Şimdi Ara

[ROM] Gin2KitKat v3.1.0 [2.3.7] [Süper Hızlı KitKat] [ARC/S/NEO/V/PLAY/PRO/RAY] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
120
Cevap
3
Favori
12.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cihangir1021

4. Ardından Romu ve Güncellemeyi Flashlayın.

5. Telefonu açıp kapatın ve Romun Tadını Çıkarın!

Bu adımlarda tam olarak ne yapıyorum anlamadım cwm yüklü telefonda 3. adımı yapabilirim yani ama 4. ve 5. yi anlamadığım için 3üde yapmadım
    şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: cihangir1021

4. Ardından Romu ve Güncellemeyi Flashlayın.

5. Telefonu açıp kapatın ve Romun Tadını Çıkarın!

Bu adımlarda tam olarak ne yapıyorum anlamadım cwm yüklü telefonda 3. adımı yapabilirim yani ama 4. ve 5. yi anlamadığım için 3üde yapmadım
    şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

cwm nin içinden install zip from sd card seçeneğini seçip, sd karda attğınız zip dosyasını yüklüyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Yeni güncelleme geldi arkadaşlar

Update 3.2.0

- Yeni başlangıç logosu
    - Yeni batarya yüzdesi
    - Daha iyi batarya ikonu
    - Kitkat EasterEgg olayı ( Şu sürüm yazısına 3 4 defa ard arda basınca çıkan )
    - Yeni equalizer ( tam anlamadım sound picker diyor )
    - Xperia Sola dan alınan yeni güç tasarrufu modülü eklendi
    - Launcherin otomatik dönme olayı kaldırıldı
    - Granit Grisi tema standart olarak geliyor
    - Equalizeri ayarlama çubuklarındaki bug düzeltildi
    - Çöp kutusu animasyonu düzeltilmiş
    - Ufak tefek birçok hata düzeltildi

Görünüşe göre gelen güncelleme tamamen görünüm üzerine. Performansa nasıl bir katkısı var denemek lazım ama pek değişeceğini sanmıyorum

Ben bunu yaptım ancak yine eskisi gibi birşey degişmedi nedeni nedir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: illegal_89

quote:

Update 3.2.0

- Yeni başlangıç logosu
    - Yeni batarya yüzdesi
    - Daha iyi batarya ikonu

Görünüşe göre gelen güncelleme tamamen görünüm üzerine. Performansa nasıl bir katkısı var denemek lazım ama pek değişeceğini sanmıyorum

Bilmiyorum ki hocam ben de kuramadım bu romu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• illegal_89 İ kullanıcısına yanıt
    peki teşekkürler yükledim size bir sorum olacak gin2kitkat romu usb otg yi destekliyormu acaba xperia ray telefonumd stock romunda yani orjinalinde mouse ve klavyeyi okuttum ancak usb bellekleri okutamadım yarıdmcı olabilirmisin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: illegal_89

quote:

Update 3.2.0

- Yeni başlangıç logosu
    - Yeni batarya yüzdesi
    - Daha iyi batarya ikonu

Bilmiyorum ki hocam ben de kuramadım bu romu

Yeni 3.2.0 yüklemeyi başardım
    otgden yeni sürümü indirip telefona reset atıp cwm giriyoruz Ordan İnstall zip from sdcard sonra coose zip from sdcard ordan OTA updaterden kuruyoruz zaten acılışta logodan belli oluyor yüklediğiniz

