Şimdi Ara

[ROM] Gin2KitKat v3.1.0 [2.3.7] [Süper Hızlı KitKat] [ARC/S/NEO/V/PLAY/PRO/RAY]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
3
Favori
12.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  [ROM] Gin2KitKat v3.1.0 [2.3.7] [Süper Hızlı KitKat] [ARC/S/NEO/V/PLAY/PRO/RAY]

Bu Rom Bootlader kilidi açık veya kapalı farketmeksizin kurulabilir. Herhangi bir güncellemeden sonra önbelleği silin.

Xperia Arc
    Xperia Arc S
    Xperia Neo
    Xperia Neo V
    Xperia Play
    Xperia Pro
    Xperia Ray

xLOUD
    Root * Superuser
    Deodexed
    ClockWorkMod
    Performance Tweaks
    Ram Tweaks
    Kernel Tweaks
    Network and 3G Tweaks
    KitKat Iconları
    KitKat Düzenlemeleri
    KitKat Durum Çubuğu
    KitKat Widgets
    Xperia S Uygulamaları
    Xperia T Klavye * KitKat Temalı
    Yük Performanslı Batarya
    Mobile Bravia Engine
    Gizli Bildirim Çubuğu
    Çift Çekirdek Hızı

Gin2KitKat Changelog

Bootlader Kilidi KAPALI Olanlar İçin:

1. Flashtool ile GB Stock Rom Flashlayın.

2. Bu paketi kullanarak Root ve CMW yükleyin: Root and CMW.zip

3. CMW menüsüne girin. Sırasıyla: wipe data/factory reset, wipe cache partition, advanced-wipe dalvik cache.

4. Ardından Romu ve Güncellemeyi Flashlayın.

5. Telefonu açıp kapatın ve Romun Tadını Çıkarın!

-----------------------------------------------------------------------------------------

Bootlader Kilidi AÇIK Olanlar İçin:

1. Flashtool ile GB Stock Rom Flashlayın.

2. Sevdiğiniz bir Kerneli Flashlayın.

3. CMW menüsüne girin. Sırasıyla: wipe data/factory reset, wipe cache partition, advanced-wipe dalvik cache.

4. Ardından Romu ve Güncellemeyi Flashlayın.

5. Telefonu açıp kapatın ve Romun Tadını Çıkarın!

Gin2JellyBean 2.2.1 (with Xperia Play R800i)

Xperia Play Gin2Jellybean 2013

GIN2JELLYBEAN v 2.3.0 ROM TEST

[ROM] Gin2KitKat v3.1.0 [2.3.7] [Süper Hızlı KitKat] [ARC/S/NEO/V/PLAY/PRO/RAY]  [ROM] Gin2KitKat v3.1.0 [2.3.7] [Süper Hızlı KitKat] [ARC/S/NEO/V/PLAY/PRO/RAY]
     [ROM] Gin2KitKat v3.1.0 [2.3.7] [Süper Hızlı KitKat] [ARC/S/NEO/V/PLAY/PRO/RAY]  [ROM] Gin2KitKat v3.1.0 [2.3.7] [Süper Hızlı KitKat] [ARC/S/NEO/V/PLAY/PRO/RAY]

Gin2KitKat Linkleri * Tek Link

Gin2KitKat Mediafire Deposu

Türkçeye Çeviren/Anlatım
    xxSpecter: Donanım Haber

Katkıda Bulunanlar
    vokal1992: XDA Developers
    ROM OS Version: 2.3.x Gingerbread
    ROM Kernel: Linux 2.6.x
    ROM Firmware Required: 4.0.2.A.0.xx
    Based On: 4.0.2.A.0.79

Sürüm Bilgileri
    Status: Testing
    Current Stable Version: 3.1.0
    Stable Release Date: 2014-01-07

Düzenleme: 2013-10-10
    Son Güncelleme: 2014-01-07

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxSpecter -- 11 Ocak 2014; 0:38:49 >

