Şimdi Ara

[ROM][P970-OptimusBlack]MokeeOs Agritux Edit (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    edit : tamamdır. teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toshiromifune53 -- 19 Eylül 2012; 16:59:59 >
  • evet rom yükler gibi flashlamanız gerekiyor
  • Eline Sağlık kardeş. Kullanan arkadaşlar nasıl durum ? Var mı bir sıkıntı şarj edebilmede veya arada kilitlenme falan ;)
  • wifi hatası giderilmiş rom yüklendi. artık sorunsuzca kurabilirsiniz. herhangi bir fix yüklemenize gerek kalmadı.
  • -Gelen mesajlarda pop-up penceresini aktif hale getirdiğimde, mesaj ekrana düşüyor, cevaplıyorum fakat cevapladıktan sonra gelen metin ekranda kalmaya devam ediyor. X ile kapatıyorum.
    Cevap verdikten sonra otomatik olarak kapanması gerekmiyor mu ?

-Ayrıca ; tuş kilidi kapalı iken, gelen mesajlarda otomatik olarak tuş kilidi açılıp göstermiyor.

-Telefon rehberindeki numaraları silme seçeneğini göremedim. Belki de yok ama İngilizce olduğu için pek çözemiyorum.

-Tuş kilidi aşağı kadar bastırıp indermeden açılmıyor çoğu zaman. Yani tut ve fırlat yaptığında açılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenze -- 20 Eylül 2012; 0:17:13 >
  • mokee os mesaj uygulaması bu şekilde işliyor. ben popup u çok kullanışlı bulmadım. onun yerine pansi yi kurabilirsiniz play store dan. mokee ninkini root unistaller ile kaldırabilirsiniz.
  • Düzeltmede zamanlama hatası.
  • rehberdeki isme basılı tuttuğunuzda delete contact çıkıyor. yani en azından bende çıkıyor.
    tuş kilidi otomatik açılmıyor evet. açılan rom varmı? birşey mi atladım ben? led ışıklar yanıp sönüyor. o var ama.
    tuş kilidi açılma konusunda haklısınız. aşağı kadar itmek gerekiyor.
    mesaj konusunu biraz önce söyledim.

hepsi değerlendirilip düzeltilebilir.
    yorumları bekliyorum.
  • İsimler tek tek silinebiliniyor ama komple rehber silinmiyor.
    Ledler stabil çalışıyor ama 4 tane yerine 1 veya 2 led yansa, bildirimi bazen uzun süre göremeyebiliyoruz. En azından çok şarj gitmemiş olur.

Bu arada Holo Launcher daha seri benim görüşümce. Holo'yu yükleyince daha bir hızlı oldu.
    Exdialer SII'nin teması ile yükleyip yükledim kendi çağrı kayıtçısı yerine kullanıyorum. Daha kullanışlı geliyor bana.
  • Lock screen çalışmıyor. Tuş kildine basınca sadece ekran kapanıyor ve açılıyor. ayarlardan baktım lockscreen açık gözüküyor
    edit : tekrar yükledim düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toshiromifune53 -- 20 Eylül 2012; 21:25:30 >
  • dostum paylaşımın için çok teşekkür ederim. yeniyim bu root işlerinde ama senin paylaşımların harika gerçekten.

ama ben bu google maps i yüklemek istiyorum nasıl yapabilirim.....

yardımcı olursan sewinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdenn

dostum paylaşımın için çok teşekkür ederim. yeniyim bu root işlerinde ama senin paylaşımların harika gerçekten.

ama ben bu google maps i yüklemek istiyorum nasıl yapabilirim.....

yardımcı olursan sewinirim..

http://bit.ly/P4axnb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viper17 -- 21 Eylül 2012; 2:38:14 >
  • teşekkürler dostum deniyorum hemen :))))
  • o olmazsa orjinalinden flashlanabilir zip yaparız.
  • whats up çalışmıyor...

ÇALIŞTI kardeşim. Yalnız on numara ROM yapmışsın hiç bu kadar hızlısını görmedim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerikartal -- 23 Eylül 2012; 11:11:12 >
  • Bu roma Timescape tarzı mesaj widgeti yukleyemez miyiz ?
  • Radyo çalışmıyor. 5 farklı yerden apk indirdim olmadı. Orjinale dönüş yolları taştan ;) Ama eline sağlık yinede çok hızlı ve güzeldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: askerikartal

Bu roma Timescape tarzı mesaj widgeti yukleyemez miyiz ?

cm7 den radyo ve radyo provider apk larını alıp rw r r yetkileri ile system app klasorune atarsan calısır. mesaj ıcın pansı deneyebılırsın
  • Rom gayet güzel ama Türkçe olsaydı çok çok iyi olurdu
  • merhaba arkadaşlar. ya ben bu wi-fi olayını çözemedim. config dosyasında zaten o adres yazıyo. ip adresi alınıyo yazıyo ama adres alamıyo bağlanmıyo yani.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.