendi
    - Açılış dili çinceden ingilizce olarak belirlendi
    - Açılış animasyonu, android varsayılanı olarak değiştirildi
    - Duvarkağıdı değiştirildi
    - Baidu klavye kullanım zorluğu nedeniyle kaldırıldı, yerine htc klavye eklendi
    - Mokee internet tarayıcı kaldırıldı, yerine dolphin internet tarayıcı eklendi
    - CarHome kaldırıldı
    - DeskClock kaldırıldı, alarm için alarmdroid eklendi
    - Email kaldırıldı
    - Gallery kaldırıldı, yerine quickpic eklendi
    - Google Takvim senkronizasyonu kaldırıldı
    - Google geribildirim kaldırıldı
    - Google hızlı arama çubuğu kaldırıldı
    - Çince root explorer kaldırıldı, yerine es dosya tarayıcısı eklendi
    - Isirs ses ayarları kaldırıldı (zaten çinceydi)
    - Mokee Launcher kaldırıldı, yerine xperiaS launcher eklendi
    - MokeeMarket kaldırıldı
    - Mokee Wallpapers kaldırıldı
    - Music kaldırıldı, yerine mortplayer eklendi
    - Talk2 kaldırıldı
    - Term kaldırıldı
    - Google maps kaldırıldı
    - Opera kaldırıldı
    - Çince uygulamalar kaldırıldı
    - Cm, zeus, stok, mokee, boype zil sesleri ve bildirim sesleri eklendi
    - Son root dosyaları eklendi
    - Gapps son paket eklendi
    - XperiaS Launcher widgetleri eklendi (saat, fotoğraf, sıcaklık)
    - Flashplayer eklendi
    - MX video oynatıcı eklendi
    - Retroclock widget eklendi

Rom Link:

https://hotfile.com/dl/172860678/dfe4173/Mokee_customization_by_agritux_fixed.zip.html

Kurulum:

- Paket cwm üzerinden flash'lanabilen bir zip paketidir. Cwm üzerinden "wipe data and factory reset" ve "wipe cache" seçeneklerini uyguladıktan sonra, "flash zip from sd card" deyip, dosyayı seçip kurulumu tamamlayabilirsiniz.

Rom ile ilgili bug varmı?

- Rom CM7 tabanlı olduğu için onunla birlikte gelen videolarda 15fps kaydetme sorunu var.
    - Kurulumun ardından ilk açılışta zeus romda olduğu gibi htc klavye hata verebilir. Önemsemeyin. Bir daha olmayacaktır.
    - CM7 maalesef bazı cihazlarda mac adresi bulamıyor. Bu nedenle ağları görmenize rağmen bağlanamıyorsunuz. Kurulumu yapmadan önce mevcut romunuzdan menü/ayarlar/kablosuz/wifi ayarları/gelişmiş kısmından kendi mac adresinizi bir kenara not edin. Kurulum ardından wifi sorunu yaşarsanız bu adres gerekli olacak.
    - Eğer mac adresi sorunu yaşıyorsanız; (1 dakikanızı almaz) (bu yöntemi tüm cm7 tabanlı romlarda uygulayabilirsiniz)
    1- es file explorerı açın
    2- ayarlarından dosya ayarlarına girip gizli klasörleri gösteri seçin (settings - file settings - show hidden files)
    3- yine ayarlar ana ekranda root settings e girin ve sistem dosyaları erişimini , roota kadarı, dosya sistemini yerleştiri aktif edin (root explorer, up to root, mount file system)
    4- ayarlardan çıkıp /data/misc/wifi yoluna girin. config dosyasına tıklayın. text seçeneğini seçin ve es text editorle düzenlemeyi seçin
    5- en altta mac adresinizi 00:00:00:00:00 şeklinde göreceksiniz. not ettiğiniz kendi adresinizi onun yerine yazın. kaydedip çıkın. Artık wifi sorununuz yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agritux -- 19 Eylül 2012; 22:14:23 >

• gapps dahil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda yazıyor gerçi :)
    Dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agritux

Konuda yazıyor gerçi :)
    Dahil.

pardon atlamışım :(

şuan iniyor ama çok yavaş kurunca editlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumlarınızı bekliyorum
  • hotfile ve mediafire dışında bir yere yüklemeniz mümkün mü ? Proventia web filter sağolsun giriş yaptırmıyor bunlara.
  • Rom çalışman için kendi adıma teşekkür ederim. İlk fırsatta kurup denicem.