• Kısa bir yorumumu paylaşayım. Romu 2 gündür kullanıyorum, Xperia Neo konusunda da dediğim gibi, hem görsellik hem de bu kadar akıcılığı bir arada daha önce görmemiştim. Biliyorsunuz Atomic GB çok akıcı bir romdu ama görsellik yok denecek kadar azdı. Bu rom Atomic GB'nin görsellikle buluşması gibi bir şey olmuş. Performans olarak Atomic GB 10/10 buna da 10/9.5 diyeyim anlayın nasıl akıcı olduğunu. Yiğidi öldür hakkını yeme Atomic GB kadar performans kolay kolay veremez. Görselliği kıyaslama gereği bile duymuyorum. Arka planda o kadar uygulama var ve free ram'e bakın. Deneyin ve bir bakın derim. Ben çok sevdim.
  • @xxSpecter

Emeğine sağlık. Atomic 3 daha yeni kurdum. Programlar filan daha yeni oturdu sistem. Fakat ilk çökme, şişme vb. sorunda deneyeceğim. Atomic 3 romda fazla görsellik yok, müzik çaları iyi değil, kendinden fener yok. Fakat kamera, fotoğraf, hız olarak iyi. Bu rom ile ekran yanığı sorunu da ortadan kalkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyrocker

@xxSpecter

Emeğine sağlık. Atomic 3 daha yeni kurdum. Programlar filan daha yeni oturdu sistem. Fakat ilk çökme, şişme vb. sorunda deneyeceğim. Atomic 3 romda fazla görsellik yok, müzik çaları iyi değil, kendinden fener yok. Fakat kamera, fotoğraf, hız olarak iyi. Bu rom ile ekran yanığı sorunu da ortadan kalkar.

Aslında müzik çalar olayını fazla kafaya takmamak lazım. Markette tonla güzel playerlar var. Telefonu aldığımdan beri her rom deneyişimde Player Pro'yu direk yüklerim. Kendinden fener bu romda da yok ne yazık ki.
  • Programlar nasıl kendinden gelen? Gereksiz uygulama var mı? Atomic 3 romda 1-2 tane vardı. Onları da zaten gerekli root programları ile sildim.
  • quote:

Programlar nasıl kendinden gelen? Gereksiz uygulama var mı? Atomic 3 romda 1-2 tane vardı. Onları da zaten gerekli root programları ile sildim.

Toplam 1 sayfa uygulama var. Kimisine göre gerekli kimisine göre gereksiz.
  • Rom gercekten on numara görsellik olarak.Yanlız çok müzik dinleyen biri oldugum ıcın muzik calar cok onemlı benım ıcın..Bildiğiniz eklentı varmı gb ıcın xloud,dolby gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahsun07

Rom gercekten on numara görsellik olarak.Yanlız çok müzik dinleyen biri oldugum ıcın muzik calar cok onemlı benım ıcın..Bildiğiniz eklentı varmı gb ıcın xloud,dolby gibi

Müzik Çalar olarak Player Pro'yu öneririm. xLOUD zaten romda var. Eklenti olarak Titanium Backup ile Ses Geliştirmeleri eklentisini silip Equalizer uygulamasını indirin marketten. Uygulamaya girip ses seviyelerini en yukarıya çekin. Ses yarı yarıya artıyor neredeyse.
  • @@xxSpecter

Dediğiniz player sağlammış. Neo'yu ciddi ciddi öttürdü. Fakat ICS ekranı gibi tuş kilini açmadan müdahale edilmiyor yine. Mic. üzerindeki tuşu kullanmak lazım fakat o da bir yere kadar.
  • quote:

@@xxSpecter

Dediğiniz player sağlammış. Neo'yu ciddi ciddi öttürdü. Fakat ICS ekranı gibi tuş kilini açmadan müdahale edilmiyor yine. Mic. üzerindeki tuşu kullanmak lazım fakat o da bir yere kadar.

Tuş kilidini açmadan müdahale etmek için ayarları veriyorum. Player Proya giriyorsunuz. Ayarlar>Kilit Ekranı>Wigdet. Sonrasında hangi ebatlardakini istiyorsanız onu atıyorsunuz. Yukarıda ki arkadaşa ses attırmak için bir öneride bulundum onu da deneyin. Benim Neo karşısında şuan hiçbir telefon duramıyor ses konusunda. Player Pro+Equalizer mükemmel ikili.

