Şimdi Ara

[ROM] Gin2KitKat v3.1.0 [2.3.7] [Süper Hızlı KitKat] [ARC/S/NEO/V/PLAY/PRO/RAY] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
3
Favori
12.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

Kitkat değil bu rom.

Kitkat temalı. Arkadaş onu demek istemiş heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan6789

quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

quote:

quote:

merhaba bende neo v cihazıma yukledim yalnız wihi hata diyor acılmıyor yardımcı olabilirmisinz ?

Hangi kerneli kullanıyorsunuz?

sony studyo ile en güncel sürmünü yüklemiştim

Stock kernel kullanıyorsunuz sanırım.

Burdaki dosyayı flashlayın: Neo_062_modules_stock.zip

ilgilendiğiniz icin cok tesekkur ederim kit kat baya hosuma gitti gayet güzel bi paylaşım umarım işe yarar

arkadaşlar kendisinin olmadığını bi kac eklenti oldugunu biliyorum tabiki koskoca yazılımı telefona uyumlu hale getirmek her baba yiğidin harcı değil zaten harcı olanlarda googlede calısıyor ama telefona yeni özellikler geliyorrki bunlarda cok güzel bence bu arada benim wifi hala acılmıyor bi öneriniz varmı stock rom yerine baska biyerden indirip onun uzerine bunu yapsam işe yararmı ilginize tesekkurler şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BL kilidi açık mı?
  • quote:

BL kilidi açık mı?

sadece rootlu

• quote:

quote:

BL kilidi açık mı?

sadece rootlu

internette biraz araştırıyorumgaliba bişeler buldum işe yararsa burada paylaşacagım

• quote:

quote:

quote:

BL kilidi açık mı?

sadece rootlu

internette biraz araştırıyorumgaliba bişeler buldum işe yararsa burada paylaşacagım

arkadaşlar neo v telefonumun wifi hata veriyordu sorun sürümmüş 4.0.4 uyumlu değil 4.0.2 üzerine kuruluyor 4.0.2.A.0.62 versiyonu öneririm paylaım icin tesekkurler

• Bugün kurdum kendi radyo uygulaması duruyor. Bakalım biraz takılalım.
  • Arkadaşlar bu işlere tamamen uzağım en son icsden gbye dönmüştüm:)ancak bu romu denemek istiyorum
    her anlatılanı anladım fakat şu
    Bootlader Kilidi KAPALI Olanlar İçin:
    1. Flashtool ile GB Stock Rom Flashlayın demissiniz bunu nasıl yapıcam?
  • Merhaba foruma yeni katıldım. Xperia Arc S telefonuma rom atmak isterken forumunuzdaki bu konuyu okuyup bu işe burdan başlama kararı aldım. Bu iş için gerekli tüm programları indirdim. Telefonumun sürümü 2.3.4 ve 4.0.2.A.0.62. Benim sorum şu telefonumu sıfır aldım ve hiç birşey yüklemedim. Yani en baz haliyle kullanıyordum. Şimdi rom atmak için yapılan işlemler arasında flashtool ile telefonu benim kullandığım bu roma çevirmek gerekiyor. Benim telefonumda yüklü olan bu rom'u flashtool ile tekrar yüklemem gerekiyormu yoksa rom yüklemeden sadece ondan sonraki işlemleri yapsam olurmu. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdulhamitcelik

Merhaba foruma yeni katıldım. Xperia Arc S telefonuma rom atmak isterken forumunuzdaki bu konuyu okuyup bu işe burdan başlama kararı aldım. Bu iş için gerekli tüm programları indirdim. Telefonumun sürümü 2.3.4 ve 4.0.2.A.0.62. Benim sorum şu telefonumu sıfır aldım ve hiç birşey yüklemedim. Yani en baz haliyle kullanıyordum. Şimdi rom atmak için yapılan işlemler arasında flashtool ile telefonu benim kullandığım bu roma çevirmek gerekiyor. Benim telefonumda yüklü olan bu rom'u flashtool ile tekrar yüklemem gerekiyormu yoksa rom yüklemeden sadece ondan sonraki işlemleri yapsam olurmu. Şimdiden teşekkürler.