More locale kurulabilir heralde?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Açıkçası denemedim. Ama işe yarayacağını sanmıyorum.
  • Agrirom güzeldi. Fakat tam stabil değil nadir de olsa bazen sapıtıyodu.

Sizle alakası yok fakat bu cm7 neden stabil olmadan tüm telefonlara çıkarırlar anlamam.

50 tane RC sürüm çıktı hala bug var. Çıktığından beri kamera sorununu çözemediler.
  • CM bu telefon için olmasa bu telefon bukadar tutulmazdı
    tüm neredeyse arayüzler cm üzerine yapılıyor
    cm nin stabil olmama sebebi belli. LG nin kamera sürücülerini vermemesi.

bence bu romu bir deneyin.
    bakalım ne diyeceksiniz.
  • Eline sağlık, hoş geldin tekrardan
  • Teşekkürler hoşbulduk
  • hoşgeldin gardaş hemen kızıp gitme sana ihtiyacımız var :)

teşekkürler rom içinde deniyeyim bi :)
  • dostum MokeeOs Agritux Edit'i deniyorum fakat wifi ye basınca Error diyor açılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Optimus34

dostum MokeeOs Agritux Edit'i deniyorum fakat wifi ye basınca Error diyor açılmıyor

quote:

Dikkat:

- Kurmadan önce lütfen uyarıları ve değişiklikleri okuyun

quote:

Rom ile ilgili bug varmı?

- Eğer wifi ağlarını görür, bağlanır ama internete giremezseniz, cm7 mac adresinizi tanımlayamamış demektir. Bunun çözümünü forumda defalarca anlattım. Es dosya tarayıcısına ayarlarından root yetkisini ve sistem dosyalarına erişim hakkını verin. /data/misc/wifi yoluna gidin. config dosyasını düzenle deyin ve es text editor'ü seçin. Aşağıda mac adresinizi 00:00:00:00:00 gibi göreceksiniz. Onu kendi mac adresinizi girerek düzenleyin. Alttaki dokunmatik tuşlardan en soldakine tıklayıp kaydet deyip çıkın. Artık wifi ağlarına bağlanabileceksiniz. Peki kendi mac adresinizi nereden bulabilirsiniz? Menüde; ayarlar bölümünde, kablosuz bağlantı ayarlarından gelişmiş seçeneklere girerek bulabilirsiniz. Bu yüzden kurulumdan önce bir kenara not etmenizde fayda var.

• Eline sağlık hemen deneyelim. Hala senin eski romu kullanıyodum bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toshiromifune53 -- 19 Eylül 2012; 15:28:01 >
  • Şimdi kurdum rom u . Wi-fi aç diyince error yazısı geliyo ?
  • Arkadaşlar konuyu hiç okumadan güvenip yüklediğiniz için çok teşekkür ederim. Ama bahsettiğiniz hata CM7 den gelmekte. Çözümünü ilk mesaja ve Optimus black konusuna defalarca kez yazmıştım. Lütfen okuyalım. İlk mesajda çözümü yazıyor. Başlığın ilk cümlesinde de lütfen okuyun yazıyor.
  • iyide bu durum farklı. wi fi hiç açılmıyor bende. mac adreside unavaible diyor.
  • Tamam. Düzeltme geliyor.

edit: wifi'de error hatası alanlar için düzeltme eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agritux -- 19 Eylül 2012; 16:55:40 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.