• Kurdum kullandım hiç bir program kurmazsan performans ve oyunlar gayet güzel ancak gerekli programları kurunca oyun performansı düşüyor ama yine tercih edilebilir bir rom. görsellik biraz zayıf olsada hız açısımdan bu güne kadar kullandığım romlar arasında en hızlısı bu diyebilirim
  • Beyler telefon görüşmesi yaptıktan sonra telefonum reset atıyor. Sizde de böyle bir sorun oluyor mu ?
  • Ustalar,bir türlü indiremedim MediaFiredan
  • BU ROMU YÜKLEDİM AMA WİFİ ÇALIŞMADI TEKRAR ESKİYE DÖNDÜM
    WİFİ SORUNU YAŞAYAN OLDU MU ACABA
    GERİDE BİR MESAJDA VARDI AMA ORDA VERİLEN ÇÖZÜM İŞE YARAMADI <!--ok-->
  • Arkadaşlar ben bu rom u yükledim daha doğrusu yüklemeye çalıştım ama nerde hata yaptım bilmiyorum.Telefon şimdi açılmıyor,recovery moda girmiyor,şarj almıyor.Telefonum lt18i.Yandaki kırmızı ışık yanıp yanıp sönüyor.Bazen açılır gibi oluyor fusion yazısı çıkıyor ve orda takılıp kalıyor.Bootloader kilidi açıkken yükledim.Şimdi pc companion da eski haline çeviremiyor.Yardım ederseniz çok sevinirim.
  • Yok mu bir allahın kulu bunu düzeltmeme yardımcı olacak
  • Arkadaşlar telefonum xperia ray. android 4.0.4 sürümü bu zamana kadar hiç ne rom yükledim ne başka bişi 4.0.4 e de kendi telden update etmişdim sanırım hatırlamıyorum.
    Benim sorunum telefon inanılmaz ağırlaştı kafayı yedi.
    Öyle resim vide oyun falan da yüklü değil doğru dürüst..

Sadece whatsup mackolik gibi uygulamaları kullanıyorum . Artık açılmaları için 1 dk falan bekler oldum..

En güzel hız açısından stabil rom hangisi ? Sorunsuz olarak kullanabileceğim...

Yardımcı olurmusunuz nasıl kuruldugunu da anlatan bir link verebilirmisiniz. Arkadasa yaptıracam da hangidsini yüklemeliyim.
  • Merhabalar rom u ve OTA yı yükledim fakat şöyle bir sorunum olmaya başladı. Rom u yükledikten sonra şarjım 1 günü tam anlamıyla çıkarmıyor. Acaba mediafire a rom ile beraber atmış olduğunuz System Tweaks isimli dosyada bulunan power save module yüklemelimiydim. ben rom ve ota dışında bişey yüklemedim bu söylediğim dosyayı yüklesem hızında bir düşme söz konusu olur mu.? açıkcasını söylemek gerekirse şu andaki hızından gayet memnunum ve ramdan çalan ve altta çalışan gereksiz bir uygulama istemiyorum. Bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim iyi günler.
  • Bootloader kilidini açıp, stock Gb ye dönüş ve kernel yükleme adımlarını takip edip, romu da kurduktan sonra telefon arada bir reset atıyor. Adımları defalarca denedim ve bir türlü çözüm bulamadım. Nerede yanlış yapıyor olabilirim?
  • stabilite için bunu mu önerirsiniz yoksa atomic gb mi? oyun falan oynamıyorum fakat whatsapp,twiter,facebook gibi uygulamaların kasmaması benim için iyi olur. BL kilidi açıkken GB'ye nasıl dönebilirim ICS'den o konuda da yardımcı olur musunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gothique

stabilite için bunu mu önerirsiniz yoksa atomic gb mi? oyun falan oynamıyorum fakat whatsapp,twiter,facebook gibi uygulamaların kasmaması benim için iyi olur. BL kilidi açıkken GB'ye nasıl dönebilirim ICS'den o konuda da yardımcı olur musunuz

Stabilite için kesinlikle Atomic GB romunu öneririm. Hız açısından birbirine yakın da olsalar atomic gb daha iyidir. Bl kilidi açıksa flashtool üzerinden kernel atarak gb ye dönebilirsiniz

• Mr.Legend kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim BL kilidi açıkken telefon brick olur diye korkutmuşlardı ondan sordum sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gothique

teşekkür ederim BL kilidi açıkken telefon brick olur diye korkutmuşlardı ondan sordum sağolun

Rica ederim brick etmek kolay değil öyle

• xxSpecter kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkür ederim bu ,Ya ben herşeyi yazdığı gibi yaptım herşey çalışıyor wifi filan çalışıyor sorun yokta şey şarj göstergesi yok yardımcı olur musunuz lütfen

• link bozuk yeni link atarmısınız acaba?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.