• @xxSpecter
    Tşk.O ikilinin mükemmel olacağına şimdiden kanaat getirdim. Şu tek haliyle bile mükemmel.
  • Usta, videolar kısmında verdiğin incelemeler başka rom' a mı ait?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Kısa bir yorumumu paylaşayım. Romu 2 gündür kullanıyorum, Xperia Neo konusunda da dediğim gibi, hem görsellik hem de bu kadar akıcılığı bir arada daha önce görmemiştim. Biliyorsunuz Atomic GB çok akıcı bir romdu ama görsellik yok denecek kadar azdı. Bu rom Atomic GB'nin görsellikle buluşması gibi bir şey olmuş. Performans olarak Atomic GB 10/10 buna da 10/9.5 diyeyim anlayın nasıl akıcı olduğunu. Yiğidi öldür hakkını yeme Atomic GB kadar performans kolay kolay veremez. Görselliği kıyaslama gereği bile duymuyorum. Arka planda o kadar uygulama var ve free ram'e bakın. Deneyin ve bir bakın derim. Ben çok sevdim.

Subway Surfers'ın son sürümünü hiç bir ROMda takılmadan çalıştıramadım. Acayip kasılıyor.

Acaba bu ROMda oynanabilir seviyede mi?

Şu anda Super Jellybean 7.0 kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: trsinapsis

quote:

Kısa bir yorumumu paylaşayım. Romu 2 gündür kullanıyorum, Xperia Neo konusunda da dediğim gibi, hem görsellik hem de bu kadar akıcılığı bir arada daha önce görmemiştim. Biliyorsunuz Atomic GB çok akıcı bir romdu ama görsellik yok denecek kadar azdı. Bu rom Atomic GB'nin görsellikle buluşması gibi bir şey olmuş. Performans olarak Atomic GB 10/10 buna da 10/9.5 diyeyim anlayın nasıl akıcı olduğunu. Yiğidi öldür hakkını yeme Atomic GB kadar performans kolay kolay veremez. Görselliği kıyaslama gereği bile duymuyorum. Arka planda o kadar uygulama var ve free ram'e bakın. Deneyin ve bir bakın derim. Ben çok sevdim.

Subway Surfers'ın son sürümünü hiç bir ROMda takılmadan çalıştıramadım. Acayip kasılıyor.

Acaba bu ROMda oynanabilir seviyede mi?

Şu anda Super Jellybean 7.0 kullanıyorum.

Subway Surfers, Temple Run gibi oyunları takılmadan oynatıyor.

@heavyrocker, videolar aynı romun Jelly Bean versiyonuna ait.

• quote:

Kamera nasıl hocam sorun var mı? ICS ile benzer performans gösteriyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trsinapsis

quote:

Kamera nasıl hocam sorun var mı? ICS ile benzer performans gösteriyor mu?

Tabii ki ics kadar iyi kamera driverları yok gb'de ama tatmin edici.

• Bootloader kapalı olanlar için 4. işlemi nasıl yapıyoruz?

@xxSpecter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Mustafa -- 10 Kasım 2013; 17:11:11 >
  • Çok aradım ama bulamadım. Bootloader kilidi açıkken flashtool ile GB stock rom atmanın bir sakıncası var mı?
  • *Mustafa * kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: *Mustafa

Bootloader kapalı olanlar için 4. işlemi nasıl yapıyoruz?

@xxSpecter

"install zip from sd card" seçeneğinini seçip, sd karda attğınız zip dosyasını yüklüyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkb -- 10 Kasım 2013; 22:03:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkb

Çok aradım ama bulamadım. Bootloader kilidi açıkken flashtool ile GB stock rom atmanın bir sakıncası var mı?

Lütfen birbirimize alıntı ile cevap verelim. Sonra kimin hangi soruya cevap verdiği karışıyor. Soruya gelirsek hiçbir sakıncası yoktur.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.