Bildirim
ROLLS-ROYCE CULLINAN SIZDI!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bagajdaki koltuklar cok guzel dusunulmus
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ingilizlerin elinde kalmaliydi bu marka. Boyle capulcu hareketler Rolls Royce idolune uymuyor. Ne olacak fazla sattik diyecekler. Senin derdin cok satmak mi yoksa prestij pompalamak mi karar ver. Hersey 7 serisi bozmasi ghost ila basladi bununla devam ediyor...
Araç efsane olmuş gerçekten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
V12 yazisi cok hos duruyor gercekten.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
İngiliz asilleri ava gitmeyi çok severler ve ava gidince de araçlarının bagajına otururlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Otomobil dünyasında Bentley Bentayga'ya rakip olarak gösterilse de Rolls-Royce CEO'su Torsten Muller-Otvos, Benteyga'nın süslü Q7 olduğunu söylüyor. Muller-Otvos'a göre Bentayga, Audi Q7 ve VW Touareg ile aynı platformu paylaştığı ve aynı fabrikada, Slovakya'da üretildiği için onlardan çokta farklı olmadığı görüşünde.
Rolls-Royce Cullinan ise BMW'den herhangi bir altyapı almak yerine yeni geliştirilen Rolls-Royce platformunu kullanıyor. Birleşik Krallık Goodwood'ta üretilecek otomobil sadece 6,75 litrelik V12 motorla satılacak.
Cullinan'ın satışları sipariş üzerine yapılacak ve yıl sonuna doğru başlayacak. -
Yeni bir kütük doğdu.
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 19 Nisan 2021; 18:12:33 > -
herkesin aklinda o soru.6.75 motor km de kac yakar
quote:
Orijinalden alıntı: haberelectro
Ingilizlerin elinde kalmaliydi bu marka. Boyle capulcu hareketler Rolls Royce idolune uymuyor. Ne olacak fazla sattik diyecekler. Senin derdin cok satmak mi yoksa prestij pompalamak mi karar ver. Hersey 7 serisi bozmasi ghost ila basladi bununla devam ediyor...
Bentley yaptıysa ve Mercedes GLS Maybach gibi bir model çıkaracaksa Rolls Royce’un bu pastadan pay alması gerek çirkin Benteyga dan çok daha güzel olmuş. SUV kralı geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2673E0F4 -- 10 Mayıs 2018; 1:00:23 >
Bu aracta gayet cirkin
quote:
Orijinalden alıntı: Polestar191
Bu aracta gayet cirkin
Katılmıyorum O zaman GLS Range Rover Escalade gibi araçlarada çirkin demeniz gerekir Bentley Benteyga top gibi yuvarlak bir araba SUV dediğin büyük heybetli köşeli tasarımlara sahip olur ha benim bu zengin oyuncaklarından daha çok 2018 Jeep Wrangler Rubicon daha çok hoşuma gidiyor orasıda ayrı ...
Tam bir aygır
"Hah, alın bakalım size ultra lüks jip" mantığıyla yapılmış otomotiv şaheseri.
Sacma sapan bir araba.
Sedan olarak üretilen araçları yerden yükseltip, alın size suv diye piyasaya sürülmesi benim göz zevkimi bozuyor.
Bentley bentayga mesela, kaç senedir piyasada, bir türlü ısınamadım. Bu da öyle doğrusu -
güzel bir cenaze arabası olur -
quote:
Orijinalden alıntı: haberelectro
Sacma sapan bir araba.
Dediğim gibi pasta payı kapması lazım bence bizim eleştirmemiz gerekenler Lamborghini ve Ferrari onlarda SUV çıkaracak ve bu bence ikisi içinde rezalet durum ve ben mesela Urus’u sevmedim huracan ile aynı fiyatsa huracan tercihim olurdu.
Rolls royce niye pastadan pay kapma derdine dusuyor onu anlamiyorum. Yillik satacagin araba belli. Sadece Phantum uret sat namin yurusun. Abudik gubidik islerle baskalari ugrassin. BMW nin halt etmesi.
Berbatttt .phantom efsanesini getirdikleri hale bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- otomobil ruhsatlı araçlar
- 120 km hızda direksiyon titremesi
- doblo 1.3 mü 1.6 mı
- tork konvertörlü araçlar
- easy-r şanzıman kronik sorunları
- jaecoo 5
- byd yangwang u9 fiyat
- euro ncap 5 yıldız alan araçlar 2025
- dacia elektrikli
- mercedes mi bmw mi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X