Hayır. Eğer telefonunuz 2.3.4 sürümünde ise o işlemi pas geçebilirsiniz.
  • Teşekkürler...:)
  • Kusuruma bakmayın ilk mesajı attığımdan beri internette bu romu telefonuma nasıl yükleyeceğim hakkında araştırma yapmaktayım. Bu konu başlığı altında tavsiye edilen linkteki konuyu da inceledim karman çorman ve herkes kendi kafasına göre anlatmış. Diğer forumlar ve başlıklar altında konuyu anlatan arkadaşlar sağolsun herkes anasının karnından bu işleri çözmüş doğuyor zannediyor herhalde. Benimde kafam çorba oldu, birinde başka yolla rom atmış birinde başka yolla. Ben flashtool ile GB yüklemeden sırayla hangi işlemleri yapmalıyım anlamış değilim. Burda kullanılması gereken tüm programlar bilgisayarımda hazır ama ben ne yapacağımı halen daha bilmiyorum. Mesela CMW menüye gir demiş nasıl giriyorum yada girmeden önce ne yapıyorum anlatmamış... Ardından Romu ve Güncellemeyi Flashlayın demiş ama nasıl yapılacağını anlatmamış... Bana sade bir biçimde CMW ve Rom u nasıl yükleyebileceğimi anlatacak birileri var mı acaba... Şimdiden İlgi ve Alakanız için Teşekkür Ederim...

• Yardım edecek kimse yokmu...??? CWM yi RecoverX programıyla yükledim açıp çalıştırabiliyorum. Root u da yükledim telefona superuser programı geldi ama uygulamalar boş... Burdan sonra ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olacak birileri yok mu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdulhamitcelik

Yardım edecek kimse yokmu...??? CWM yi RecoverX programıyla yükledim açıp çalıştırabiliyorum. Root u da yükledim telefona superuser programı geldi ama uygulamalar boş... Burdan sonra ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olacak birileri yok mu??

İlk sayfayı okuyun lütfen.
  • Yeni güncelleme geldi arkadaşlar

Update 3.2.0

- Yeni başlangıç logosu
    - Yeni batarya yüzdesi
    - Daha iyi batarya ikonu
    - Kitkat EasterEgg olayı ( Şu sürüm yazısına 3 4 defa ard arda basınca çıkan )
    - Yeni equalizer ( tam anlamadım sound picker diyor )
    - Xperia Sola dan alınan yeni güç tasarrufu modülü eklendi
    - Launcherin otomatik dönme olayı kaldırıldı
    - Granit Grisi tema standart olarak geliyor
    - Equalizeri ayarlama çubuklarındaki bug düzeltildi
    - Çöp kutusu animasyonu düzeltilmiş
    - Ufak tefek birçok hata düzeltildi

Görünüşe göre gelen güncelleme tamamen görünüm üzerine. Performansa nasıl bir katkısı var denemek lazım ama pek değişeceğini sanmıyorum

• cok stabil ve hatasz denecek bir stock rom..

• Ota dan güncelledim. Fakat sürüm numarası falan değişmedi. Ota ya girince tekrar güncelleme çıkıyor.

• Arkadaşlar bu e root uygulamsını çalıştırabilen varmı açıyorum programı o 11 mb lık dosyayı indirmiyor dolayısıyla cihazı görmüyor bile sizdede aynımı acaba
  • 4. Ardından Romu ve Güncellemeyi Flashlayın.

5. Telefonu açıp kapatın ve Romun Tadını Çıkarın!

Bu adımlarda tam olarak ne yapıyorum anlamadım cwm yüklü telefonda 3. adımı yapabilirim yani ama 4. ve 5. yi anlamadığım için 3üde yapmadım
    şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.